reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Czesc dziewczyny,
Madzia no jak to tak bez fotek. Zawsze byly a teraz ni ma:-( :-) To wam tylko tydzien wakacji w tej szkole dali? Straszne.
Magdalena a kiedy ta twoja lamaga ze szpitala wychodzi?
Nathaliep gratulacje zalatwienia sprawy po mesku! Frauen power :-)
Ide sniadanie sobie robic i ogarnac chalupe.Milego dnia laski

Jolka moja ma niemiecki paszport...A Twoja czemu ma polski?

No jak czemu? bo my jestesmy polacy :-D Ani ja ani M nie mamy niemieckiego pochodzenia...

Ja mialam jechac na miasto po te recepte i ta fotke strzelic ale nigdzie nie jade :crazy: bo po pierwsze leje a po drugie kumpela nie przyjedzie bo siedzi z chorym:-D mezem w domu...a ja chcialam przy okazji z nia po sklepach ''pograndzic'';-) no coz...przelozone na jutro...a dzisiaj musze wyprac stary ,poniewiarajacy sie po podworku wozek ...szwagier przejazdem z Anglii ma go w sobote do PL zabrac,bo mi samolotem nie przysluguje wozek,musialabym zaplacic za nadbagaz...bo Maja ma 2 latka a od dwoch lat to juz nie bejbi tylko dziecko :sorry: a swojego wozka co uzywam nie dam do polski,bo nie mam mozliwosci zabrania go spowrotem...tak wiec ten tydzien tam jakos sobie ze stara kryka poradze..a potem niech siostra robi z nim co chce :-D

Ja to zawsze patrze prezz pryzmat nasz-bo moj ma niemieckie papiery-on tu ponad 20 lat ;) i tak zawsze sie wszystkim dziwie :-D:-D

No a wczesniej mowilas Jolka ze tylko 20kg.mozesz zabrac? dlaczegop? na kazda osobe jest 20.. mala przeciez tez normalnie ma swoje miejsce prawda? placisz za bilet i ubiera sie jak kazdy inny... tak nam tez na lotnisku moili jak panikowalam kiedys :-D
ostatnio nawet bulgarii mialam kg.za duzo i nic nie mowili...szczerzylam zeby w usmiechu ;) bo jak nie mam nic nagrabione to ja nosa zadzieram-a co :-D

Ja posprzatalam,nawet pospalam do 10:30 :-D jezuu czyste lenistwo...pranie wstawilam..dzis "reczne"-jeszcze lenora musze zarzucic i ide wieszac...
na sobote jestem zaproszona na urodzinki...musze po prezencik skoczyc... a laska fajna knajpe nawet wybrala :) jeszcze tam nie bylam...
pokrowiec z fotelika musze tez od mlodej wyprac... i w koncu tego grata sprzedac...jak 20 euro dostane to bede sie cieszyc :-D w umie fotelik okay...tylko taki trefny pokrowiec do niego -material..w szwach gdzieniegdzie sie przetarl...a fotelik git bo maxi-cosi... no i tysiac innych rzeczy ma do wysprzedania ale jak to ja z dnia na dzien,z miesiaca na miesiac ,a nawet z roku na rok :-D

reklama
Do góry