reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

U nas tez sloneczko dzis bylo i tez bylismy na dworku. Babel tak sie na swiat napatrzyl, ze teraz spi jak susel :) Hihi. Cos go przeziebienie chwyta. W nocy mial zapchany nosek i troszke pokaszluje. W pon wybiore sie z nim do lekarza. Myslalam, ze go to ominie, ale ja od 2 tyg.kaszle i kicham. Oby szybko mu to minelo :(

reklama
witam

Bartula no to nich dzidzia zdrowieje:tak:
U nas sloneczko pieknie swieci ale jak narzie jest 10st:baffled: Wybierzemy sie dzis do parku bo co tu robic.Zakupy to standardzik.Wczoraj Laura zasnela o 20:30 wiec dzis pobudka o 8:30:-)

Czesc kobitki!:-) Matko, strasznie dawno nie zagladalam:baffled: i nie nadrobie juz tego, co napisalyscie:szok:;-) Mam ostatnio strasznie duzo na glowie, mielismy przeprowadzke, pozniej zostaly jeszcze ostatnie "podrygi":-D remontowe, chodze jeszcze na jazdy i pracuje, jeszcze przez chwile na "starym" miejscu pracy, poniewaz dostalam oferte duzo lepszej i na 3/4 etatu:tak::-), wiec tydzien temu zlozylam wypowiedzenie:tak: A poza tym u nas piekna pogoda, troche chlodno, ale sloneczko swieci, z Erika coraz wiekszy urwis, rzuca takimi tekstami, ze boki zrywamy:-D:-D:-D.
Pozdrowionka!

Aga wybaczam Ci te nieobecnosc, jestes usprawiedliwiona.Niestety dzieciaczki rosna to zapewne nie wszystko na co stac Eryka :)

My bylismy w parku, sloneczko pieknie swieci wiec skorzystalismy z pogody

Hej dziewczyny. Nie bylam dzis na dworzu z malym, przez ten katar i kaszel, poza tym u mnie wialo caly dzien. to posiedzielismy w domku. Maz w pracy od 8 do 24 i tak sobie na niego czekam. Nudno bylo caly dzien z malym, do tego byl marudny i duzo spal. Wykapalam go i lulka teraz slodko. Ciekawe jak dlugo. Pewnie kolo 22-23 pobudka na cycusia, a potem sie zobaczy. Nie chce mi sie na meza czekac, ale ze mnie wredna zona :crazy:

Bartula ja jak jestem padnieta to sie klade a co Tobie tez wolno:-D Dobrze zrobilas nie wychodzac mogloby to tylko pogorszyc stan malenstwa
My z Laura swietnie bawilysmy sie w parku tak byla zmeczona ze zasnela o 20:20:rofl2:

HEJ. Dzisiaj juz bylismy na spacerku. Prznioslam Bartka z gondolki do spacerowki i od razu lepiej :) Nie marudzil, bo mogl sobie na swiat popatrzec. grzeczniutko siedzial, a i ja sie nie stresowalam. Wiec dzien zaczal sie fajnie. Tylko potem maz mi go zepsul. Ja juz nie wiem jak mam z nim rozmawiac. najchetniej zapakowalabym sie i wrocila do polski. Piep...ny egoista. Dzieciak jeszcze a zachcialo mu sie rodziny. Drze sie i nie obchodzi go, ze maly spi, bo to on jest w swoim domu i jemu jest wszystko EGAL! Ach, ale co ja sie tu rozzalam nad soba. Mam slodkiego synka i jemu moich nerwow nie trzeba.
Milej niedzieli mamuski ;-)

Hej dziewczyny, bylam dzis z malym u lekarza. Choy nie jest, dostal kropelki do noska. A poszlismy glownie przez jego skore. Na plecach zrobily mu sie bable i wygladaja jak liszaje.Strasznie to wyglada. I chyba go to swedzi, bo lezy na plecach doslowniekilka sekund i przewraca sie na brzuszek Ma tez na klatce piersiowej taka dziwna skore i wciaz sie drapie i w kolanach w zgieciach. Mielismy takiego durnego lekarza, ze 3razy dal nam masci, po ktorych bylo tylko gorzej. No i oczywiscie wykluczylam wszelkie mleczne produkty a i tak poprawy nie ma. Dzis bylismy u pani doktor, tez dostalismy masc, jutro do odebrania w aptece i jakis olej do kapieli. Zobaczymy, czy pomoze. Nie wiem co mu jest. Piore jego ciuszki osobno w proszku Jelp tylko dla maluszkow. Prasuje jego ciuszki dokladnie. Wszystkie sa z bawelny, no rajstopki maja troche czegos sztucznego, ale to normalne. Oby teraz masc pomogla. Moje male biedactwo :(
Milego dzionka :)

Hej Moje Mile!
no wreszcie mam chwile, by tu zajrzec, ostatnio w pracy jakos pelno roboty, ze ledwo sie do 12-tej wyrabiam

w piatek zrobilismy urodziny Maxia dla kolegow - dzieciaki bawily sie swietnie i b,grzecznie (o dziwo):tak:, az bylam milo zaskoczona, nic nie zespsuli, nic sie nie zbilo:-)

obiecalam Wam rowniez zdjecia mojego pierwszoklasisty, a wiec prosze: idzie mu swietnie, pani juz odkryla, ze umie czytac, wiec prosi go o pomoc w wielu rzeczach:tak:

Załączniki

• DSC01811.JPG
    DSC01811.JPG
    59,9 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC01791.JPG
    DSC01791.JPG
    96,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Pscola fotki swietne.Fajnie ze dzieciaczki sie dobrze bawily i obylo sie bez szkod:tak:

Bartula trzymam kciuki za malenstwo.Moge Ci tylko doradzic zebys nie przegrzewala malenstwa zeby nie zaszkodzilo i paskudztwo nie rozeszlo sie bardziej

Ja w niedziel popilam i wczoraj mialam przewalony dzionek.Dzis juz ok Laura spi to trzeba wykorzystac czas wolny;-)

Do góry