reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Madzia juz nie moge docekac sie jak wkleisz pierwsza fotke :-)
Zycze ci juz teraz powodzenia,szybko i balo bolesnie... no i najwazniesze zdrowiuskiego dzidziusia :-)

reklama
hej dziewczyny czy mnie jeszce pamietacie? ostatnio mnie nie bylo (zepsuty komp).
jestem cala wzruszna bo juz za Dwa dni ROCZEK Lailusi -jak ten czas leci...

MAGDALENA trzymam za Ciebie i dzidzie kciukasy! Wszystko bedzie dobrze!!! a a propos rozwarcia to ja mialam w dniu porodu z rana tez 1cm a za 12 godzin mialam w ramionach coreczke- wiec kto wie moze i Ty ujrzysz swoja dzidzie juz bardzo niedlugo!!!

Czesc Babeczki,
wiedze, ze tak jak i mnie nie chce Wam sie za bardzo pisac:sorry2:
jakis wirus sie nam przyplatal, ja zakatarzona, Maxio mial bardzo wysoka ´goraczke, wiec poszlismy wczoraj do lekarza - ale to ostatki, wiec wszystko pozamykane, albo sie bawia i paczki jedza, albo lecza kaca po poniedzialku??? pojechalismy wiec do szpitala i tam czekaslimy 3 godziny !!!! a to tylko wirusik.........:szok:
siedzimy wiec w domu i nic nam sie nie chce.....

Susumali - fajnie, ze znowu jestes:-)

Madzia - jakos nie piszesz (?????????????), juz cos jest?????
taka jestem ciekawa, napisz koniecznie

usciski dla wszystkich

Hej dziewczyny dalej nic nie ma:baffled::baffled::baffled:. Nic nie piszę bo co mam sama do siebie pisac jak tu takie pustki jak by w Niemczech mam nie było:-D:-D.

Poza tym muszę wszystko podopinac na ostatni guzik bo nie wiem kiedy mnie chwyci;-) no i coś ostatnio mam ogromnego lenia, przyczepił się do mnie i nie chce odejśc:wściekła/y::wściekła/y:.
Do tego mam ogromnego doła bo się najadłam wczoraj słonych śledzi i paluszków a dzisiaj mam kostki i palce u rąk spuchnięte jak balerony:angry::angry: a to co mi najbardziej popsuło dziś humor to mój płaszczyk zimowy na którym po praniu powychodziły jakieś dziwne zacieki i wygląda teraz gorzej niż źle:szok::szok::szok:. Jak ja mam miec dobry humor!!!!!!!

Witam potwierdzam,ze tu naprawde pustki:-)Madziu co do leniuchowania Ty jeszcze mozesz sobie na to pozwolic i nie wsciekaj:angry::angry: sie na swoj plaszczyk zdarza sie.Pomysl,ze juz niedlugo bedziesz mooocno tulic swoj skarbek zobaczysz jak wszystko sie zmieni trzymam mocno za ciebie kciuki:-):-)pozdrawiam ciwplutko:tak::tak:

no przyznaje, ze nie chce mi pisac, bo jestem przeziebiona, w zasadzie nic mi sie nie chce robic:-D mam takiego lenia....

Madzia - a moze wasz Szymek chce wam prezent na Walentynki zrobic?

czesc wszystkim mamusiom i przyszlej mamusi uparciuszka Madzi, dawno mnie nie bylo bo cos nam sie pokicalo z netem i teraz sobie pisze z kafejki.

mojeu synkowi tez jest super w brzucholu i jak na razi cicho siedzi w brzuchu,chociaz codziennie go prosze aby juz sie do nas wybral, bo szczerze powiedziawszy pomalu mam dosc swojej ociezalosci, niezgrabnosci i obolalosci.

nie wiem kiedy znowu tu zawitam,wiec zycze Madzi duzo sil i super zdrowiutkigo malenstwa, a dla wszystkich mamus buziaki

reklama
Do góry