reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Bluetooth ja ma do sprzedania ubranka w rozmiarach 50-74 wozek i kojec
Ubranka mam i wozek juz tez w drodze. Brakuje mi jeszcze takiego kombinezonu przejsciowego na jesien bo zimowy mam ale takiego na jesienna pogode nie moge znalezc rozm 62-68. Jaki masz kojec?
Pati, nie spieszy sie. Ja mam jeszcze 2 miechy wiec spoko :-D

reklama
Ja to zawsze patrze prezz pryzmat nasz-bo moj ma niemieckie papiery-on tu ponad 20 lat ;) i tak zawsze sie wszystkim dziwie :-D:-D

No a wczesniej mowilas Jolka ze tylko 20kg.mozesz zabrac? dlaczegop? na kazda osobe jest 20.. mala przeciez tez normalnie ma swoje miejsce prawda? placisz za bilet i ubiera sie jak kazdy inny... tak nam tez na lotnisku moili jak panikowalam kiedys :-D
ostatnio nawet bulgarii mialam kg.za duzo i nic nie mowili...szczerzylam zeby w usmiechu ;) bo jak nie mam nic nagrabione to ja nosa zadzieram-a co :-D

30 kg. i musze za to zaplacic...po 15 € w kazda strone...Linie wizzair tak maja...mozna miec przy sobie tylko podreczny do 10 kg.za ktory sie nie placi a za ten ciezki bagaz juz trzeba placic. Bilet mnie wyszedl 215€ prawie...tak wiec z wozka juz zrezygnowalam.
Ja przez te pogode chodze zamulona na maxa...no jak dlugo mozna zyc bez slonca?? i to jeszcze wtedy kiedy powinno byc-toc mamy lato!!:crazy:

Ale swinstwo i zdzierstwo ten wizzair...215 euro to sporo kasy...to moj A z mloda w dwie strony 160 zaplacil BErlin- Anglia...

ja walsnie najadlam sie jajek z lososiem,gorkiem kiszonym i szczypiorkiem-a do tego mega porcja szpinaku-kocham szpinak :-)
A dla moich mam kurczaka pieczonego,warzywa i szpinak tez dostana jak beda chicli..ale ölepiej niech nie chca to bedzie wiecej dla mnie :-D

kama ile chcesz za ten kojec? Jeszcze nie wiem czy kojec czy lozeczko turystyczne ale cos musze kupic.
alexandra to dawaj co masz, moze akurat cos kupimy :-)

Hej ja tez na sekunde...
mam gosci jest siostra u mnie i mame przywiozla do mnie wiec bedzie mnie tu mniej do poniedzialku ale bede podczytywac :tak:
ladna pogoda sie zrobila duchota i 27 st w koncu :-)

zapraszam chetnych na torta do mnie i kawke ;-)

widze ze tu handlowo haha interes na forum kwitnie ;-):-)

To zycze milego dnia buziaki pa :-)

No to madzia, milego goszczenia i podeslij kawke bo mi sie samej nie chce robic a by sie przydala, bo cisnienie mam istnie podlogowe :-/

Pati trzeba po prostu trafic zamawiajac bilet...moj szwagier to raz nawet za 20 € lecial... ja za pozno sie ocknelam :-D mialam te bilety predzej zamowic... a po drugie sezon letni,wakacje ...i po prostu w tym terminie,ktory mi pasowal nie dalo rady taniej...moglam leciec 5 dni wczesniej to zaplacilambym 20 € taniej...ale nie chcialam tyle czasu w tej polsce siedziec,i tak lece tam od niechcenia na roczek mojej chrzesnicy tylko_Oboje z M jestesmy chrzesni,wiec nie chcialam by siostrze przykro bylo...
A jakimi liniami lecial Twoj z mala? ze tak tanio?
Madzia podeslij mi troche tej ladnej pogody ,bo ja to w depresje wpadne totalna jesli sie nie polepszy w koncu...

reklama
Madzia udanego goszczenia i nadaj od czasu do czasu jak sie goscie sprawuja ;))))

Jolka musialabym mojego spytac bo nie pamietam...ale on sobie jakos miesiac wczesniej rezerowal..ale loty do polski pamietam ze zawsze byly drogie ...

u nas tez dzis bardzo ladnie...cieplutko,slonecznie..bylysmy w tadninie koni,potem zakupy ,a teraz siedze i wcinam arbuza...musze sie najesc poki sezon jeszcze...bo przez to odchudzanie moje posrane praktycznie zero woocow...a potem bede sie slinic na arbuza a nie bedzie...wogole dzis sobie nawet slodycze po x czasu kupilam...postanowilam sie nazrec :-D wiem wiem psychopatka ze mnie :-D

Do góry