reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pscola-GRATULACJE !!!!!!!!!!

Super prezent na gwiazdke:-):tak: Wszystkiego dobrego!!!!

Jak to mowia : swieta,swieta i po swietach:-D Jestem ogolnie bardzo zadowolona z wszystkiego...Szkoda mi bylo ze goscie tak szybko odjechali...Ale duza niespodzianke zrobila nam moja mama...Przyjechala z moim bratem nic nie mowiac...No i najpierw wszedl braz z rodzinka a potem po 5 min wpadla moja mam przebrana za gwiazdora z worem prezentow...Normalnie az lza mi sie w oku zakrecila:-D

A terza juz sie ciesze na wielkanoc bo przyjedzie moja babcia z dziadkiem i mama :-)

reklama
Witam!!

Czesc babeczki, witam nowe mamusie

Pscola gratuluje zafasolkowania mila niespodzianka dla meza i to jeszcze w Wigilie :) super!

Ciesze sie ze watek nie upadl Ja jestem u siostry i jakos malo mam czasu na kompa :) ale wiecie jak to jest zakupy, goscinhy a wieczorem padam.Siostra wlasnie szyje kiecke na sylwestra dzieci spia a ja mam czas na neta :))

Posty nadrobilam

Glupio mi bo nie mialam czasu na zyczonka dla was wiec teraz za wczasu wszytskiego naj w Nowym Roku!!
Postaram sie jeszcze jutro zagladnac wieczorkiem bo w dzien jedziemy do Rzeszowa na zakupki :)

Anka fajnie ze chociaz wpadlas na chwile... Po nowym roku znowu wszystko wejdzie na stare tory ;-)

A u mnie posralo sie wszystko...Dostalam opryszczke na srodku ust centralnie,do tego zeby bylo fajniej pekla mi plomba i zaczyna bolec zab,a dentysta moj dopiero po nowym roku bedzie u siebie w praxis...:baffled: Noemi tez mi sie rozklada-kaszel i katar...Dzis jedzie do moich tesciow wiec sobie troche odpoczne...A w sylwestra u nas impreza w domu...

Dziewczyny Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! My Sylwka spedzalismy w domku i o pierwszej bylam juz w lozeczku i smacznie sobie spalam:tak: Ogolnie to ostatnio jestem jakas "spiaca krolewna" i gdzie stane lub siade tam zasne;-)
Patrycja rzeczywiscie nieciekawie z tym zebem i z choroba malej, zdrowka zycze!
Pscola- GRATULUJE!!! Super widomosc! Fajnie, ze zostaniemy mamami w tym samym roku!:tak:
Kiki pytalas o niemiecka nazwe kwasu foliowego to Folsäure.

Dziewczyny Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! My Sylwka spedzalismy w domku i o pierwszej bylam juz w lozeczku i smacznie sobie spalam:tak: Ogolnie to ostatnio jestem jakas "spiaca krolewna" i gdzie stane lub siade tam zasne;-)
Patrycja rzeczywiscie nieciekawie z tym zebem i z choroba malej, zdrowka zycze!
Pscola- GRATULUJE!!! Super widomosc! Fajnie, ze zostaniemy mamami w tym samym roku!:tak:
Kiki pytalas o niemiecka nazwe kwasu foliowego to Folsäure.
dzieki aga;-)6 mam termin do ginekologa to powiem by mi przepisal.bo dobrze brac pierwsze 3 miesiace.a ja juz 6 tyd to jeszcze nastepne 6 moge brac:tak:dziekuje bardzo..:-)

Kiki nie ma za co dziekowac:tak: Kochana nie musisz isc do lekarza, by ci przepisal kwas foliowy. Dostaniesz go bez problemu w kazdej aptece bez recepty. Ja juz biore drugie opakowanie. Powiesz tylko, ze jestes w ciazy,to ci panie dadza ten odpowiedni:tak:

reklama
Hej dziewczyny:-) nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo jestem tu raz na ruski rok ale chciałam wam życzyc SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU

SZCZĘŚCIA w Nowym Roku, CIEPŁA I MIŁOŚCI! SAMYCH POMYŚLNOŚCI!
*.*´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°::::
::::::::°::::°:::::::::o::°::::°::::::
::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°::::
...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/
....~~~~~~~/.....~~~~~~~/
.....~~~~~~/.......~~~~~~/
......~~~~~/.........~~~~~/