reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pscola witaj :-) Fajnie ze juz jestes... Ja juz dzisiaj w sumie "zaklimatyzowalam sie" po tej swiatecznej przerwie...Jeszcze tylko impreza w sobote i w niedziele i narazie przerwa...Chociaz kto wie ;-):-D:-D:-D
Laski pochwalcie sie co tam Swiety Mikolaj/gwiazdor Wam przyniosl :-)
A tak ogolnie to sniadanko zaliczone,kawa wlasnie stoi i paruje,posprzatane ,teraz tylko pranie zlozyc ,pranie wstawic i pranie powiesic...Jedno co mi sie tylko nie podoba to ze musze dzis mloda z przedszkola odebrac a tak mi sie na to zimne nie chce wychodzic:baffled:

reklama
Pscola, fajnie, ze sie odezwalas:tak: Ja juz sie czuje duzo lepiej niz na poczatku ciazy, gdzie wszelkie rzyganka itd mnie nie oszczedzaly, dobrze, ze ta faze mam juz za soba:tak: Napisz jak tam bylo po wizycie u gina:tak: U mnie dzisiaj bylo troche stresu w pracy, bo szef chodzil jakby go cos w d...e ugryzlo:wściekła/y: i sie czepial:wściekła/y::wściekła/y:

Hej kobitki :) Szczesliwego Nowego jeszcze raz :-)

Magda ale Twoj brzdac wyrosl...kurcze jeszcze niedawno bylas w ciazy,potem takie mala zwiniatko lezalo a teraz chlop juz sam zajada :-)

Ola widze ze u Was tez wydatki... U nas w dzien sylwestra padl komputer...naprawa 100 euro ale to tak na chwile bo i tak trzeba kupic nowego a potem nowego laptopa jeszcze...Juz nie mowie o wydatkach na swieta i sylwestra...:szok: Kasa szla jak woda :-D a jeszcze moje urodziny......:baffled: jutro ,ale wyprawiam w sobote-babski wieczor-lecimy do jakiegos clubu poszalec :-D
a zaraz jak moje dziecie przyjdzie lecimy kupic kozaki jakis dobre co nie przemakaja i zapasowe rekawiczki bo juz dwie pary sie zasialy gdzies...W dodatku musimy na kontrole skoczyc do lekarza bo mloda ma mega kaszel i katar...biedna az spac nie moze w nocy tak kaszle...
A ja musze sie znopwu troche odchudzic bo mi znowu prybylo 2 kg :rofl2::crazy:

a ja urodziny mam 26 stycznia:-)

hej dziewczyny!
bylam wczoraj u lekarza obejrzec fasolke
jestem w 7 tygodniu, termin mam na 01.09.2009 i wszystko jest jak trzeba
bylismy wszyscy razem (maz i chlopaki), kazdy dostal zdjecie dzidzi, chlopcy strasznie sie cieszyli:-)
a mnie mdli i mdli, czy glodna jestem, czy cos zjem.....:baffled:ale co sie chcialo....

Witajcie :-) cos tu nam forum podupada...maly ruch jakis ..Wracac baby :-D

Pscola-super ze wszystko gra-oby tak dalej...:tak: a mdlosci pewnie niebawem przejda...:tak:;-)czego Ci zycze :-)

U nas po staremu...mloda dostaje syrop na kaszel,ogolnie juz lepiej...troche rozpieszczona jest po 4 dniach u babci ale staramy sie ja "naprostowac"...:crazy: Troche jstesm wkurzona bo tesciowa to mlodej bez wazeliny doslownie jedzie,a potem my mamy problem...Owszem ja rozumiem ze to babcia itd...ale bez przesady....teraz babcia ma luz, a my sie dorabiamy... Coz trzeba babcie znowu opierniczyc....;-)
A JUTRO MAM BABSKI WIECZOR i juz sie ciesze-bo .... ja tanczyc chceee:-D

witam dziewczyny w ten sobotni wieczorek,moje dzieciaczki na basenie a ja mam luzy ale napewno zaraz beda spowrotem i glodne jak wilki.pscola super ze wszystko jest oki ze fasolinka juz jest widzieliscie ja i macie foteczki z usg.ja tez mam teraz 7tydi 4 dni i termin mam na 25.8.to prawie rowno zaciezylysmy,a planowalas plec dziecka czy nie?masz dwuch chlopakow to fajnie by bylo gdyby byla dziewczynka,ja mam trzech chlopakow i teraz zero pojecia co bedzie,ale cos czuje ze czwarty chlopak,mi obojetnie tak ciesze sie na ta dzidzie,najwarzniejsze by bylo zdrowe..patrycja24 tak to jest z tymi babciami no coz urok naszych babci ,juz tak jest i nie potrafimy tego zmienic,dobrze ze po tych babciach idzie te dzieciaczki naprostowac,gorzej by bylo gdyby nie szlo.zycze ci fajnego wieczorku babskiego i zarabistej potancowki..aga a ty juz wiesz co bedziesz miec?a polanowalas plec dziecka?no ale jak masz syneszka to fajnie gdyby byla dziewczynka!

Witam!
Od 5 dni wiem, ze jestem w ciazy! Zafasolkowalam w Polsce w Swieta:-) Temin mam na razie na 18 wrzesnia.
Fajnie, ze jest ten watek, bo wiadomo: w Niemczech inny system opieki zdrowotnej, urlop macierzynski itd. Dopiero powoli sie dowiaduje, co i jak.
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkim ciezarnym gratuluje!! Spokojnej ciazy!
A ja sie znow przeziebilam i mnie gardlo boli, no nic, nic innego nie pozostaje, jak plukac je woda z sola

Do góry