reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Anka z checia bym sie pochwalila, ale nie robialam sobie jeszcze zadnego zdjecia z nowym fryzem:tak: Chyba mnie jakies chorobsko lapie, bo sie czuje jakby mnie z krzyza zdjeli, a tylko dzisiaj ogorkowa gotowalam i zakupy zrobilam,wiec duzo roboty nie bylo:tak: U frzyzjera siedzialam 3 godziny, bo taki nawal ludu byl, ze katastrofa:szok: Moja fryzjerka powiedziala, ze to tak zawsze przed Swietami... ale Swieta dopiero za miesiac, to co bedzie na krotko przed:szok::szok: W kazdym razie, dobrze, ze juz bylam. Z Erikiem tez pojde, tyle, ze w przyszlym tygodniu. Za dwa tygodnie mam urlopik:tak::-) i lecimy... super:tak:

reklama
Aga no to czekam z niecierpliwoscia na pierwsze zdjecie.My do Polski jedziemy 14.12 nie wiem kiedy bedziemy wracac ale napewno juz w nowym roku:tak::-D
A do fryzjera to sama sie musze wybrac ale to jak bede w Polsce:-)Wracaj do zdrowka co by urlop Ci w lozku nie zlecial
Ja gotuje rosolek :)

To fajnie, ze tez jedziecie do PL.:tak: Chyba prawie wszystkie z nas odwiedza rodziny w kraju na Swieta. Ja korzystam, poki moge, bo w przyszlym roku juz niestety nie pojade na Boze Narodzenie do PL, nie starczy mi urolpu:no: Ale coz, pewnie bede latem:tak: bo mam 3 tygodnie. Ze zdejcia mi nic nie wyszlo, bo ten glupi system cos "wariuje":wściekła/y: Jak mnie sie nie chce jutro isc do pracy:baffled::baffled:, jak tylko o tym pomysle, to mi niedobrze:baffled::no: Ale co juz ostatni countdown:tak: Jesze dwa tygodnie:tak:

Agus glowa do gory!!! jeszcze 2 tyg i piekny urlop.Ja nie pracuje to moge sobie jezdic kiedy chce ale wkoncu sie to skonczy:tak:

Wczoraj bylismy na obiadku w gosciach wrocilismy kolo 19 i jescze mielismy goscia w domu a ja taki sajgon zrobilam heheh z ciuchami bo przynioslam sobie praniue do prasowania:-D oczywiscie przeprosilam ale co tam:sorry2:

Wtam...
podczytuje Was juz od dluzszego czasu, czasem o co podpytam i to na tyle... z nudow postanawiam do was dolaczyc. Mam na imie Iwona mieszkam w Hamburgu jestem mama 3 miesiecznej Hanife...A oto my...
przed zajsciem w ciaze
Zobacz załącznik 59844
Zobacz załącznik 59845
w ciazy
pict0602ce1.jpg

teraz
aukc9.jpg
pict0991gn7.jpg

no i moja Hanife

Witajcie dziewczyny ;-)ja jutro ostatni dzien w Polsce i znów wracam do Rudesheim.Jedyny pozytyw tego to to że steskniłam sie za moim Marcinkiem. Ale tu zostawiam moje 30 lat zycia,rodzinę ,siostre,przyjaciól.Tam mam Jego i Córeczkęi kolejne dziecko w najblizszych planach.Pozdrawiam Was Wszystkie buziaczki Asia

co tu tak pusto? czymi sie tylko wydaje?:-p;-)

LAURA sliczniutka i taka juz duza! Rosnie jak na drozdzach!!!:-)
WITAJ KLAVELL super fotki przed w trakcie i po ciazy! Coreczka tez sliczna!:-):tak:
kurcze na tym forum same piekne kobitki!!!!

MAMAPATI przykro zostawiac rodzine i znajomych ale cudownie wracac do ukochanego! :-)

dzis wyszlo slonce wreszcie i od razu nastroj mam lepszy. pojechalismy kupic LAili jezdzik z gadzetami i jestem nim rownie zachwycona jak corcia! a moze nawet baqrdziej he he! superowe sa teraz zabawki nie ma co!!!!

a gdzie MARGOTT zniknela? hallo hallo!!!!

Hellooo kobitki-juz jezdeeeem:-)

W polsce bylo super...najpierw w sobote zakupy,potem do mojego domku a pozniej do babci moejj cala rodzinka na urodziny...Po urodzinach mloda do wyrka a ja poszlam do kumpeli na winko...pozniej przenioslam sie do innych znajomych i tam zabalowalam do 06:00...ledwo umialam sie rozebrac jak wrocilam takie wino mocne bylo:-D
W niedziele kac na maxa!!!!Adam na mnie zly jak osa...Pordoz prawie przespalam...jeszcze dzis czulam zmeczenie...Ale co tam ,fajnie bylo..Za tydzien jade znowu...:sorry2::-)

A tak ze spraw dzisiejszych to, umylam okno w kuchni,wypralam firanki,przywiesilam lamki na okni-az mi siwietami zapachnialo-wypralam dwie pralki...
A teraz mecze sie z mloda po cos sie jej odwidzialo i spac nie chce...Do dekla dostac mozna...:angry:

Witam Klevell slicznie wygladacie.Hanife sliczniutka:-)

Pati witaj ponownie:tak:

Mamapati bedzie extra z ukochanym i jego ciepelkiem

My bylysmy dzis u kolezanki laury heheh Eyleen tak sie cieszyla ze biedna w drodze zasnela:-DZiemniaki z brokulami bardzo zasmakowaly Laurze, chociaz to heheh bo sok jablkowy nadal feee

reklama
ale fajnie spedzilas weekend PATRYCJA!:-):tak:
no i pozazdroscic ze juz za tydzien jedziesz znowu!:-) i ze taka pracowita jestes!!!:-D:tak:

oby Noemi szybciutko zasnela!

Do góry