MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam w poniedzialek z rana wybiore sie do apteki i kupie sobiebede polykac a w ktorym tygodniu jestes ciazy?mi ostatnio pokazal sie sluz z krwia,ale mialam stracha.plakalam pojechalam do szpitala a tam juz zero sladu po krwi powiedzieli ze jest oki.na cale szczescie,ale i tak bardzo sie boje..a gdzie tam do sierpnia tyle jeszcze strachu by bylo dobrze...:--(Kiki nie ma za co dziekowac Kochana nie musisz isc do lekarza, by ci przepisal kwas foliowy. Dostaniesz go bez problemu w kazdej aptece bez recepty. Ja juz biore drugie opakowanie. Powiesz tylko, ze jestes w ciazy,to ci panie dadza ten odpowiedni
sliczna dzidzia..:-):-)A to moje Małe Wielkie Szczęście:-)
Pscola gratuluje:-)