reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

A to moje Małe Wielkie Szczęście:-)
Pscola gratuluje:-D:-):-D

Załączniki

• P1050161.jpg
    P1050161.jpg
    429 KB · Wyświetleń: 50
  • P1050373.jpg
    P1050373.jpg
    329,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Kiki nie ma za co dziekowac:tak: Kochana nie musisz isc do lekarza, by ci przepisal kwas foliowy. Dostaniesz go bez problemu w kazdej aptece bez recepty. Ja juz biore drugie opakowanie. Powiesz tylko, ze jestes w ciazy,to ci panie dadza ten odpowiedni:tak:
witam w poniedzialek z rana wybiore sie do apteki i kupie sobie:tak:bede polykac a w ktorym tygodniu jestes ciazy?mi ostatnio pokazal sie sluz z krwia,ale mialam stracha.plakalam pojechalam do szpitala a tam juz zero sladu po krwi powiedzieli ze jest oki.na cale szczescie,ale i tak bardzo sie boje..a gdzie tam do sierpnia tyle jeszcze strachu by bylo dobrze...:-:)-(

Kiki dobrze, ze od razu pojechalas do szpitala i wszystko w porzadku, w takich przypadkach trzeba natychmiast konsultowac sie z lekarzem. ZobAczysz jak ten czas do sierpnia Ci szybko zleci. Ja jestem w 20 tygodniu, termin mam na koniec maja/poczatek czerwca. Dobrze bedzie.

Magdalena - sliczna dzidzia!:tak:

witam.i wiesz aga co bedziesz teraz miec?juz fajnie 20 tydzien a ja koncze 6,narazie jest oki.od ostatniej wizyty w szpitalu.teraz 6 mam termin do mojego ginekologa..a jutro kupuje odrazu kwas foliowy i bede lykac,bo bardzo sie boje..u mnie dzieciaki na sniegu szaleja napadalo go ze ho ho,dzieci maja tyle radosci..

witam was dziewczyny po swietach

u nas swieta uplynely w milej rodzinnej atmosferze - 10 osob - 4 pokolenia przy wigilijnym stole....multum prezentow-super bylo ....do czasu w 2 dzien swiat Agata zachorowala musialam wzywac prywatnego pediatre do domu-skasowala z nas 150 zl potem przebila sie opona w samochodzie...musielismy wymienic 2 na opony zimowe kolejne 150 zl....zepsuly sie wycieraczki w samochodzie ....i tak dalej i tak dalej....na szczescie jestesmy juz w domu cali i zdrowi.....oprocz malej....nadal ma zapalenie krtani...:crazy:

Hej kobitki :) Szczesliwego Nowego jeszcze raz :-)

Magda ale Twoj brzdac wyrosl...kurcze jeszcze niedawno bylas w ciazy,potem takie mala zwiniatko lezalo a teraz chlop juz sam zajada :-)

Ola widze ze u Was tez wydatki... U nas w dzien sylwestra padl komputer...naprawa 100 euro ale to tak na chwile bo i tak trzeba kupic nowego a potem nowego laptopa jeszcze...Juz nie mowie o wydatkach na swieta i sylwestra...:szok: Kasa szla jak woda :-D a jeszcze moje urodziny......:baffled: jutro ,ale wyprawiam w sobote-babski wieczor-lecimy do jakiegos clubu poszalec :-D
a zaraz jak moje dziecie przyjdzie lecimy kupic kozaki jakis dobre co nie przemakaja i zapasowe rekawiczki bo juz dwie pary sie zasialy gdzies...W dodatku musimy na kontrole skoczyc do lekarza bo mloda ma mega kaszel i katar...biedna az spac nie moze w nocy tak kaszle...
A ja musze sie znopwu troche odchudzic bo mi znowu prybylo 2 kg :rofl2::crazy:

kiki co do plci to jeszcze nie wiemy, moze dowiemy sie pod koniec tego miesiaca,jak bedzie chciala sie "ujawnic";-):tak:

Czesc Dziewczyny,
na poczatek - szczescia w Nowym Roku Wam wszystkim zycze!:tak:

i dziekuje za wszystkie gratulacje, bardzo sie ciesze, ze o mnie pamietacie:tak:
dlugo nie pisalam, sorry, ale nie bylo nas w domu i nie bylo dostepu do komputera, jestem dopiero dzisiaj (juz niestety w robocie, ale na szczescie spokojnie jakos)

czuje sie swietnie, oprocz lekkich mdlosci:-p, no ale co tam, co sie chcialo to sie ma:rofl2:
jutro wreszcie ide do lekarza, bo oczywiscie wszystko bylo pozamykane przez Swieta, strasznie jestem ciekawa na dzidzie

reklama
a i wreszcie moje wszystkie mile widze:
Aga - jak Ty sie czujesz? podziel sie jak tylko bedziesz wiedziec co bedzie

Madzia - wieki Cie nie slyszalam, Szymonek sliczny i juz taki duzy

Kiki - ja jestem teraz w 7 tygodniu, termin bedzie kolo 01.09.2009, wiec razem sobie przejdziemy przez ciaze:-), fajnie, nie?!jak sie czujesz?

Patrycja - zdrowka dla Noemi, a dla Ciebie najpiekniejsze zyczenia urodzinowe:-D

Do góry