reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
No wlasnie wczesniej bylo ze od 2,5 roku zycia oglo dziecko isc do przedszkola...Ale zrobili jakies szyki miki i dostalismy tel,ze juz od 2 lat biora :-)

Patrycja powaznie od 2 latek mozna oddac dziecko do przedszkola?:-) Skad masz te info:confused: Ja jestem jak najbardziej za o ile Laura bedzie juz bez pampersa:tak: inaczej nie oddam jej:no:

Aga szukalam tych butow cena faktycznie niezaniska ale dla dziecka warto :)

Patrycja, to super, ze u Was sa takie przedszkola, u nas dla dzieci ponizej trzeciego roku zycia sa jedynie zlobki, moj do przedszkola pojdzie w przyszlym roku w sierpniu, a teraz jest jeszcze w zlobku:tak:
Anka te buty sa naprawde super, polecam:tak:

Anka no z przedszkola mam to info :-)
A w czym ci pampers przeszkadza zeby oddac mala...? U nas w gruoie chyba kazde dziecko robi w pampersa...I musze przyznac ze dbaja,dgladaja bo mloda nigdy nie miala kupy w pampersie jak ja odbieralam,zazwyczaj malo nasikane itd... No i najwazniejsze zadnych odpazen...

Ja wlasnie mlodej kozaki mam zamiar wystawic na ebay-a szkoda bo takie ladne i cieple... Jak dostane jeszcze raza takie to jej chyba kupie :-D

Pewnie Ani chodzi o to, ze przewaznie we wszystkich przedszkolach dzieci musza juz byc "odpampersowane", bo inaczej nie przyjma. Tak samo jest u nas. 3-latki musza juz byc "suche" w ciagu dnia, poniewaz inaczej nici z przedszkola. W zlobkach odpampersowuje sie dziec,i przynajmniej tak jest u mojego malego, po drugich urodzinach, u jednych dzieciaczkow trwa to dluzej u innych krocej, moj bez pieluchy "dziennej i nocnej" chodzi odkad skonczyl 2,2 miesiace, wiec miesci sie w tzw. sredniej:-D;-), nie za szybko ale tez nie za wolno:-)

Pati wlasnie tak jak napisala Aga nie zawsze chca dzieci z pampersem.Bala bym sie tez ze Laura byla by z kupa czy z pelnym pampersem caly dzien Jak do tej pory ja nie wiem co to odparzenia wiec wole sie uchronic od tego Roznie to bywa ale skoro tu tak dbaja o to to musze zapytac:-)

Aga licze ze za rok Laura bedzie juz bez pampersiaka:-)

Anka-narazie odpukac u nas wszystko naprawde super:tak: Mam nadzieje ze juz tak zostanie...A szczerze obawialams ie tego przedszkola bo znajoma ktora poznalam powiedziala ze po miesiacu zabrala z tamtad syna bo bardzo zadko wychodzili na dwor...Ja tego powiedziec nie moge...Noemi codziennie jak narazie jest na dworzu,albo w ogrodzie przrdszkola albo chodza do pobliskiego parku...

reklama
PATRYCJA pokoj i NOEMI cudo!!!!!!!!!!:tak::tak: super ze Noemi sie w przedzszkolu podob. ja tez powoli szukam dla Laili , w przyszlym tygodniu mam zamiar jedno obejrzec i zamierzam ja oddac wlasnie jak bedzie miala 2 lub troszke ponad 2 lata czli w sumie tez wkrotce:szok:
a powiedz, Noemi chodzic bedzie caly dzien czy pare godzin?

Do góry