reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Bluetooth- moja stara corsa wyciagnela 160 to ta wyciagac bedzie 200-a moze i wiecej jak jej porzednie komin przeczyszcze :-D oczywiscie przy wielkich wiatrach bede zwalniac-ale ja kocham szybko jezdzic :-D juz mi A powiedzial ze nastepny dostane lepszy i jeszcze wiecej psow ;) chodz on to sie boi o mnie...

Odebralam wniosek,zrobilam fotke i chyba bede mogla jutzro zlozyc dokumenty...tylko zobaczymy co sie okaze z moim aktem urodzenia ...A nie ma i nie wiem czy ma tu ten papier w bln. jak nie to porazka...trzeba bedzie dosylac i potrwa troche dluzej...a ja nie biore sie za papiery bo A ma swoj porzadek,mase ordnerow wiec poczekam az wroci wieczorerm ;)

Jolka daj znaka z pl.jak zalecialas i jak wrazenia :)))

reklama
Hej...
ale nudy...
zrobilam nie dawno placuszki z cukini tak mnie naszlo..:tak:
smaczne wyszly
tylko moje wybredne dzieciaki sprobowaly i stwierdzily ze nie dobre i nie bede tego jesc wrr...:no::wściekła/y: wkurzaja mnie...

Pati ty tak nie szalej tym autem kobito...:-)

Gabinia a ty marsz na porodowke haha :-D bo chlop ci zwieje i bedziesz musiala sama rodzic...

jolcia pewnie juz leci :-)...fajnie jej tez bym se pofruwala...

Dobra to tyle pozdrawiam :happy2:

o Jolka już w PL naszej pięknej, przyszłościowej...

madzia Nam się zapije (ja taka mądrala bo od paru dni dałam sobie stop hehehe półki z alko omija szerokim łukiem... no ale chyba jutro nie wytrzymam :D)

pati pralki szuka :)

gabinia czeka na Bartusia...

wszystkie zarobione :D....

u nas pogoda masakra... nie wiem jak te dzieciaki nie mają chorować... wczoraj pizgało jak za cara dziś słońce... no cholera mogłaby się ta pogoda na jedno zdecydować....

a jak pomyślę o pakowaniu to mnie cholera i wszyscy święci strzelają... aha no i mam sie zmieścić w jednego busa HAHAHAHAHA

To ja jeszcze na chwile wapdam :) powiedziec dobranoc...najadlam sie rolmopsow... wypilam drineczka :-D istnie duknasko z tym drinem-ale sie zdenerwowalam :-D wykonalam 2 godzinny telefonat z kumpelai teraz ide myju myju i schlafen :) do jutra babinki :*

madzia Ty sie nam tylko nie rozpij bo bedziemy Cie musialy na odwyk wyslac :-D
pati a ile masz teraz psow? To dla Ciebie ten paszport ze swojego aktu urodzenia potrzebujesz?
nathaliep wspolczuje pakowania i wszystkich formalnosci z tym zwiazanych.
alex ano nawet wyspana co u mnie ostatnio jest rzadkoscia. Niestety od wczoraj bola mnie palce u rak, kolejna przypadlosc ciazowa i ledwo zipie normalnie. Wczoraj gdyby nie pomoc mojego M to bym tydzien mieszkanie sprzatala bo co sie za cos wzielam to juz wszystko boli, ja zasapana i tylko sie polozyc ....:baffled: Do tej pory wystarczalo 3-4 godzin zeby wypucowac cale a teraz przy moich mozliwosciach sama nie jestem w stanie tego zrobic...
Ja juz dzisiaj po praniu, prasowaniu,obiadku a teraz lezenie do konca dnia :-)
Jutro idziemy na parapetowe oczywiscie jesli ja sie pozbieram do kupy i bede sie dobrze czula. Mam nadzieje bo juz dawno wsrod ludzi nie bylismy.

reklama
Blue-nie wiem dokladnie ale cos kolo 100...mam
a paszport dla mnie...bo od 7 lat tylko dowodmam ;))

ja dzis sobie buleczek dukanskich napieklam...mloda od rana bawi sie wpsa i juz *******ca bez kitu dostaje!!! ciagle mi kaze cos gadac do siebie jak do psa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry