reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pscola witaj :-) Fajnie ze juz jestes... Ja juz dzisiaj w sumie "zaklimatyzowalam sie" po tej swiatecznej przerwie...Jeszcze tylko impreza w sobote i w niedziele i narazie przerwa...Chociaz kto wie ;-):-D:-D:-D
Laski pochwalcie sie co tam Swiety Mikolaj/gwiazdor Wam przyniosl :-)
A tak ogolnie to sniadanko zaliczone,kawa wlasnie stoi i paruje,posprzatane ,teraz tylko pranie zlozyc ,pranie wstawic i pranie powiesic...Jedno co mi sie tylko nie podoba to ze musze dzis mloda z przedszkola odebrac a tak mi sie na to zimne nie chce wychodzic:baffled:

reklama
Pscola, fajnie, ze sie odezwalas:tak: Ja juz sie czuje duzo lepiej niz na poczatku ciazy, gdzie wszelkie rzyganka itd mnie nie oszczedzaly, dobrze, ze ta faze mam juz za soba:tak: Napisz jak tam bylo po wizycie u gina:tak: U mnie dzisiaj bylo troche stresu w pracy, bo szef chodzil jakby go cos w d...e ugryzlo:wściekła/y: i sie czepial:wściekła/y::wściekła/y:

Hej kobitki :) Szczesliwego Nowego jeszcze raz :-)

Magda ale Twoj brzdac wyrosl...kurcze jeszcze niedawno bylas w ciazy,potem takie mala zwiniatko lezalo a teraz chlop juz sam zajada :-)

Ola widze ze u Was tez wydatki... U nas w dzien sylwestra padl komputer...naprawa 100 euro ale to tak na chwile bo i tak trzeba kupic nowego a potem nowego laptopa jeszcze...Juz nie mowie o wydatkach na swieta i sylwestra...:szok: Kasa szla jak woda :-D a jeszcze moje urodziny......:baffled: jutro ,ale wyprawiam w sobote-babski wieczor-lecimy do jakiegos clubu poszalec :-D
a zaraz jak moje dziecie przyjdzie lecimy kupic kozaki jakis dobre co nie przemakaja i zapasowe rekawiczki bo juz dwie pary sie zasialy gdzies...W dodatku musimy na kontrole skoczyc do lekarza bo mloda ma mega kaszel i katar...biedna az spac nie moze w nocy tak kaszle...
A ja musze sie znopwu troche odchudzic bo mi znowu prybylo 2 kg :rofl2::crazy:

a ja urodziny mam 26 stycznia:-)

hej dziewczyny!
bylam wczoraj u lekarza obejrzec fasolke
jestem w 7 tygodniu, termin mam na 01.09.2009 i wszystko jest jak trzeba
bylismy wszyscy razem (maz i chlopaki), kazdy dostal zdjecie dzidzi, chlopcy strasznie sie cieszyli:-)
a mnie mdli i mdli, czy glodna jestem, czy cos zjem.....:baffled:ale co sie chcialo....

Witajcie :-) cos tu nam forum podupada...maly ruch jakis ..Wracac baby :-D

Pscola-super ze wszystko gra-oby tak dalej...:tak: a mdlosci pewnie niebawem przejda...:tak:;-)czego Ci zycze :-)

U nas po staremu...mloda dostaje syrop na kaszel,ogolnie juz lepiej...troche rozpieszczona jest po 4 dniach u babci ale staramy sie ja "naprostowac"...:crazy: Troche jstesm wkurzona bo tesciowa to mlodej bez wazeliny doslownie jedzie,a potem my mamy problem...Owszem ja rozumiem ze to babcia itd...ale bez przesady....teraz babcia ma luz, a my sie dorabiamy... Coz trzeba babcie znowu opierniczyc....;-)
A JUTRO MAM BABSKI WIECZOR i juz sie ciesze-bo .... ja tanczyc chceee:-D

witam dziewczyny w ten sobotni wieczorek,moje dzieciaczki na basenie a ja mam luzy ale napewno zaraz beda spowrotem i glodne jak wilki.pscola super ze wszystko jest oki ze fasolinka juz jest widzieliscie ja i macie foteczki z usg.ja tez mam teraz 7tydi 4 dni i termin mam na 25.8.to prawie rowno zaciezylysmy,a planowalas plec dziecka czy nie?masz dwuch chlopakow to fajnie by bylo gdyby byla dziewczynka,ja mam trzech chlopakow i teraz zero pojecia co bedzie,ale cos czuje ze czwarty chlopak,mi obojetnie tak ciesze sie na ta dzidzie,najwarzniejsze by bylo zdrowe..patrycja24 tak to jest z tymi babciami no coz urok naszych babci ,juz tak jest i nie potrafimy tego zmienic,dobrze ze po tych babciach idzie te dzieciaczki naprostowac,gorzej by bylo gdyby nie szlo.zycze ci fajnego wieczorku babskiego i zarabistej potancowki..aga a ty juz wiesz co bedziesz miec?a polanowalas plec dziecka?no ale jak masz syneszka to fajnie gdyby byla dziewczynka!

Witam!
Od 5 dni wiem, ze jestem w ciazy! Zafasolkowalam w Polsce w Swieta:-) Temin mam na razie na 18 wrzesnia.
Fajnie, ze jest ten watek, bo wiadomo: w Niemczech inny system opieki zdrowotnej, urlop macierzynski itd. Dopiero powoli sie dowiaduje, co i jak.
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkim ciezarnym gratuluje!! Spokojnej ciazy!
A ja sie znow przeziebilam i mnie gardlo boli, no nic, nic innego nie pozostaje, jak plukac je woda z sola

Do góry