reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej babolki :-):-)
wrocilam niedawno do chalupki wciagnelam sobie frytki na obiad
i za troche wybywam z dzieciakami na sklepy musze kupic dla kolegi prezent urodzinowy...:tak:
pogoda taka jak u was czyli deszcz i slonce haha:tak:

Pati gratuluje ci serdecznie takiego prezentu to sie chlop postaral super !!:tak:
podziekowalas chociaz jakos przyjemnie?...:-D
a co do takowego watku zamknietego jestem ZA :tak: musisz skontaktowac sie z aniaslu badz bestyja :tak:

Jola udanego wypadu do rodzinki i spokojnego lotu :-)

alexandra lec lec bo jeszcze urlop przepadnie haha..zartuje ;-)

Dobra narazie spadam milego popoldunia

reklama
Madzia oczywiscie ze podziekowalam :) co wieczor mu teraz dziekuje :-D

a frytki to bym zjadla... mniami-takie cieniutkie np.wypieczone...

Moj A dzis tak patrzyl na mnie jak sie nad ryba mecze-bo akurat kupilam traki filet w pieprzu i mowi co sie tak meczysz z ta dieta kobieto.... dobrze wygladasz... tylko nie wpierniczaj z przesada.... pomyslalam "kurw-a co ja sie wlasnie tak mecze"? :-D i zjadlam reszte salatki... bo dzis na tym dukanie mialam miec dzien samych protein... a z wczoraj zostala mi salatka z kurczakiem i A ja jadl na obiad... zostalo jeszcze ciut wiec wciagnelam.,..ja jakos zle sie czuje bez warzyw... warzywa musze jesc..nie bede sie bez nich meczyc :)
Wogole bylam w szoku jak w tej mojej nowej lodowce salatka po 24 godzinach wyglada-normalnie jakbym z 15 min.wczesniej wszystko co swiezo skroila... a w tej starej to takie pomidory pomarszone byly..soku tak duzo puszczaly..a ta szok normalnie... te biofresh szuflady naprawde dzialaja :))
Teraz chcemy zmienic pralke na nowa...coprawda stara dziala jeszcze naprawde dobrze ,ale stwierdzilismy ze pranie nie pachnie tak ladnie juz...i widzialam ze tam z tylu jak wyciagne szufladke na proszek takie ciemne osadzone jest cos... maziste..obrzydza mnie to...a moj A to wogole jest wrazliwy na zapachy i mu wszystko smierdzi chodz ja np.nie czuje..i mi kaze ciuchy wachac :-D dlatego dzis bede ogladac pralki i cos wybierzemy...polecacie moze cos?

...wszystko zalatwione...mozna jechac:tak:

pati - a wy w lotto wygraliscie czy co??? :-D to czarne takie merdzace to taki brzydki nalot...wilgoc...wiesz co pomagana ten zapaszek...zalaczyc pusta pralke na 90 stopni,wsypac proszku i dawaj,pomoze:tak:.my mamy siemens pozniej zerkne jaki model do 7 kg 1400 obrotow,posiada system odplamiania i takie inne bzdety i co najwazniejsze jestem zadowolona.

blue - nie tir tym razem nie bedzie potrzebny,a myslalam juz pozyczyc schwebebahn:-Dna cale szczescie mamy suv.tylko,ze malza nie zna dokladnie gabarytow naszych bagazy...o zgrozo

jolka - szczesliwego lotu bez turbulencji i super wypoczynku

...ide na dol zerknac model pralki...czego to sie nie robi dla kolezanek-forumowiczek:-)

Dzieki Alexandra-lokkne sobie pozniej :)
a w totka to by sie przydalo wygrac :-D

myslalam ogolnie o miele.. zobaczymy co znajdziemy...myslisz ze mi zejdzie ten nalot ? tam gdzie ta szuflada jest??? hmmm..ide zalaczyc wtedy ta pralke :-D

Hejka!!!

Pati piękny prezent... teraz to będziesz dziękować i dziękować ... hahaha...
a co do pralki to zrób tak jak Alex mówi... zapewniam cię że działa... ja generalnie staram się raz na dwa miesiące wyjąć tą półkę na detergenty i dobrze ją umyć ... bo nie znoszę jak jest poklejone od proszku.... nam sie kiedyś dostało do bębna mnóstwo piasku (prałam kamila rzeczy robocze i młodego całe od błota - nie wpadłam na to żeby je najpierw przepłukać) a kolejne pranie robiłam białe... myślałam że mnie krew zaleje i szlag trafi jak zobaczyłam na białych rzeczach plamy jakby ktoś obryzgał całe prani blotem... FU**

My kurcze franc musimy załatwiać formalności ... nie znoszę polskich urzędów... wszystkie są do du** oprócz USC gdzie europejski akt urodzenia dla młodego załatwia się w 10 minut - jedyne co da się załatwić w ciągu doby w tym śmiesznym kraju... dżizus chciałabym tu mieszkać ale się naprawdę nie da ...

Zrobilam jak Alex kazala ale dupa-jak bylo tak jest...to jest tam jak sie szuflade wyciaga... no szufladeogolnie to ja zawsze tez myje od czasu do czasu...proszku nie uzywam tylko zelu persil...wiec mniejszy osad itd...ale ta pralka swoje lata ma i juz czas na nia ;))) ja lubie nowe :-D

Natalia to kiedy bedziesz juz w De?

reklama
Czesc dziewczyny,
pati wyciagam swoja max 60 km/h :-) bo jezdze tylko po centrum miasta, jesli w ogole i nie mialam okazji ja wyprobowac na trasie. Za to moj M jezdzil i powiem Ci szczerze ze daleko jej do bmw ale i koni ma o polowe mniej, nie mowiac o przyspieszeniu :-)
Ale mi zalezalo na tym, zeby miec maly miejski samochod wiec nie narzekam.
Ja tez mysle o zmianie pralki. Tak pierze ok ale ma tez swoje lata a do tego jeszcze mam dodatkowy argument w postaci dziecka. Zima nie ma gdzie suszyc ubran wiec stawialam suszarke zwykle w duzym pokoju. A ze za duzy to on nie jest to wilgoc byla momentalnie, pomimo wietrzenia non stop. Dlatego teraz chce taka pralke z suszarka. Mysle tylko ze zaczne sie dopiero pozna jesienia za nia rozgladac bo na razie nie ma sensu a i innych wydatkow mamy sporo a tak to moze jakas swiateczna super oferta bedzie i kupimy cos w super cenie :-)
alex dobrze ze Ci sie udalo wplacic ta zaliczke bo jakby przez Ciebie rodzinka nie pojechala nad morze to pewnie marny bylby Twoj los :-D
nathaliep no tak, wspolczuje latania po urzedach. My tez mamy teraz sporo spraw do zalatwienia w zwiazku z porodem i nie tylko wiec wiem co to znaczy. U mnie przynajmniej o tyle lepiej ze moje dziecie jeszcze w brzuchu wiec nie marudzi i nie placze jak trzeba gdzie dluzej poczekac :-D
Zabieram sie za sprzatanie chalupy bo tesciowa dzisiaj w gosci przychodzi :szok:
Milego dnia laski!

Do góry