reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
dzieki Madzia - oj taki ladny on jest i apetyczny, a ja nadal probuje zrzucic ostatnie 5 kg - jak zaczarowane nie ruszaja sie z miejsca:rofl2:

Ja postanowiłam że zjem dzisiaj maksymalną ilośc pączków, chociaż te niemieckie to nie takie pyszne jak polskie, ale nie odmówię sobie!!! A teraz idę robic gołąbki bo mamy z moim M ogromną chęc na nie:-):-):-)

A tak w ogóle Wiolu to przesadzasz z tymi 5 kg !!!! Widziałam zdjęcia i wcale nie widac żeby były tam jakieś nadprogramowe kg!!! Po dwójce dzieci tylko pozazdrościc!!!

Madzia ten paczek jest cudny:tak:.Ja wczoraj nie jadlam bo jestesmy zasmarkane a chlop nam nie kupil. U nas od wczoraj koniec swiata laza orkiestry graja od switu do polnocy.Czarownice i diably pijane spiewaja.Oj jak my to wytrzymamy a to dopiero pierwszy dzien:-D

Dzien dobry kobitki:tak: U nas piekny dzien, mrozik, sniezek i sloneczko. Juz zaliczylismy z Erykiem pierwszy spacerek, podczas ktorego maly spadl mi ze slizgawki:szok: ale nic mu sie nie stalo, bo tylko sie otrzepal i wypluwal piach i snieg z buzi mowiac "mama bee" a potem "mama jeste laz":laugh2::laugh2: Pradziwy mezczyzna z niego:-D:tak: Teraz jeszcze ucina sobie drzemke, ale po obiadku zamierzamy z nim wyjsc jeszcze raz, zeby sobie pohasal, bo potem moze juz byc znowu fatalna pogoda, jak to u nas na polnocy:baffled:

:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Hej dziewczyny :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: a ja dziś w wspaniałym humorku:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:. Miałam dzisiaj CTG i tak samo jak 4 poprzednie wyszło bardzo dobrze:biggrin2:. moje wyniki tez super, nawet ciśnienie 130/70. No i to z czego się tak cieszę to w końcu coś ruszyło z miejsca i mam malutkie rozwarcie na 1 cm :-D:-D:-D w końcu!!! bo myślałam że znowu nic nie ruszyło z miejsca!!
Następną wizytę mam 18 lutego czyli w dniu kiedy mam rodzic:biggrin2: ciekawe czy na nią pojadę:-D:-D. Moja dzidzia przestała już rosnąc w takim oszołamiającym tempie jak na początku i z dzisiejszego usg wyszło że waży ok 3050 ale oczywiście to tylko z pomiaru główki,brzuszka i kości udowej więc jest to +- 500g:happy2:

reklama
Wow! Madzia, to Ty już torbę miej pod ręką i powoli się szykuj:). Już niedługo będziecie we trójkę:) Ale super! Pozdrawiam serdecznie!

Do góry