reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Iskierka my podawalismy malemu czopki paracetamol jak mial goraczke wieksza niz 39 stopni, ponizej nie powinno sie podawac nic:tak: (jest taki dla dzieci ponizej roku, bodajze 125 mg i taki od roku 250 mg).
Pscola, witaj spowrotem:tak::-) Widze, zescie sie zakumplowaly z margott:tak:, fajowsko:tak::-)
U mnie dzien jak co dzien, praca odbiorka Erika ze zlobka i tak dalej.... Jeszcze tylko tydzien i mam urlopik i lecimy do PL. Ciesze sie juz, w domu bedziemy miec taka mala choineczke, specjalnie dla malego, bo wracamy 26go grudnia wieczorem, a tak to nie bede sie zbytnio wysilac, bo i tak nas nie ma, wiec po co.

Dziewczyny jak tu ze szczepieniami,bo jutro mamy pierwsze a natalia przechodzila to w polsce,no macie jakies sprawdzone juz srodki na goraczke???:confused:
Hanifka miesiac temu byla szczepiona pierwszy raz szczepionka 6 w 1 na goraczke lekarka przepisala czopki paracetamol ale na szczescie nie goraczkowala drugie szzepienie jutro mam nadzieje ze rownie dobrze je przejdzie
wczoraj dzwonila moja mama u mojego dziadka wykryto raka pluc lekarz zachecl go do operacji ale moj dziadek odmowil nie chce sie poddac...:((((

czesc sziewczyny
sto lat mni nie bylo,tzn ok 2tygodnie,kurcze bo bylam w polsce,alllllle suuuper, tylko jeden minus- pochorowalam sie troszki, cos ala angina,a wiadomo w ciazy to nie za ciekawe,ale na szczescie juz mi przechodzi

Dlugo mi zeszlo z przeczytaniem wasych wszystkich postow,ojjj gaduly z was:-),no i super

Hej moje sliczne!
Agiagii - duzo zdrowia Ci zycze i bys za wiele lekarstw sie nie nalykala - taka to glupia pora roku, raz deszcze, raz snieg, potem nagle cieplej - wirusy maja ubaw!:eek:

Iskierka - dzieki, tak potwierdzam, Regensburg jest piekny, troche jak Wlochy ale w niemieckim wydaniu, my sie tutaj czujemy swietnie :-D

Aga - spotkalysmy sie z Margott na kawusi, super przyjemnie bylo, tylko cos moja nowa kolezanka nie pisze, chora czy co????:confused:

Ania - mam nadzieje, ze jak bedziemy kiedys w Grevenbroich u tesciowej, to tez sie spotkamy:happy2:

Dopisane o godz 15:05
mam przeogromna prosbe do was Juto ide z Hanifka do lekarza i chcialabym powiedziec pani doktor, iz przypuszczam, ze wysypka na cialku Hanifki to skaza bialkow - nietolerancja na bialko mleka krowiego...no wlasnie tylko jak jej to powiedziec, jak bedzie brzmialo to po niemiecku, jak w Niemczech nazywa sie taka alergia??? Jezeli jestescie w stanie mi pomoc to bardzo o to prosze i z gory dziekuje

reklama
Klawel- kuknij tu tak po 19 to ci napisze jak to sie nazywa,upewnie sie tylko jak maz wroci z pracy:-D ps Bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadka.
Na kurs chodzimy razem ja sie tez ucze :szok:
Pscola- Natalia jest dopiero od roku w niemczech,wiec to co sie nauczyla w przedszkolu to troche zamalo:wściekła/y: i tak sie doksztalcamy:tak:

My tez dostalismy ta szczypiake 6w1jak narazie maly spokojny,zobaczymy jak bedzie pozniej:confused:

Do góry