reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Anka z checia bym sie pochwalila, ale nie robialam sobie jeszcze zadnego zdjecia z nowym fryzem:tak: Chyba mnie jakies chorobsko lapie, bo sie czuje jakby mnie z krzyza zdjeli, a tylko dzisiaj ogorkowa gotowalam i zakupy zrobilam,wiec duzo roboty nie bylo:tak: U frzyzjera siedzialam 3 godziny, bo taki nawal ludu byl, ze katastrofa:szok: Moja fryzjerka powiedziala, ze to tak zawsze przed Swietami... ale Swieta dopiero za miesiac, to co bedzie na krotko przed:szok::szok: W kazdym razie, dobrze, ze juz bylam. Z Erikiem tez pojde, tyle, ze w przyszlym tygodniu. Za dwa tygodnie mam urlopik:tak::-) i lecimy... super:tak:

reklama
Aga no to czekam z niecierpliwoscia na pierwsze zdjecie.My do Polski jedziemy 14.12 nie wiem kiedy bedziemy wracac ale napewno juz w nowym roku:tak::-D
A do fryzjera to sama sie musze wybrac ale to jak bede w Polsce:-)Wracaj do zdrowka co by urlop Ci w lozku nie zlecial
Ja gotuje rosolek :)

To fajnie, ze tez jedziecie do PL.:tak: Chyba prawie wszystkie z nas odwiedza rodziny w kraju na Swieta. Ja korzystam, poki moge, bo w przyszlym roku juz niestety nie pojade na Boze Narodzenie do PL, nie starczy mi urolpu:no: Ale coz, pewnie bede latem:tak: bo mam 3 tygodnie. Ze zdejcia mi nic nie wyszlo, bo ten glupi system cos "wariuje":wściekła/y: Jak mnie sie nie chce jutro isc do pracy:baffled::baffled:, jak tylko o tym pomysle, to mi niedobrze:baffled::no: Ale co juz ostatni countdown:tak: Jesze dwa tygodnie:tak:

Agus glowa do gory!!! jeszcze 2 tyg i piekny urlop.Ja nie pracuje to moge sobie jezdic kiedy chce ale wkoncu sie to skonczy:tak:

Wczoraj bylismy na obiadku w gosciach wrocilismy kolo 19 i jescze mielismy goscia w domu a ja taki sajgon zrobilam heheh z ciuchami bo przynioslam sobie praniue do prasowania:-D oczywiscie przeprosilam ale co tam:sorry2:

Wtam...
podczytuje Was juz od dluzszego czasu, czasem o co podpytam i to na tyle... z nudow postanawiam do was dolaczyc. Mam na imie Iwona mieszkam w Hamburgu jestem mama 3 miesiecznej Hanife...A oto my...
przed zajsciem w ciaze
Zobacz załącznik 59844
Zobacz załącznik 59845
w ciazy
pict0602ce1.jpg

teraz
aukc9.jpg
pict0991gn7.jpg

no i moja Hanife

Witajcie dziewczyny ;-)ja jutro ostatni dzien w Polsce i znów wracam do Rudesheim.Jedyny pozytyw tego to to że steskniłam sie za moim Marcinkiem. Ale tu zostawiam moje 30 lat zycia,rodzinę ,siostre,przyjaciól.Tam mam Jego i Córeczkęi kolejne dziecko w najblizszych planach.Pozdrawiam Was Wszystkie buziaczki Asia

co tu tak pusto? czymi sie tylko wydaje?:-p;-)

LAURA sliczniutka i taka juz duza! Rosnie jak na drozdzach!!!:-)
WITAJ KLAVELL super fotki przed w trakcie i po ciazy! Coreczka tez sliczna!:-):tak:
kurcze na tym forum same piekne kobitki!!!!

MAMAPATI przykro zostawiac rodzine i znajomych ale cudownie wracac do ukochanego! :-)

dzis wyszlo slonce wreszcie i od razu nastroj mam lepszy. pojechalismy kupic LAili jezdzik z gadzetami i jestem nim rownie zachwycona jak corcia! a moze nawet baqrdziej he he! superowe sa teraz zabawki nie ma co!!!!

a gdzie MARGOTT zniknela? hallo hallo!!!!

Hellooo kobitki-juz jezdeeeem:-)

W polsce bylo super...najpierw w sobote zakupy,potem do mojego domku a pozniej do babci moejj cala rodzinka na urodziny...Po urodzinach mloda do wyrka a ja poszlam do kumpeli na winko...pozniej przenioslam sie do innych znajomych i tam zabalowalam do 06:00...ledwo umialam sie rozebrac jak wrocilam takie wino mocne bylo:-D
W niedziele kac na maxa!!!!Adam na mnie zly jak osa...Pordoz prawie przespalam...jeszcze dzis czulam zmeczenie...Ale co tam ,fajnie bylo..Za tydzien jade znowu...:sorry2::-)

A tak ze spraw dzisiejszych to, umylam okno w kuchni,wypralam firanki,przywiesilam lamki na okni-az mi siwietami zapachnialo-wypralam dwie pralki...
A teraz mecze sie z mloda po cos sie jej odwidzialo i spac nie chce...Do dekla dostac mozna...:angry:

Witam Klevell slicznie wygladacie.Hanife sliczniutka:-)

Pati witaj ponownie:tak:

Mamapati bedzie extra z ukochanym i jego ciepelkiem

My bylysmy dzis u kolezanki laury heheh Eyleen tak sie cieszyla ze biedna w drodze zasnela:-DZiemniaki z brokulami bardzo zasmakowaly Laurze, chociaz to heheh bo sok jablkowy nadal feee

reklama
ale fajnie spedzilas weekend PATRYCJA!:-):tak:
no i pozazdroscic ze juz za tydzien jedziesz znowu!:-) i ze taka pracowita jestes!!!:-D:tak:

oby Noemi szybciutko zasnela!

Do góry