reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

cześć. witam wszystkie mamy jak również te przyszłe bo widzialam ze i takie tu zaglądają. Nazywam sie monika i jestem mama 5 miesiecznego synka kubusia. Od 2 miesiecy mieszkam w niemczech pod stuttgartem dokladnie w filderstadt. Jak na razie wszystkiego sie uczę co i jak w tym kraju dziala i wasze wątki bardzo mi pomagaja.mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do swojego grona. pa

reklama
Witaj Moniko!!!!!!!!
Mam nadzieje ze spodoba Ci sie u nas i czesciej bedziesz zagladac:-)
Pozdrawiam serdecznie:-)

No i koniecznie pochwal sie dzidziusiem:-):-)
Ciebie rowniez milo bedzie zobaczyc:-)

dziekuje za mile powitanie. twoja corunia jest sliczna. chetnie wstawie zdjecie ale nie wiem jeszcze jak. zaraz bede próbować

Monika-proponuje Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdjęcia i Obrazki wtedy skopiuj adres zdjecia ,przed zdjeciem wstaw
i fotka bedzie :-)

Czesc Kobitki!
na poczatek - Witaj Serdecznie Moniczka:-)im nas wiecej, tym weselej:laugh2:
Laila - ja tez wielgasny buziak urodzinowy:-)

a teraz posylam Wam naszego karnawalowego Maximuska:rofl2:

Załączniki

• DSC09706_resize.JPG
    DSC09706_resize.JPG
    144,9 KB · Wyświetleń: 46
:-) Hej Monika, coraz więcej nas tu a dalej nikt nie pisze. ja pewnie też już niedługo nie będę miała czasu.
Dalej jestem 2 w 1 i żadnych objawów:wściekła/y::angry:.
Wiola, super ten twój pirat, już niedługo dziewczyny zacznie sprowadzac do domu.

U mnie była cudna niedziela, super pogoda, więc wybraliśmy się na... lody. Pychotkaaaa.
Mój M będzie wściekły ze wstawiłam to zdjęcie, ale co mi tam:-D. To nasz piękny ratusz:happy:

Załączniki

• P1000802(1)(1).JPG
    P1000802(1)(1).JPG
    47,3 KB · Wyświetleń: 48
  • P1000799(1).JPG
    P1000799(1).JPG
    29 KB · Wyświetleń: 43
Pscola-ale masz przystojnego pirata :-)

Madzia-po Tobie z buzi wogole nie widac ze jestes w ciazy :-)

My weekend spedzilismy u tesciow...w niedziele tez byla przecudna pogoda...pol dnia na balkonie tylkow sweterku przesiedzialam...bylo w sloncu chyba z 20 stopni...Normalnie wiosna,az zyc sie chcialo...Potem spacer,polatalismy po placu zabaw i do domu...dzis juz nie jest tak ladnie,ale i tak pedze z mloda na spacer jak tylko sie obudzi bo ogladala bajke w sypiani i zasnela:-D

Pozdrawiam.....

Madzia- wiem, ze nie umiesz sie doczekac, ale to ostatnie spokojne dni, wiec odpoczywaj ile wlezie...kto wie, jaki Szymonek bedzie mial temperament:szok:
my bylismy w sobote w ZOO w Straubing (!) - swietnie sie spacerowalo, az ma sie ochote na wiosne, po tej zimie ktorej nie bylo:-)
Patrycja - a Twoja krolewna kiedy do przedszkola? bo moj Nikos juz w przyszly poniedzialek, zobaczymy jak bedzie mu sie podobalo

reklama
Do góry