reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

A to moje Małe Wielkie Szczęście:-)
Pscola gratuluje:-D:-):-D

Załączniki

• P1050161.jpg
    P1050161.jpg
    429 KB · Wyświetleń: 47
  • P1050373.jpg
    P1050373.jpg
    329,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Kiki nie ma za co dziekowac:tak: Kochana nie musisz isc do lekarza, by ci przepisal kwas foliowy. Dostaniesz go bez problemu w kazdej aptece bez recepty. Ja juz biore drugie opakowanie. Powiesz tylko, ze jestes w ciazy,to ci panie dadza ten odpowiedni:tak:
witam w poniedzialek z rana wybiore sie do apteki i kupie sobie:tak:bede polykac a w ktorym tygodniu jestes ciazy?mi ostatnio pokazal sie sluz z krwia,ale mialam stracha.plakalam pojechalam do szpitala a tam juz zero sladu po krwi powiedzieli ze jest oki.na cale szczescie,ale i tak bardzo sie boje..a gdzie tam do sierpnia tyle jeszcze strachu by bylo dobrze...:-:)-(

Kiki dobrze, ze od razu pojechalas do szpitala i wszystko w porzadku, w takich przypadkach trzeba natychmiast konsultowac sie z lekarzem. ZobAczysz jak ten czas do sierpnia Ci szybko zleci. Ja jestem w 20 tygodniu, termin mam na koniec maja/poczatek czerwca. Dobrze bedzie.

Magdalena - sliczna dzidzia!:tak:

witam.i wiesz aga co bedziesz teraz miec?juz fajnie 20 tydzien a ja koncze 6,narazie jest oki.od ostatniej wizyty w szpitalu.teraz 6 mam termin do mojego ginekologa..a jutro kupuje odrazu kwas foliowy i bede lykac,bo bardzo sie boje..u mnie dzieciaki na sniegu szaleja napadalo go ze ho ho,dzieci maja tyle radosci..

witam was dziewczyny po swietach

u nas swieta uplynely w milej rodzinnej atmosferze - 10 osob - 4 pokolenia przy wigilijnym stole....multum prezentow-super bylo ....do czasu w 2 dzien swiat Agata zachorowala musialam wzywac prywatnego pediatre do domu-skasowala z nas 150 zl potem przebila sie opona w samochodzie...musielismy wymienic 2 na opony zimowe kolejne 150 zl....zepsuly sie wycieraczki w samochodzie ....i tak dalej i tak dalej....na szczescie jestesmy juz w domu cali i zdrowi.....oprocz malej....nadal ma zapalenie krtani...:crazy:

Hej kobitki :) Szczesliwego Nowego jeszcze raz :-)

Magda ale Twoj brzdac wyrosl...kurcze jeszcze niedawno bylas w ciazy,potem takie mala zwiniatko lezalo a teraz chlop juz sam zajada :-)

Ola widze ze u Was tez wydatki... U nas w dzien sylwestra padl komputer...naprawa 100 euro ale to tak na chwile bo i tak trzeba kupic nowego a potem nowego laptopa jeszcze...Juz nie mowie o wydatkach na swieta i sylwestra...:szok: Kasa szla jak woda :-D a jeszcze moje urodziny......:baffled: jutro ,ale wyprawiam w sobote-babski wieczor-lecimy do jakiegos clubu poszalec :-D
a zaraz jak moje dziecie przyjdzie lecimy kupic kozaki jakis dobre co nie przemakaja i zapasowe rekawiczki bo juz dwie pary sie zasialy gdzies...W dodatku musimy na kontrole skoczyc do lekarza bo mloda ma mega kaszel i katar...biedna az spac nie moze w nocy tak kaszle...
A ja musze sie znopwu troche odchudzic bo mi znowu prybylo 2 kg :rofl2::crazy:

kiki co do plci to jeszcze nie wiemy, moze dowiemy sie pod koniec tego miesiaca,jak bedzie chciala sie "ujawnic";-):tak:

Czesc Dziewczyny,
na poczatek - szczescia w Nowym Roku Wam wszystkim zycze!:tak:

i dziekuje za wszystkie gratulacje, bardzo sie ciesze, ze o mnie pamietacie:tak:
dlugo nie pisalam, sorry, ale nie bylo nas w domu i nie bylo dostepu do komputera, jestem dopiero dzisiaj (juz niestety w robocie, ale na szczescie spokojnie jakos)

czuje sie swietnie, oprocz lekkich mdlosci:-p, no ale co tam, co sie chcialo to sie ma:rofl2:
jutro wreszcie ide do lekarza, bo oczywiscie wszystko bylo pozamykane przez Swieta, strasznie jestem ciekawa na dzidzie

reklama
a i wreszcie moje wszystkie mile widze:
Aga - jak Ty sie czujesz? podziel sie jak tylko bedziesz wiedziec co bedzie

Madzia - wieki Cie nie slyszalam, Szymonek sliczny i juz taki duzy

Kiki - ja jestem teraz w 7 tygodniu, termin bedzie kolo 01.09.2009, wiec razem sobie przejdziemy przez ciaze:-), fajnie, nie?!jak sie czujesz?

Patrycja - zdrowka dla Noemi, a dla Ciebie najpiekniejsze zyczenia urodzinowe:-D

Do góry