reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

ello ello

ja tez jestem wrocilismy z Polski
Madziu dzieciatko cudne i widze ze tak jak Laura nie placze:tak: Mi mowia ze nie wiem co to jest miec dziecko w domu:-D:-D:-D

Pscola okres przedszkolny i szkolny to stres dla rodzicow
:rofl2:

U nas zimno nawet nie chce sie wychodzic:baffled:

reklama
HEJ MAMUSIE Z NIEMIEC!!!!! Jestem tu od ponad roku. Mam 4 miesiecznego synuska i zadnych znajomych Polakow, poza mezem i jego rodzina. Mieszkam niedaleko Koblenz w wiosce Polch. Pozdrawiam wszystkie mamuski :)

Witaj bartula fajnie ze Nas znalazlas:tak:Ja mieszkam od Ciebie jakies 120km:-)Gratuluje syneczka i moze wklej jakas foteczke:tak:

My bylysmy dzis na zakupach i zakupilam Laurze szmaciany domek :) pomijam ciuszki:-p

Czesc Kobitki!
witaj Bartula - bylam w takiej samej sytuacji jak Ty, ale tu na forum znajdziesz fajne dziewczyny z Polski, to tak jakbym miala duuuuuuuuuuuuzo kolezanek:tak:

ciagle zapominam o zdjeciach z rozpoczecia roku, w pracy ich nie mam, a w domu rzadko siadam przed komputer, Maxio na razie zadowolony, jeszcze sie z nimi troche "pieszcza"

jutro wyprawiamy jeszcze urodzinki w domu dla kolegow, juz sie ciesza na ta grupe chlopakow....tylko zeby mi mieszkanie nie zdemolowali:szok:

Pscola trzymam kciuki.Oby pokoje zostaly bez sladu pobytu chlopakow:-)
No i czekam na fotki

My bylysmy na zakupkach i zakupilam Laurze kapcie a dla siebie butki.Zimno i nie bardzo wiem jak ubierac Laure Jak narazie chopdzi w bezrekawniku:rofl2:Zaczekamy na nizsza temp zeby zalozyc kurtke:sorry2:

Hej dziewczyny, szkoda, ze nas tu tak malo :-( ale moze z czasem przybedzie nam kolezanek. Ja wciaz nie moge sie tu zaklimatyzowac, mimo, ze jestem tu juz rok 2m-ce i 15 dni :-D Duzo rozumiem po niemiecku, ale niestety mam problem z mowa. hihi to takie trudne. Tak wiec wszedzie musze ciagac za soba meza do roli tlumacza. ale to z jednej strony fajnie, bo cala ciaze chodzil ze mna do lekarza, nawet przy badaniu byl, zeby z lekarzem rozmawiac. teraz z malym tak samo.
Jak u Was pogoda? Bo u mnie dzis bylo nawet ladnie. W sam raz na spacerek po ogrodku. Daleko sie nie zapuszczam, bo maly nie cierpi lezec w wozku i drze sie jak opetany. wiec idziemy do ogrodu i ogladamy drzewka hihihi.
Pozdrawiam Was cieplutko :happy:

Załączniki

• 59.jpg
    59.jpg
    687,9 KB · Wyświetleń: 49
Bartula synek ma sliczne niebieskie oczka :) nic dziwnego ze nudzi go lezenie w wozku.Przyroda o wiele ciekawsza.
Ja rowniez ciagnelam za soba wszedzie swojego.Zreszta roibie to do tej pory :)) we dwoje razniej:-D

Pogoda taka sobie bo zimny wiaterek a sloneczko pieknie swieci.Nie latwo wybrac stroj dla dziecke:rofl2:

Laura nie daje mi siedziec przed kompem wiec korzystam z wolnych chwil:laugh2:

Hihi Bartek tez pozwala mi siadac tylko wtedy jak spi, wiec tez korzystam ;) Ja go nie ubieram za cieplo. Dopiero nie dawno zaczelam zakladac mu rajstopki. W ogole nie lubi byc cieplo ubrany, bo od razu ma potowki. Tak wiec na dwor zakladam mu bodziaka z dl rekawem, rajstopki i na to jesienny kombinezonik. Nie jest gruby, bo w srodku ma material bawelniany a na zewnatrz miska. I tak mu najlepiej. Ale nie wiem co to bedzie zima :confused:

no dzis Laurze zalozylam dw dlugie rekawy i bezrekawnik, skarpetki i spodnie z dresu.Laura tez nie lubi byc cieplo ubrana bo odrazu marudzi a no i na glowe bawelniana czapke ale wczoraj miala opaske wiec zalezy w co ja ubieram :)

reklama
Do góry