reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witam kolejna mamusie :-) No i oczywiscie gratuluje pociechy...Wyobrazam sobie jak jestes szczesliwa czekajac az 10 lat na swoja pocieche...;-):-) Wlasnie napisz nam cos wiecej o sobie...

Ja wlasnie czekam na Adama,pojechal po cos na obiad ;-)
Potem chyba wybiezemy sie na zakupy,a wieczorem bedziemy robic dorsza w occie...owoli musze juz zaczac pichcic..we wtorek najwiecej mnie czeka:salatka warzywna,paszteciki z kapusta i grzybami,sledzie pod piezynka a w wigilie jeszcze zrobie jakies ciasto...czesc bedzie robila moja psiapsiola ktorta przychodzi do nas na wigilie ze swoim mezem...No ale jszcze troche posprzatac musze...
Co wogole robicie na wigilie do jedzenia?

Pscola zazdroszcze gosci w domu...Lubie jak ktos przyjezdza do nas w odwiedziny...chociaz nie wszystkich i nie zawsze ;-)

reklama
Kochane!!!!!
Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze Wam i Waszym rodzinkom przede wszystkim zdrowia... Duzo radosci,milej atmosfery,wypoczynku,sniegu-bo bez tego troche smutno ;-)
Niech te Swieta beda pod kazdym wzgledem udane...
Wesolych Swiat!!!!!!
:-)

Sloneczka Kochane!
zycze Wam i Waszym bliskim pieknych, wesolych Swiat.:-D
Niech sie spelnia Wasze marzenia (fasolkowe:-) i inne), milo spedzcie czas w gronie rodzinnym, no i pieknych prezentow pod choinka tez Wam zycze:tak::-D
wasza Pscola

PS: bede w Swieta testowac, chyba ze wczesniej przyjdzie ta "czerwona zmora". trzymajcie kciuki

Życzenia na Boże Narodzenie!! ,,,dla was wszytkich kochane i waszych bliskich!!

______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓____

Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,
Lecz kare konie nie chciały czekać.
Porwały sanie, mkną pod gwiazdami
A ja zostałam sama z życzeniami.
Ale gdy tylko okno otworzysz,
W świeżym płateczku życzenia złożę,
W gwiazdce co spada choć nie wiem skąd
Życzyć Ci będę "Wesołych Świat"!!!

________________$$
________________$$
______________$$__$$
____________$$______$$
__________$$____$$____$$
_________$$_____$$_____$$
________$$____$$$$$$____$$
________$$____$$$$$$____$$
________$$___$$::(:$$___$$
_________$$__$$:)):$$__$$
__________$$___:II:___$$
___________ $$$$$$$$$$
___________ $$$$$$$$$$
___________ $$$$$$$$$$
___________ $$$$$$$$$$
___________ $$$$$$$$$$
_________§§ $$$$$$$$$$ §§
§§§§§§§§§§§ $$$$$$$$$$ §§§§§§§§§§§
_§§§§§§§§§§ $$$$$$$$$$ §§§§§§§§§§
___§§§§§§§§ $$$$$$$$$$ §§§§§§§§
_____§§§§§§ $$$$$$$$$$ §§§§§§
___§§§§§§§§§§ $$$$$$ §§§§§§§§§§
_§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
_________§§§§§§§§§§§§§§
___________§§§§§§§§§§
_____________§§§§§§
_______________§§§
________________§

Boże Narodzenie

Pusty rynek. Nad dachami
Gwiazda. Świeci każdy dom.
W zamyśleniu, uliczkami,
Idę, tuląc świętość Swiąt.

Wielobarwne w oknach błyski
I zabawek kusi czar.
Radość dzieci, śpiew kołyski,
Trwa kruchego szczęścia dar.

Więc opuszczam mury miasta,
Idę polom białym rada
Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta:
Jak jest wielki cichy świat!

Gwiazdy niby łyżwy krzeszą
Śnieżne iskry, cudów blask.
Kolęd dźwięki niech Cię wskrzeszą
Czasie pełen Bożych Lask!

____________< ♥♥♥ >____________
_____________¯¯\/¯¯____________
_______________█________________
______________XXX_______________
______________XXX_______________
__________O__X(█)X__O___________
__________█_XXXXXXX_█___________
__________XXXXX(▒)XXXX__________
______O__XXXXXXXXXXXXX__O_______
______█_XX(▒)XXXXXXXXXX_█_______
______XXXXXXXXXX(█)XXXXXXX_______
__O__XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX__O___
__█_XXX(█)XXXX(▒)XXXXXXXXXX_█___
__XXXXXXXXXXXXXXXXXXX(█)XXXXX___
__XX(▒)XXXXXX(█)XXXXXXXXX(▒)XX___
_____________XXXXX______________

Sanie.....

Po puchu białym,
co z nieba spadł
Pięknymi snami po brzeg wypełnione Przez puste miasto mkną złote sanie. Któż nie chciałby do nich wsiąść, Wtulić się w derkę utkaną ze snów Woźnicy krzyknąć „cwałem przed siebie" !!!!
Soplami zła przybrane mijać uliczki złotymi saniami przez cieni zaułki płozami miażdżąc smutne muldy.
Lecz nie zatrzyma sań stangret mądry On z kozła inny horyzont ma ....
Widzi, że chętnych jest cała masa, Wie, że koń dobry w zaprzęgu sam..
nie uciągnąłby z nimi sań.
Przez puste miasto mkną złote sanie...

Przepięknych Świąt Ci życzę mój drogi Przyjacielu.Spełnienia marzeń,moc prezentów nie tylko materialnych ale tych najważniejszych czyli duchowych.
Dużo miłości,nadziei,zdrowia,radosnych chwil w gronie rodziny,sympatycznej atmosfery przy stole i cudownej kolorowej choinki pachnącej lasem i pieczonymi piernikami....

Aby Swieta Bozego Narodzenia byly bliskoscia i spokojem....a Nowy Rok - Dobrym Czasem.....zyczy kiki z rodzina.

witam was dziewczyny,i jak tam po swietach?u mnie fajniutko minely swieta,teraz sprzatanie male po swietach i czekanie na sylwka,samopoczucie mam dobre.pscola napisz czy robilas test..i jaki wynik mam nadzieje ze dwie kreseczki..trzymam kciuki..pozdrawiam..odezwijcie sie dziewczyny..

Czesc Dziewczyny!
czasu nie bylo, mam caly dom ludzi, swietujemy!

w wigilie rano zrobilam test - POZYTYWNY :-):-):-):-):-)
i to taki tlusciutki, ze nie ma watpliwosci, teraz jeszcze tylko do lekarza potwierdzic
polozylam wiec pod choinka prezent dla meza - jajko niespodzianke- cieszyl sie ogromnie:-D
czuje sie swietnie jak na razie
dzieki za trzymanie kciukow:tak::-D

reklama
Czesc Dziewczyny!
czasu nie bylo, mam caly dom ludzi, swietujemy!

w wigilie rano zrobilam test - POZYTYWNY :-):-):-):-):-)
i to taki tlusciutki, ze nie ma watpliwosci, teraz jeszcze tylko do lekarza potwierdzic
polozylam wiec pod choinka prezent dla meza - jajko niespodzianke- cieszyl sie ogromnie:-D
czuje sie swietnie jak na razie
dzieki za trzymanie kciukow:tak::-D
pscola..gratuluje :-):-):-):-):-)gratuluje i jeszcze raz gratuluje,a planowalas plec dziecka?czy bylo wam obojetne co bedzie..kiedy mialas ostatnia miesiaczke?jeszcze raz gratuluje,uwarzaj na siebie i fasolke..pozdrawiam;-):-)

Do góry