blond
mama dwoch urwiskow
sliczna dzidzia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc,ja sie melduje...dawno mnie nie bylo.Interesuje mnie to co napisala pscola o autostradzie otwartej...Moj maz bedzie jechal po moich rodzicow na swieta wiec dobra wiadomosc dla mniebo bedzie jeszcze szybciej...ja do siebie na slask (pochodze z miejscowosci za Opolem 60 km. w kierunku Czestochowy)mam 900 km, ale duzo czasu sie wlasnie traci przejezdzajac przez Boleslawiec i wiochy...a na pomorze do meza 1100 i tam to jest tragedia,bo 450 km. trzeba przez polske przejechac i to takimi drogami,ze zal.
My jestesmy juz po chrzcinach...malutka grzeczna w kosciele byla,jak ja ksiadz woda lal nawet nie zaplakala
Musze uciekac,innym razem napisze wiecej,bo teraz nie mam czasu(malutka).