reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

czesc laseczki,

natha - a kto lubi biurokracje??? wspolczuje!!!

blue - juz to widze,matka przywiazana do pala:-D. milego dzionka ze schwiegermutter:-)

pati - jak nie pomoglo to czas na nowa!!! jestem za !!!:tak:

slonecznego dnia kobiettty i do pozniej

reklama
czeeeeść lalunie :)

ja jeszcze sie kulam ... juz zdycham czas stanął w miejscu ;/

muszę się wziąść za sprzątanie i coś poprzestawiam z mebli bo nic mnie nie rusza... ani spacery ani gorąca kapiel ....

ale zaglądam do was i pamiętam ;)

a to zdjęcie obiecane ...z Niechorza :) chwila wspomnien :))

Załączniki

• DSC02252male.jpg
    DSC02252male.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 34
gabinia - jessssssssssu...to d.w. koral...az mi sie lezka zakrecila...dzieki:happy2:.
jeszcze troche tobie zostalo...trzymam kciuki,zeby wszystko poszlo sprawnie,szybko i przyjemnie:tak:.torba do szpitala spakowana???

a juz mi bardzo ciężko;/
brzuch się często stawia- i straszy mnie ze to już .... mały siedzi na dole i ledwo czasami ide byłam na ktg ładne skurcze mi pokazałao ale dalej nic sie nie dzieje

stary zjechał we czwartek i juz marudzi ze jak nie urodze on jedzie do B :szok:
zwariował gość ..... juz dupa mu się pali do roboty ....

Hello Gabinia-juz myslalam ze sie rozpakowalas moze ;)))
no to lada dzien cholera :)

Bluetooth-mi Ajuz probowal-mowil ze 200 wyciaga ,ale nie mam szalec bo jest lekka-nie jak audi-przyklejony do asfaltu jak kamien...ta rzuca przy wiekszym wietrze... moge sobie wyobrazic bo nie raz jak bylo wietrznie,a wyjechalam tak 180km/h zza tira to mnie niezle audikiem zarzucilo...to co dopiero tym pyrtkiem malym :)))

Zaraz smigam po wniosek paszportowy...potem zrobic fotke...moj pojechal do Pl.i nakazal wyakonac zadanie :-D

Hej ja spakowana :-) jeszcze nie do konca,musze make'upa rzucic i kosmetyki wrzucic do torby,wtedy bedzie komplet :-D
A jeszcze cyrk wczoraj wyszedl z lotem...bo mialam robic odprawe online,wpisalam date urodzenia malej nr. dokumentu itd...i wyskoczylo,ze ona nie ma dwoch lat wiec jej nie przysluguje miejsce siedzace-mam ja trzymac na kolanach...ale jak zamawialam bilet to nie dalo rady inaczej,mam zamowione dwa bilety tam i spowrotem ,dzwonimy do nich a facet gada,ze jeszcze trzeba doplacic 25 € za dziecko bo tak maja,ze za dziecko do 2 lat placi sie 25 €!! ale ja do jasnej cholery mam na nia bilet za 50 € :wściekła/y: przytoczylismy mu zdanie z regulaminu,ze wylatujac z dzieckiem ,ktore nie ma ukonczonych dwoch lat ale w czasie powrotu miec bedzie trzeba wykupic dla niego miejsce siedzace...no to zmienil ton...stwierdzil,ze doplacac nie musimy...ale to bylo przez telefon,dzisiaj na lotnisku bedziemy sie tam z nimi jeszcze raz wyklocac :shocked2:

Mloda zaraz zje i drzemka,jak wstanie to w auto i jedziemy na lotnisko...wylot 17.45...Oki dziewuszki,to ja lece :-D nara,zamelduje sie jak wroce.;-)

reklama
Gabinia -no prosze, jak tez myslalam ze sie rozpakowalas. Mam nadzieje ze maly jednak sie szybko zdecyduje na wyjscie :-D
Moja tez juz nisko siedzi ale jeszcze moze sie artystka obrocic bo bardzo lubi sobie brykac :-D Ledwo chodze i wszystko mnie boli. Tez bym juz chciala a z drugiej strony niech ona jeszcze tak ze 3-4 tygodnie posiedzi i sie lepiej wyszykuje :-)
Pati - no niestety tym bedziesz musiala jezdzic jak prawdziwa mamusia, spokojnie i bezpiecznie :-D Dlatego lubie na dlugie trasy przesiadac sie do bmw bo przynajmniej lewym pasem na autostradzie mozna sobie komfortowo pojezdzic :-D
Jolka - no to niezle jaja z tym biletem. Mam nadzieje ze nie bedziesz miala problemow na lotnisku. Bezpiecznego lotu i wracaj do nas cala i zdrowa!

Do góry