reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

ja tez sie z hanifka mecze jak zasypiala mi o 20:30 tak dzis do tej pory nie spi...a swoja droga to czy to mozliwe zeby moje dziecko dostalo kolek w wieku 3 miesiecy od 3 dni mie sie meczy dzis podalam jej sab simplex zobaczymy jak to bedzie...wydaje mi sie ze bole brzuszka sa zwiazane z alergia odkad pije mleko modyfikowane (2 miesiace) tak na buzce ma wysypke podejzewam skaze bialkowa ale glupia lekarka ze tak sie wyraze mowi ze to nic takiego i zmienia mi mleczko z jdnego HA na drogie zamiast przepisc jakies milchfrei albo sojowe mleczko...w piatek ide na wizyte i jak ty razem powie ze to nic takieg to sie wsciekne i sama jej kupie jakies meczko dla dzieci z nietolerancja...widzialam milupe som i z humany Sl mleko sojow tylko ze slyszalam ze soja tez moze uczulac czy wy moze podawalyscie dziecia jakie mleko na alergie???

reklama
Wlasnie usnela...Ale zaczela mi tu wariowac...spila moja herbate,zaczela wywalac dlugopisy wice mnie wkurzyla i wewalilam ja spowrotem do jej lozka i odpukac ale chyba spi,...10 min wyla jak ja zanioslam ale tym razem twarda bylam i nie zabralam...:-)

Nie ma doswiadczenia z melkiem bo od poczatku kiedy przeszlismy na modyfikowane Milupa byla trafiona i nic sie nie dzialo...Ale kiedy mloda dostala takie suche plamy to myslalam ze to alegia a okazalo sie ze to egzema dziecieca ktora czesto wystepuje u dzieci do 3 lat...

Moje Mile!
dlugo mnie nie bylo, ale w Polsce nie bylam (a szkoda). Jakos taka jestem zaganiana, jakies terminy u lekarza, w pracy, plotki z kolezankami....ze nie za czesto zagladalam.

Do Swiat tez sie troche juz przygotowuje, bo spedzamy je w domku, tutaj w Regensburg, ale za to z cala rodzina tj, moja i meza razem. Tak jakos sie przyjelo, ze wszyscy przyjezdzaja do nas, bo mamy duze mieszkanie, a my nie musimy wybierac, ktora mame ominiemy w tym roku. A wiec wszyscy zadowoleni :-)

usciski dla Was

Moja Kochana Margott - super bylo Cie poznac, mam nadzieje, ze to poczatek naszej fajnej znajomosci - do zobaczenia i buziaczki dla Philipka :-) (mam nadzieje, ze juz lepiej sypia?!)

Hej dziewczyny
Ja uzywam mleka nestle BEBA i jestem bardzo zadowolona zreszta od poczatku je podaje:tak:
Co do kolek rzeczywiscie moga wystapic nawet u 3 m-nego dziecka

Pscola wybaczam Ci te nieobecnosc heheh ja czasem tez jestem zaganiana.Wczoraj nawet nie usiadlam przed komp

Iskierka ladne zdjecie

My dzis zaliczylysmy spacerek 2 godzinny i kawke.Laura w kawiarni zrobila furore tak zaczela gaworzyc i piszczec ze wszyscy na nas zwracali uwage:-D

reklama
PSCOLA

Mam rodzine w Regensburgu sliczne miasto:tak:

Anka 26 Dziekuje w imieniu synka:-D

U nas tak samo teraz wielki mlyn z wszystkimi terminami jeszcze corcia za rok do szkoly latamy do logopedy i na kurs jezyka:wściekła/y: Nie cierpie niemieckiego:szok:

Do góry