reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pscola-GRATULACJE !!!!!!!!!!

Super prezent na gwiazdke:-):tak: Wszystkiego dobrego!!!!

Jak to mowia : swieta,swieta i po swietach:-D Jestem ogolnie bardzo zadowolona z wszystkiego...Szkoda mi bylo ze goscie tak szybko odjechali...Ale duza niespodzianke zrobila nam moja mama...Przyjechala z moim bratem nic nie mowiac...No i najpierw wszedl braz z rodzinka a potem po 5 min wpadla moja mam przebrana za gwiazdora z worem prezentow...Normalnie az lza mi sie w oku zakrecila:-D

A terza juz sie ciesze na wielkanoc bo przyjedzie moja babcia z dziadkiem i mama :-)

reklama
Witam!!

Czesc babeczki, witam nowe mamusie

Pscola gratuluje zafasolkowania mila niespodzianka dla meza i to jeszcze w Wigilie :) super!

Ciesze sie ze watek nie upadl Ja jestem u siostry i jakos malo mam czasu na kompa :) ale wiecie jak to jest zakupy, goscinhy a wieczorem padam.Siostra wlasnie szyje kiecke na sylwestra dzieci spia a ja mam czas na neta :))

Posty nadrobilam

Glupio mi bo nie mialam czasu na zyczonka dla was wiec teraz za wczasu wszytskiego naj w Nowym Roku!!
Postaram sie jeszcze jutro zagladnac wieczorkiem bo w dzien jedziemy do Rzeszowa na zakupki :)

Anka fajnie ze chociaz wpadlas na chwile... Po nowym roku znowu wszystko wejdzie na stare tory ;-)

A u mnie posralo sie wszystko...Dostalam opryszczke na srodku ust centralnie,do tego zeby bylo fajniej pekla mi plomba i zaczyna bolec zab,a dentysta moj dopiero po nowym roku bedzie u siebie w praxis...:baffled: Noemi tez mi sie rozklada-kaszel i katar...Dzis jedzie do moich tesciow wiec sobie troche odpoczne...A w sylwestra u nas impreza w domu...

Dziewczyny Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! My Sylwka spedzalismy w domku i o pierwszej bylam juz w lozeczku i smacznie sobie spalam:tak: Ogolnie to ostatnio jestem jakas "spiaca krolewna" i gdzie stane lub siade tam zasne;-)
Patrycja rzeczywiscie nieciekawie z tym zebem i z choroba malej, zdrowka zycze!
Pscola- GRATULUJE!!! Super widomosc! Fajnie, ze zostaniemy mamami w tym samym roku!:tak:
Kiki pytalas o niemiecka nazwe kwasu foliowego to Folsäure.

Dziewczyny Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku! My Sylwka spedzalismy w domku i o pierwszej bylam juz w lozeczku i smacznie sobie spalam:tak: Ogolnie to ostatnio jestem jakas "spiaca krolewna" i gdzie stane lub siade tam zasne;-)
Patrycja rzeczywiscie nieciekawie z tym zebem i z choroba malej, zdrowka zycze!
Pscola- GRATULUJE!!! Super widomosc! Fajnie, ze zostaniemy mamami w tym samym roku!:tak:
Kiki pytalas o niemiecka nazwe kwasu foliowego to Folsäure.
dzieki aga;-)6 mam termin do ginekologa to powiem by mi przepisal.bo dobrze brac pierwsze 3 miesiace.a ja juz 6 tyd to jeszcze nastepne 6 moge brac:tak:dziekuje bardzo..:-)

Kiki nie ma za co dziekowac:tak: Kochana nie musisz isc do lekarza, by ci przepisal kwas foliowy. Dostaniesz go bez problemu w kazdej aptece bez recepty. Ja juz biore drugie opakowanie. Powiesz tylko, ze jestes w ciazy,to ci panie dadza ten odpowiedni:tak:

reklama
Hej dziewczyny:-) nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo jestem tu raz na ruski rok ale chciałam wam życzyc SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU

SZCZĘŚCIA w Nowym Roku, CIEPŁA I MIŁOŚCI! SAMYCH POMYŚLNOŚCI!
*.*´¨)
¸.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)
¸.•´¸.•*´¨).•*´¨)
(¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨)
::::::°::::::::o::::°:::::o°:::O::°::::
::::::::°::::°:::::::::o::°::::°::::::
::::°:o::::::::°::::o::°:°:::o::°::::
...~~~~~~~~/...~~~~~~~~/
....~~~~~~~/.....~~~~~~~/
.....~~~~~~/.......~~~~~~/
......~~~~~/.........~~~~~/