reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
dzieki Madzia - oj taki ladny on jest i apetyczny, a ja nadal probuje zrzucic ostatnie 5 kg - jak zaczarowane nie ruszaja sie z miejsca:rofl2:

Ja postanowiłam że zjem dzisiaj maksymalną ilośc pączków, chociaż te niemieckie to nie takie pyszne jak polskie, ale nie odmówię sobie!!! A teraz idę robic gołąbki bo mamy z moim M ogromną chęc na nie:-):-):-)

A tak w ogóle Wiolu to przesadzasz z tymi 5 kg !!!! Widziałam zdjęcia i wcale nie widac żeby były tam jakieś nadprogramowe kg!!! Po dwójce dzieci tylko pozazdrościc!!!

Madzia ten paczek jest cudny:tak:.Ja wczoraj nie jadlam bo jestesmy zasmarkane a chlop nam nie kupil. U nas od wczoraj koniec swiata laza orkiestry graja od switu do polnocy.Czarownice i diably pijane spiewaja.Oj jak my to wytrzymamy a to dopiero pierwszy dzien:-D

Dzien dobry kobitki:tak: U nas piekny dzien, mrozik, sniezek i sloneczko. Juz zaliczylismy z Erykiem pierwszy spacerek, podczas ktorego maly spadl mi ze slizgawki:szok: ale nic mu sie nie stalo, bo tylko sie otrzepal i wypluwal piach i snieg z buzi mowiac "mama bee" a potem "mama jeste laz":laugh2::laugh2: Pradziwy mezczyzna z niego:-D:tak: Teraz jeszcze ucina sobie drzemke, ale po obiadku zamierzamy z nim wyjsc jeszcze raz, zeby sobie pohasal, bo potem moze juz byc znowu fatalna pogoda, jak to u nas na polnocy:baffled:

:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Hej dziewczyny :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: a ja dziś w wspaniałym humorku:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:. Miałam dzisiaj CTG i tak samo jak 4 poprzednie wyszło bardzo dobrze:biggrin2:. moje wyniki tez super, nawet ciśnienie 130/70. No i to z czego się tak cieszę to w końcu coś ruszyło z miejsca i mam malutkie rozwarcie na 1 cm :-D:-D:-D w końcu!!! bo myślałam że znowu nic nie ruszyło z miejsca!!
Następną wizytę mam 18 lutego czyli w dniu kiedy mam rodzic:biggrin2: ciekawe czy na nią pojadę:-D:-D. Moja dzidzia przestała już rosnąc w takim oszołamiającym tempie jak na początku i z dzisiejszego usg wyszło że waży ok 3050 ale oczywiście to tylko z pomiaru główki,brzuszka i kości udowej więc jest to +- 500g:happy2:

reklama
Wow! Madzia, to Ty już torbę miej pod ręką i powoli się szykuj:). Już niedługo będziecie we trójkę:) Ale super! Pozdrawiam serdecznie!

Do góry