reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

pati - weny brak i zakrecona jakas jestem:szok:

stelka - wozek jest tylko one and only-bugaboo:tak: a maty i inne dupsy to ja kocham lamaze,sterntaler i haba.

...a teraz dopijam kaffffe i lece na ploty:happy2:...

xoxox

reklama
Jolka to ty ekonomiczna jestes dwa piwa i bomba!
Stelka moja corcia bedzie Stella ,a tobie skad taka ksywka przyszla do glowy.
Alex ale to wozek z gornej polki ,ja tam piernicze tyle pieniedzy wydawac.One prawie 1000 e kosztuja.
Zabawki Haby tez mi sie podobaja ,ale najbardziej jak je dostaja moje dzieci w prezencie .
Musze znowu dzisiaj do ortodonty po odbior.Ja bym chciala zeby mial juz spange na stale ,bo ja tam duzych efektow narazie nie widze.Ale to dopiero jak bedzie mial 12 lat.Zreszta cala trojka bedzie musiala miec aparat.I to niestety maja po mnie ,a ja po tausiu.
Musze sobie pierdyknac red bulla bo sie nie obudze ,kawa nie pomogla.

Moj m. wczoraj gotowal obiad(zadko mu sie zdarza)na akaron z sosem pomidorowym i salte rucola z pomidorami i mozarella potrzebowal 3,5 godziny!!
Dzieci jeczaly juz z glodu.:szok:

karolina1978 ja mam na imie Stella, a przyjaciele mowia do mnie "pieszczotliwie" Stelka, takie zdrobnienie :-) Ja tez bede miala dziewczynke i bedzie Natalia, moj maz jest Niemcem i chcielismy uniwersalne imie, ani typowo niemieckie ani polskie ;-)

ja wozek chce kupic uzywany bo jakos wydaje mi sie bezsensem nowy bardzo drogi, wole zainwestowac w inne rzeczy nowe...wole dobrej firmy uzywany niz nowe badziewie:tak:

Ja mialam tez Bugaboo i innego bym sobie za zadne skarby nie dala wcisnac...a wyfdatek owszem jest na poczatek spory ale ja go super sprzedalam-za 600 euro :))) plus osobno fotelik za 80 euro :) ale w zestawie wozka mialam jeszcze inny kolor budki plus spiworek :) Dla mnie wozek poprostu REWELACJA...

Wlasnie wstawilam leczo...nie mialam wczoraj weny...upilam tylko produkty...

Dzis przyszla pazka z wieszakiem na garderobe... fajny jest...mialam zamowiona jeszcze komode i gnoje mi nie przyslali!!! ani nawet wiadomosci czy dosla czy jak? bo nie chce mi sie tygodniami czekac...jak co bede szukac innej i ko0niec... jeszcze sobie zamowilam pojemniki do mrozenia kieliszkow ;) taki bajerek na imprezki :)))

Acha mialam sie Was pytac-jaka polecacie lowdowe ta z eismaschine itd. planujemy kupic...troche bede musiala tez kuchnie przerobic...ale szafki beda te same..tylko blaty nowe...stol wstawie i 4 krzesla...pozbede sie zlewu na jednokomorowy...tzn.mam nawet jednokomorowy tylko z ta taka czescia do suszenia a to mijesca zajmuje... wiec kolejny wydatek...na porzadna kaffemaschine przyjdzie mi poczekac :-D

A Stella bardzo podoba mi sie to imie...kolegi coreczka ma tak na imie i jest przepiekna :)))

Stella to imie w Polsce raczej malo popularne dlatego myslalam ze to ksywka.
Przyznam sie ze nie zmam nikogo w Polsce o takim imieniu.Rodzice maja fantazje.
Moj m. tez nie jest Polakiem.
Moja kuzynka wlasnie mi powiedziala ze odradza Mutsy (mi sie podobaja)Bo godola malutka (Jej cora ma 4 miesiace i juz jest za mala),a pozatym caly sie porysowal

Ja dostane w prezencie(uwierze jak zobacze)Emmajunga czy jakos tak ,cholernie drogie ,ale zekomo sa super.

Czesc dziewczyny,
Witaj Stelka, jesli szukasz dobrego wozka za rozsadne pieniadze w DE to polecam Hartana VIP XXL. My go mielismy kupic ale w koncu zdecydowalismy sie na polski wozek bo jakoscia nie odbiega od tego hartana a do tego kosztuje 1/3 tego co ten.
Ja dzisiaj sie czuje fatalnie. Boli mnie krzyz jak chodze a glowa i szyja jak siedzie. Oszalec mozna :wściekła/y: Dobrze ze zaraz ide do miasta na plotki to sobie kawe strzele i moze humor mi sie poprawi.
Pati - widze ze niezly remont szykujesz w kuchni. Jak tam dieta? Cos sie chyba lamiesz jak juz o slodyczach piszesz :-D
Milego popoludnia laski!

Bluetooth na kiedy ty masz termin ,bo widze ze my tylko tydzien roznicy na suwaczkach(nawet mniej chyba)

Patti cos ten twoj ducan nie jest taki rygorystyczny.A olej to odchudzanie w piz.du sama wiesz ze fajna laska jestes ,a tu kombinujesz jak kon pod gorke.

Ja juz chce pakowac walizki i stad spadac ,a tu jeszcze do 5 tyle czasu.

I mam problem z ogoleniem kuciapki,bo nawet w lusterku mnie przeraza i jej niechce ogladac .
Nogi portaktowalam woskiem i mam luz.ale inne rejony nie mam odwagi.
A przeciez jade nad morze .

...wrocilam z plotek...dzieci sie slinily a nam opuchly jezory:-D

pati -masz na mysli lodowki side by side??? my mamy whirpool (eis + wasser ) modelu z barkiem nie bralismy...no bo na co:cool2: i jak dotad lodzia spisuje bez zastrzezen...najlepszy plus dla mnie to swiatlo w zamrazarce:blink:...latwo znajduje wiekowe mrozonki...

stella jest rzeczywiscie bardzo rzadkim i ladnym imieniem,tez myslalam,ze to twoj nick.

co do wozkow,to w bugaboo jestem zakochana,zwrotny,lekki,z opinia ortopedy no i oczywiscie mega stylisch,mozna glupiec z kolorami,gadzetami etc...oczywiscie ,ze wydatek jest dosc spory,ale pare lat pojezdzimy...ale oczywiscie kazdy kupuje wg.uznania,gustu i finansow.

karolina - emmaljunga w bialym kolorze ma moja kuzynka i jest tez bardzo zadowolona...

blue - owocnych plotek i pysznej kafffusi...:-)

Narazie mam na 19.09 ale nie wiem jeszcze czy bede miala cc czy sn wiec moze sie wszystko zmienic. A na ktore morze jedziesz karolina? Dajesz jeszcze rade tak daleko? Dla mnie podroz 150km to juz spora wyprawa i obolala jestem :baffled: Musimy jeszcze 2 razy do PL pojechac i to w ciagu najblizszych 2 tygodni. Nie wiem jak ja to przezyje. Mam nadzieje ze mala sie nie bedzie pchac za wczesnie na swiat bo w PL to na pewno nie dam urodzic dziecka. Moj M juz zapowiedzial ze jakby co to wsiadamy do samochodu i jedziemy do pierwszego szpitala po niemieckiej stronie byleby nie w PL :-D
Ja to juz zapomnialam co to obcinanie paznokci u nogi inne zabiegi pielegnacyjne. Brzuch mam taki ze nawet na siedzaco i w pelnym rozkroku nie daje rady skarpetki zalozyc a co tu myslec o jakis zabiegach kosmetycznych :wściekła/y:
Alex dzieki. Bedzie na pewno fajnie no i kaaawa wreszcie. Jakos nie chce mi sie robic kawy w domu i samej pozniej pic wiec podwojnie sie ciesze

Ostatnia edycja:
reklama
Blue ja mam 1200km przedemna ,chocby skaly sraly to dojade.
Ja mam niby ten wozek w bezowym kolorze.Ale jeszcze go na oczy nie widzialam.
Ja mam na 29.09 ,a drugi wedlug @7 .11 chyba.

Do góry