reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Patrycja ty lepiej nie strasz!!! Bo ja mam dzisiaj jakieś dziwne bóle w dole brzucha, ale nie są na razie regularne więc mam nadzieje że to nie to!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Muszę dzisiaj skończyc pakowac moją torbę do szpitala, bo w razie czego.........O witaminie D3 już wiem a do przemywania pępka co tu sie stosuje też spirytus?????????

reklama
Magda u mnie bylo bez boli...Poprostu woda zaczela sie saczyc,,,a ja to sobie wyobrazalam ze chlusnie ze mnie jak ze strazackiego weza:-)

Do pepka kupilam w aptece spray- "octenisept"-Wund-desinfektion...

Co do witaminy D3 to ja mialam w takich tabletkach ktore wkladalo sie do buzki tak z boku i doslownie w 5 sekund gdy zaczynalam karmic sie rozpuszczaly...:-) Mialam do wyboru z fluorem lub bez...Polecono mi na poczatek bez fluoru...dopiero gdy mloda zaczla zabkowac lekarz przepisal te z fluorem....

Hej Babeczki!
pogoda jak na wiosne, u nas jakies 10 stopni+, tylko patrzec, jak kwiatki zakwitna:-)

a jutro ide na spotkanie w burmistrzem w ratuszu- dostalam zaproszenie, bo w tym roku "nabylam"obywatelstwo niemieckie i robia jakies party dla takich ja ja - zobaczymy:rofl2:

Magda - ja plyn do przemywania pepka dostalam w szpitalu:happy:

Pscola -to zycze udanej imprezy...Fajnie bo mozna na pewno na takich spotkaniach poznac fajnych ludzi...

Co do kwiatkow to u nas caly czas kwitna stokrotki :szok:
Wlasnie wrocilam z mloda z dworu...Mimo ze padalo bylo naprawde cieplutko,ale ten deszczyk to taki kapusniaczek...:-)

Czesc, u nas tez jest tak cieplo tylko ze przewaznie leje jak cholera... :wściekła/y: Dzisiaj Eryk tez robil cyrki, kladl sie na podloge i sie darl... Wiec wprowadzilam go do jego pokoju i tam kazalam mu sie drzec ile wejdzie:wściekła/y::wściekła/y: Czasami to mnie potrafi wyprowadzic z rownowagi:wściekła/y:. 5go lutego w zlobku organizuja karnawal, wiec musimy kupic do tego czasu jakies przebranie dla malego. Pojezdzimy w tym tygodniu to na pewno cos wybierzemy, tyle jest tych roznych strojow, ze glowa boli:szok:

Witam nowa mamusie!!

reklama
Patrycja na razie mi nie wyszedł ani jeden, nigdzie ani na brzuchu ani na biodrach. Ale od 4 miesiąca codziennie rano i wieczorem namiętnie się masuje i smaruje;-);-);-) Na początku używałam fissan a teraz bubchen na zmiane z balsamem garniera. Boję się że pojawią się dopiero po ciąży. Za to mam celulit.

Do góry