reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pati niezła niespodzianka :-)
jak skończę karmic też chcę zacząć Dukać ;-)

Jolka do czwartku masz jeszcze troche czasu zdążysz :-)

ja zaczynam robic listę co mam spakować bo musze spakować starszą do dziadków i młodego na podróż a wole niczego nie zapomnieć ;-)

Bluetooth bardzo dziękuję za informacje :-) jak będziemy mieć czas to chyba skusimy sie na to zwiedzanie statkiem ;-)

reklama
....wrocilam...

blue - nieeeee...:-D...nad polskie morze:-)...ale jak masz w domu 2-ch nastolatkow,ktorym palma odbija i wszystko bedzie potrzebne,(pytam sie...no bo po co komu na 2 tyg. 10 par butow a i tak beda latach we flipflopach:szok: i spodni,shirtow etc)...katastrofa,do tego zakupy dla juniora bo w pl nie ma tego mleka co oli pije,soczki i´´inne rzeczy tez wole zabrac ze soba...no na starosc tez sie robie glupsza...+wozek,lozko turystyczne+bujaczki...ach...
my lazikujemy na masaze,do osteopatki...aok sei dank:-)...po urlopie chce sie zapisac na krabelgruppe,to tam plywanie i inne przyjemnosci bede all inclusive...a tak szczerze,to sie nie dowiadywalam...a teraz ide moje szanowne dooopsko polozyc...odezwe sie pozniej...

Bluetooth-nie wiem ile zaplacil-prezent i nie kazal sie interesowac :-D
wypasu wielkiego nie ma bo biale na wypasie to wiekszosc byly 3 drzwiowe a ja chcialam 4..moja jest z tej serii limitowanej i ma we wnetrzu nie srebrne dodatki tylko takie czarne -na hohglanc...no i wiadomo dodatki w postaci chromu tez ;) ale takie delikatne...ma skorzana kierownice,tempomatr,,benzyna,biegowka-ja chcialam,bagaznik z tylu wyciagany na rowery, iso fix-to chyba juz mi sie nie przyda ;)nie wiem,no napewno nie ejst tak wypasiona jak Twoja...ale ja tez takiego wypasu az nie chcialam...bo full wypas to juz 16 tysiakow minimum... :-D ciezko wogole z bialymi,jeszcze ciemne szyby i ten srodek czarny... nawet jakby miala ja z oknami na korbke to bym sie cieszyla :-D

a teraz pochlonelam salatke-tym razem z kurczakiem bo rano byla z jajkiem ;) i mam jeszcze ochote na troche :-D

karlita, nie ma sprawy jak potrzebujesz jeszcze jakiejs pomocy to daj znac.
alexandra , no tak dwoje nastolatkow i bobas to przy pakowaniu na pewno armagedon. Gdzie tam przyczepka, od razu w tira najlepiej pakowac :-D ale tak na serio to w jaki samochod sie ladujecie ze wam to wszystko ladnie pomiesci?
pati, no to baaaardzo po dzentelmensku z jego strony ze nie chce Ci zdradzic ile kosztowal. Moj tez mam czarne i chromowane dodatki :-) i do tego siedzenia pol skora pol material co mi osobiscie odpowiada bo nienawidze na samej skorze siedziec wiec moze tez tam jakas specjalna seria. Fajnie ze masz juz swoja corse i nie musisz ciagle innym jezdzic.
Ja dzisiaj dostalam pierwszy mandat :wściekła/y: ale sie wku..... Wrocilam do domu a tam nie ma nawet gdzie igly wcisnac nie mowiac o samochodzie wiec postawilam na zakazie. Ale ze to spokojna uliczka i wszyscy tam staja to sobie pomyslalam ehhh przyjde za godzine to sie moze miejsce zwolni bo to czas kiedy z uczelni ludzie wracaja i miejsc wolnych kupe jest. No i do tego rzadko tam raczej policja czy straz miejska zaglada. Przychodze za godzine a tam oczywiscie co za wycieraczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhhh zycie.
Do tego mala najwyrazniej mi sie obnizyla i ogolnie brzuch mi zaczyna schodzic w dol bo tak mnie miednica i czesc ledzwiowa kregoslupa boli ze leze i wyje :baffled: Jeszcze tylko zeby te 6 tygodni przezyc....
Milego wieczoru laski!

Hej ...
Posunelam sie lekko do przodu z pakowaniem...juz wiem co zabrac( mniej wiecej) kartka kupiona... ale walizka stoi pusta(ale dobrze ,ze jest! :-D) jutro bede ja zapelniac
Pati gratki wielkie ,fajne prezenty dostajesz :-)
Ja mojego meza mam dosc,jestem szczesliwa,ze nie bede go tydzien ogladac...obrazony i morda na kwinte bo zapomnialam mu bulek kupic na sniadanie i pretensje bo wczoraj wracajac z pracy musial po mleko dla Mai zajechac-bo o czym ja mysle?? on ma przeciez tyyyyle na glowie a ja tylko dom ,mala,zakupy ale to faceci sa zawsze najbardziej zapracowani przeciez:angry:
Jak mieszkalam w centrum i czegos zapomnaialam to lecialam znowu,bo sklep mialam na rogu ale teraz niestety...wynioslam sie na wygwizdowo.
Blue znam ten bol...ja wlasnie zaplacilam swoj pierwszy mandat ...143,50€ i 3 punkty :-D dziwne,ze tylko 3 w PL dostalabym z 10. bo tak mi sie raz jechalo...troche za szybko:sorry: w sumie to juz drugi,bo pierwszy dostalam tez za zle parkowanie...
Karlita zdaze,zdaze... jutro powrzucam do walizki i tyle-jakos stres przed lotem mnie opuscil :-D chociaz-dzisiejsza noc jeszcze spoko...a ciekawe jak bedzie jutro? chyba baldriam bede musiala wziac :-D

A ja mam pytanie do Berlinskich dziewczyn, macie jakies zdanie na temat tutejszych prodowek? Bo trzeba sie niedlugo na jakis szpital zdecydowac, a czlowiek nic nie wie....

A ja mam pytanie do Berlinskich dziewczyn, macie jakies zdanie na temat tutejszych prodowek? Bo trzeba sie niedlugo na jakis szpital zdecydowac, a czlowiek nic nie wie....
Odpisalam Ci na watku z Berlina

Jolka, no to gratuluje postepow w pakowaniu. Jak tak dalej pojdzie to na 5 minut przed odlotem powinnas byc juz gotowa :-D
No kurcze strasznie sie wkurzylam tym bardziej ze chodza tam tak rzadko i akurat musieli w tej godzinie sie przypaletac...:wściekła/y: Ale nie chce sie denerwowac wiec nie mysle o tym wiecej.
U nas dzisiaj bardziej jesiennie niz letnio ale mi to pasuje. Musialam zalozyc swoje super seksi ponczochy ciazowe bo ledwo juz laze. W sumie spoko wygladaja tylko sa strasznie grube i przy upale to bym sie ugotowala.
Milego dnia laski!

Ostatnia edycja:
moin,moin gwiazdy,

dzisiaj w biegu,dopijam kaffke,laduje juniora i lece do banku zaliczke urlopowa wplacic...cholerka na smierc zapomnialam:szok:...starosc nie radosc...odezwe sie popoludkiem

buzka

reklama
Heja :)

No autko sprawuje sie super...bede miala teraz okazje na weekend wyprobowac jak smiga po autobanie :)))) uwielbiam to wDE.ze nie ma ograniczen wszedzie predkosci ;) zobaczymy ile wyciagnie :-D A Ty Bluetooth ile swoja wyciagasz? ;)))
wymylam wczoraj tez szyby w srodku...jeszcze dzis skocze odkurzyc bo sie paprochow nazbieralo :-D

co do mandatow to ja odpukac narazie nic nie dostalam...ale za to moj Adam co roz jakis dostaje i dopiero co ostatnio oddal prawko w zime to juz szykuje sie nastepne oddanie...ale sprawa u adwokata-zobaczymy co z tego wyjdzie:/

mnie leb napitala..wczoraj winko sobie lyknelismy...no chyba na diecie nie moge pic...bo za kazdym razem rano bol glowy...a moze to brak kawy??? bo odstawilam narazie...hmmm...chyba chlapne jedna :))

Jolka Tobie zycze miekkiego ladowania :) foty strzelaj co nam pokazesz sie :)) chyba postaram sie tu dla nas o watek zamkniety...taki na fotki i bardziej prywatne rozmowy :) oczywiscie dla zawezonego grona ktore na biezaco sie tu udziela :) jestescie za??? musze sie tylko dowiedziec gdzie mam udezyc w tej sprawie :)

Do góry