reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pscola bardzo chetnie:tak:

Klavell
u nas po 1 szczepionce tez nic nie bylo Laura byla bardzo pogodna my mamy 2 za tydzien.Oby dzieciaczki swietnie ja przyjely.Trzymam kciuki

Agiagii duzo zdrowka najwazniejsze ze wyjazd sie udal

reklama
Czesc,
Klavell powiesz, ze przypuszczasz, ze u Twojej corki rozwinela sie nietolerancja na mleko, to by brzmialo mniej wiecej tak "ich vermute, dass meine Tochter Milchunverträglichkeit entwickelt hat, deswegen hat sie den Ausschlag bekommen". Jak to powiesz, to kobita powinna "zaskoczyc", o co Ci chodzi:tak::-)
Bardzo mi przykro z powodu dziadka....:-(
Pscola, to super, ze zdobylas nowa kolezanke:tak:
Uczcie sie dziewczyny niemieckiego, bo jezyki znac to jest super, ja musze podszkolic moj angielski, a wlasciwie angielski prawniczy, ciekawe jak to zrobie:tak::-D;-)

Apropos szczepionek, moj juz ma wszystkie za soba, a tylko jeden raz goraczkowal i mial wtedy ponad 39 stopni wieczorem. Wiec podalismy mu czopek paracetamol. A tak wszystko odbywalo sie prawie "bezbolesnie"

Heloo kobitki...

Cos ostatnio nie chce mi sie "wlazic" na kompa...Lenia mam chyba jakiegos...tzn,w sumie to nie len ale zmeczenie bo jak mam chwile checi to sprzatam juz tak gruntownie na swieta...Jutro znowu do polski walimy na weeknd:-)

Co do szczepionek to moja Noemi w sumie wszystkie zniosla super...Tez dostalismy paracetamol w czopkach..ale mam tez panadol w syropie...Jakos obylo sie bez podawania...

Klavell-przykro mi z powodu dziadka...Cos sie wogole ostatnio dzieje bo gdzie sie nie rusze slysze ze ktos z czyjejs rodziny w szpitalu a i jeszcze gorsze rzeczy bo i pogrzeby...Strasznie mi przykro bo swieta ida i zamiast sie weselic ludzie sie smuca ...

Wlasnie wrocilysmy z Hanifka ze szczepienia byla szczepiona drugi raz Infanrixem hexa 6w1 + przeciwko pneumokokom...mam nadzieje ze lagodnie mi to przejdzie i nie bedzie goraczkowac...
przypusily sie moje obawy hanifka ma alergie mam sprobowac przejsc na mleko sojowe a jak bede w polsce to kupic nutramigen bo w niemczech nie ma takiego mleka bylo kiedys ale juz nie ma...nie wiecie czy to prawda??? lub czy jest jakies inne mleko na alergie??? czy ktoras podawala moze mleko sojowe dziecku???teraz mam tysiac pytan...cholerna alergia sie do nas musiala przyczepic...

a tak w ogole to moja kluseczka wazy juz 6560 i mierzy 60 cm maly pulpecik z niej...:tak:

Dobry wieczor, wreszcie weekend:tak: Jak to fajnie, ze czlowiek sobie troche odpocznie, choc przy moim rozrabiaku, ktory obecnie przechodzi chyba przyspieszony bunt dwulatka, to nie taki fajny odpoczynek:wściekła/y: Dzisiaj poszedl za kare spac bez przeczytania bajeczki, bo taki byl niesluchany, 100 razu mu sie cos powtarza a on i tak swoje, wiec ryczal w lozeczku jak nie wiem, a ja mu na to pozwolilam ale juz myslalam, ze mnie za moment cos trafi:wściekła/y::wściekła/y: Czasami brakuje mi cierpliwosci i musze sie niezle hamowac, zeby na niego nie nawrzeszczec:wściekła/y:. Podziwiam kobity, ktore sie decyduja na dzieci z mala roznica wieku, ja bym chyba "kopnela w karafke";-)

reklama
Witam Dziewczyny:-)!!!!!!!!!!!!
Strasznie przepraszam za milczenie - Pscola, Kochana , wybacz mi przede wszystkim:zawstydzona/y:!!! Ostatnio trochę "zamarudziłam", czytałam Wasze posty a gdy zbierałam się do pisania "mój wypełniacz czasu" (czyt. Filip) własnie przypominał mi o swoim jestestwie:))) Liczę po cichu na Waszą wyrozumiałość:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ponadto..."trochę" odkurzyłam swoje dawne hobby a to jest też niezły pochłaniacz czasu więc dlatego mnie nie było słychać. OBIECUJĘ POPRAWĘ, mea culpa:tak:! Postaram się załączyć "sprawców" mojego milczenia.......

Do góry