reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Iskierka my podawalismy malemu czopki paracetamol jak mial goraczke wieksza niz 39 stopni, ponizej nie powinno sie podawac nic:tak: (jest taki dla dzieci ponizej roku, bodajze 125 mg i taki od roku 250 mg).
Pscola, witaj spowrotem:tak::-) Widze, zescie sie zakumplowaly z margott:tak:, fajowsko:tak::-)
U mnie dzien jak co dzien, praca odbiorka Erika ze zlobka i tak dalej.... Jeszcze tylko tydzien i mam urlopik i lecimy do PL. Ciesze sie juz, w domu bedziemy miec taka mala choineczke, specjalnie dla malego, bo wracamy 26go grudnia wieczorem, a tak to nie bede sie zbytnio wysilac, bo i tak nas nie ma, wiec po co.

Dziewczyny jak tu ze szczepieniami,bo jutro mamy pierwsze a natalia przechodzila to w polsce,no macie jakies sprawdzone juz srodki na goraczke???:confused:
Hanifka miesiac temu byla szczepiona pierwszy raz szczepionka 6 w 1 na goraczke lekarka przepisala czopki paracetamol ale na szczescie nie goraczkowala drugie szzepienie jutro mam nadzieje ze rownie dobrze je przejdzie
wczoraj dzwonila moja mama u mojego dziadka wykryto raka pluc lekarz zachecl go do operacji ale moj dziadek odmowil nie chce sie poddac...:((((

czesc sziewczyny
sto lat mni nie bylo,tzn ok 2tygodnie,kurcze bo bylam w polsce,alllllle suuuper, tylko jeden minus- pochorowalam sie troszki, cos ala angina,a wiadomo w ciazy to nie za ciekawe,ale na szczescie juz mi przechodzi

Dlugo mi zeszlo z przeczytaniem wasych wszystkich postow,ojjj gaduly z was:-),no i super

Hej moje sliczne!
Agiagii - duzo zdrowia Ci zycze i bys za wiele lekarstw sie nie nalykala - taka to glupia pora roku, raz deszcze, raz snieg, potem nagle cieplej - wirusy maja ubaw!:eek:

Iskierka - dzieki, tak potwierdzam, Regensburg jest piekny, troche jak Wlochy ale w niemieckim wydaniu, my sie tutaj czujemy swietnie :-D

Aga - spotkalysmy sie z Margott na kawusi, super przyjemnie bylo, tylko cos moja nowa kolezanka nie pisze, chora czy co????:confused:

Ania - mam nadzieje, ze jak bedziemy kiedys w Grevenbroich u tesciowej, to tez sie spotkamy:happy2:

Dopisane o godz 15:05
mam przeogromna prosbe do was Juto ide z Hanifka do lekarza i chcialabym powiedziec pani doktor, iz przypuszczam, ze wysypka na cialku Hanifki to skaza bialkow - nietolerancja na bialko mleka krowiego...no wlasnie tylko jak jej to powiedziec, jak bedzie brzmialo to po niemiecku, jak w Niemczech nazywa sie taka alergia??? Jezeli jestescie w stanie mi pomoc to bardzo o to prosze i z gory dziekuje

reklama
Klawel- kuknij tu tak po 19 to ci napisze jak to sie nazywa,upewnie sie tylko jak maz wroci z pracy:-D ps Bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadka.
Na kurs chodzimy razem ja sie tez ucze :szok:
Pscola- Natalia jest dopiero od roku w niemczech,wiec to co sie nauczyla w przedszkolu to troche zamalo:wściekła/y: i tak sie doksztalcamy:tak:

My tez dostalismy ta szczypiake 6w1jak narazie maly spokojny,zobaczymy jak bedzie pozniej:confused:

Do góry