reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
ja ze wzgledu na auto na miejscu wolalabym jechac autem...chyba ze masz od kogo brac to luzik...bo ja to zawsze ciagle w pl.w drodze...zakupy,kolezanki,kosmetyczka,fryzjer,znowz zakupy,jakas standnine koni zahaczamy z mala,nad jeziorko,nad morze :-) no latam jak szaleniec ;)))

Pati do Augsburga (kurcze franc nie widzę tu nikogo z tych okolic i już mi smutno :( )

Dziś postanowiłam wcześniej się położyć i znowu nici z tego bo włosy umyłam i muszę czekać co by obeschły... z urlopu w tym roku nici bo K. ma wolne końcem sierpnia a jak wszystko wypali ( bo nie może być inaczej) to wykorzystamy ten czas na przeprowadzkę :(

Buźka i dużo słońca bo pogoda średnio wakacyjna

ja ze wzgledu na auto na miejscu wolalabym jechac autem...chyba ze masz od kogo brac to luzik...bo ja to zawsze ciagle w pl.w drodze...zakupy,kolezanki,kosmetyczka,fryzjer,znowz zakupy,jakas standnine koni zahaczamy z mala,nad jeziorko,nad morze :-) no latam jak szaleniec ;)))

Spoko,ja auto mam na miejscu,nawet dwa ;-) ale raczej nigdzie jezdzic nie bede...jak juz to z siostra...a zakupy? duzo robic nie bede,bo przeciez wracam samolotem ;-)
Jedyne co musze zaliczyc to fryzjer,jak zawsze;-) ale tyle to z buta dojde...moja siostra mieszka w centrum.
U tesciowej impreza...wypilam dwa piwa i mam bombe.ide spac ;-)

a ja jak zykle spac nie mogeeeeeee!!!!
No toluzik ja masz auto...u nas niby auta sa...ale i moj brat do pracy...mama tez praca...i ja najlpeiej naszym lubie... bo wraze co...tyle ze mi sie zawsze dupapali...i ja lubie ordzic...chociaz teraz to i mniej jezdze do pl.i moja najlepsza psiapsiolawyprowadzila sie do UK. :(teraz tu mi dobrze...poznalam juz sporo ludzi...ma nadzieje ze z dziewczynami z bb-berlin tu od nas tez wreszcie sie na jakas kawe zgadamy...:)

czesc Dziewczyny,

u mnie (okolice Koblenz) widze ze slonce dzis nawet...a mnie dopadlo ostre zapalenie pecherza wiec umieram w domu :( leze w lozku wiec raczej nawet na zewnatrz nie wyjde :(( buu

alexandra_73 i kama1986 ja chce wozek wielofunkcyjny kupic...macie jakies propozycje? ;) no i inne rzeczy jak mata edukacyjna i pewnie inne, o ktorych jeszcze nie wiem ze potrzebuje, hehe

Jejku jaka nuda, maz moj w delegacje wyjachal, mam nadzieje ze jutro wroci...akurat jak ja jestem chora ;(( Chyba zaraz jakis film obejrze... Ogladalyscie moze "Wladcy umyslow" z Mattem Damonem? bo nie wiem czy warto...

Zycze wszystkim milego dzionka! :)

reklama
Do góry