reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Bluetooth ja ma do sprzedania ubranka w rozmiarach 50-74 wozek i kojec
Ubranka mam i wozek juz tez w drodze. Brakuje mi jeszcze takiego kombinezonu przejsciowego na jesien bo zimowy mam ale takiego na jesienna pogode nie moge znalezc rozm 62-68. Jaki masz kojec?
Pati, nie spieszy sie. Ja mam jeszcze 2 miechy wiec spoko :-D

reklama
Ja to zawsze patrze prezz pryzmat nasz-bo moj ma niemieckie papiery-on tu ponad 20 lat ;) i tak zawsze sie wszystkim dziwie :-D:-D

No a wczesniej mowilas Jolka ze tylko 20kg.mozesz zabrac? dlaczegop? na kazda osobe jest 20.. mala przeciez tez normalnie ma swoje miejsce prawda? placisz za bilet i ubiera sie jak kazdy inny... tak nam tez na lotnisku moili jak panikowalam kiedys :-D
ostatnio nawet bulgarii mialam kg.za duzo i nic nie mowili...szczerzylam zeby w usmiechu ;) bo jak nie mam nic nagrabione to ja nosa zadzieram-a co :-D

30 kg. i musze za to zaplacic...po 15 € w kazda strone...Linie wizzair tak maja...mozna miec przy sobie tylko podreczny do 10 kg.za ktory sie nie placi a za ten ciezki bagaz juz trzeba placic. Bilet mnie wyszedl 215€ prawie...tak wiec z wozka juz zrezygnowalam.
Ja przez te pogode chodze zamulona na maxa...no jak dlugo mozna zyc bez slonca?? i to jeszcze wtedy kiedy powinno byc-toc mamy lato!!:crazy:

Ale swinstwo i zdzierstwo ten wizzair...215 euro to sporo kasy...to moj A z mloda w dwie strony 160 zaplacil BErlin- Anglia...

ja walsnie najadlam sie jajek z lososiem,gorkiem kiszonym i szczypiorkiem-a do tego mega porcja szpinaku-kocham szpinak :-)
A dla moich mam kurczaka pieczonego,warzywa i szpinak tez dostana jak beda chicli..ale ölepiej niech nie chca to bedzie wiecej dla mnie :-D

kama ile chcesz za ten kojec? Jeszcze nie wiem czy kojec czy lozeczko turystyczne ale cos musze kupic.
alexandra to dawaj co masz, moze akurat cos kupimy :-)

Hej ja tez na sekunde...
mam gosci jest siostra u mnie i mame przywiozla do mnie wiec bedzie mnie tu mniej do poniedzialku ale bede podczytywac :tak:
ladna pogoda sie zrobila duchota i 27 st w koncu :-)

zapraszam chetnych na torta do mnie i kawke ;-)

widze ze tu handlowo haha interes na forum kwitnie ;-):-)

To zycze milego dnia buziaki pa :-)

No to madzia, milego goszczenia i podeslij kawke bo mi sie samej nie chce robic a by sie przydala, bo cisnienie mam istnie podlogowe :-/

Pati trzeba po prostu trafic zamawiajac bilet...moj szwagier to raz nawet za 20 € lecial... ja za pozno sie ocknelam :-D mialam te bilety predzej zamowic... a po drugie sezon letni,wakacje ...i po prostu w tym terminie,ktory mi pasowal nie dalo rady taniej...moglam leciec 5 dni wczesniej to zaplacilambym 20 € taniej...ale nie chcialam tyle czasu w tej polsce siedziec,i tak lece tam od niechcenia na roczek mojej chrzesnicy tylko_Oboje z M jestesmy chrzesni,wiec nie chcialam by siostrze przykro bylo...
A jakimi liniami lecial Twoj z mala? ze tak tanio?
Madzia podeslij mi troche tej ladnej pogody ,bo ja to w depresje wpadne totalna jesli sie nie polepszy w koncu...

reklama
Madzia udanego goszczenia i nadaj od czasu do czasu jak sie goscie sprawuja ;))))

Jolka musialabym mojego spytac bo nie pamietam...ale on sobie jakos miesiac wczesniej rezerowal..ale loty do polski pamietam ze zawsze byly drogie ...

u nas tez dzis bardzo ladnie...cieplutko,slonecznie..bylysmy w tadninie koni,potem zakupy ,a teraz siedze i wcinam arbuza...musze sie najesc poki sezon jeszcze...bo przez to odchudzanie moje posrane praktycznie zero woocow...a potem bede sie slinic na arbuza a nie bedzie...wogole dzis sobie nawet slodycze po x czasu kupilam...postanowilam sie nazrec :-D wiem wiem psychopatka ze mnie :-D

Do góry