reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witam kobietki...Szczegolnie witam nowe mamusie :-)

Dawno mnie nie bylo,nie:baffled: :-)

U nas wszystko oki...Noemi super zaklimatyzowala sie w przedszkolu...Bardzo chetnie tam chodzi a jak po nie ide to wysciska mnie zawsze,wycaluje i wola "lieb" :-D
Na weekend malowalismy mlodej pokoj,teraz tylko jeszcze musze kilka dodatkow dolozyc jak zaslony,mam dwie polki jeszcze do zawieszenia,stoliczek obkleic bo ma tak pomazane farbami ze nie idzie domyc:szok::-D
Pogoda u nas do dupy doslownie...dzis od samego rana leje...Czekaja mnie dosyc spore zakupy bo musze mlodej kalosze jeszcze kupic,plaszczyk przeciwdeszczowy,jesienne buty dla mnie i dla niej,jakas kurtka i swetry by mi sie przydaly...Mlodej jakies sweterki,bluzeczki,cieplejsze spodenki..

Za tydzien chcemy siue brac za sypialnie...chce wymalowac ja i kilka dodatkow typu ramki,obraz ,polka powiesic...Ech juz koncze bo moglabym w nieskonczonosc wymieniac...

A tu jak macie ochote obejzec moje dzielo w pokoju Noemi to prosze bardzo ;-)

Picasa-Webalben - Noemi - 129_2109

Wszystkim chorujacym zycze zdrowka...!!!:tak:

reklama
Czesc dziewczyny!:tak: Pscola super fotki, widac, ze maly zadowolony:tak:. Patrycja, dalas mala do zlobka?:-) U nas wszystko super, pogoda nawet w miare, bo jak nie pada, to zawsze mozna sobie troche pooddychac swiezym powietrzem.

Hej Kobitki,
Patrycja - sliczny pokoj zrobiliscie, te kolorowe sciany szczegolnie mi sie podobaja, a te komody to jakies takie znajome - u nas tez stoja w dziecinnym:-)

Aga - co za robote dostalas? powodzenia :happy2:

Ania - w pazdzierniku wybierzamy sie chyba do Grevenbroich, jak znajde czas, to sie umowimy, OK?

a ja wczoraj bylam na pierwszym zebraniu rodzicow w szkole - nauczycielka b.mila, klasa mala - 22 dzieci i moj Maxio na razie b.zadowolony, choc na poczatku duzo maluja i koloruja, a on za tym nie przepada, on czeka juz na "prawdziwa" matematyke, bo liczby to jego hobby:sorry2::szok:

Witam :-)

Dzieki Pscola :-)
Komode dokupilam bo mialam juz jedna ta wyzsza...stare meble sprzedalam ktore staly u mlodej bo szafa mi tam nie pasowala zbytnio-tak zagracala ten jej malenki pokoik...

Wlasnie skonczylam robic obiad-dzis u nas ziemiaki po godpodarsku...Pierwszy raz robilam i strasznieeee mi smakowaly :-) Na 13:00 lece po mloda a potem pedzimy do miasta kupic jej buty,kalosze itd... pisalam posta wczesniej wiec troche tego do kupienia mam:baffled: Oby tylko mloda nie fisiowala mi bo zawsze na zakupach odbija jej orba i zamiast sie skupic na tym co mam kupic to musze za nia ganiac:wściekła/y: Wogole mloda lubi sie chowac w ciuchahcz i nie raz juz panike dostalam jak gdzies wlazla i sie nie odzywala...:wściekła/y: Albo ma swoje chimery i nie chce sobie dac nic przymierzyc... Oby mi dzis tego oszczedzila...
A tak ogolnie to zrobilam pranie,posprzatalam sobie,obiadek gotowy wiec jeszcze 40 min.mam wolnego i wtedy jak pisalam lece po mloda...

A Wy co dzis na obiadek pichcicie? Pozdrawiam wszystki
Ps.nawet ladna mamy dzis pogode :-)

ello

Pscola bardzo chetnie:tak:
Patrycja u Nas byla zupka jarzynowa.laura uwielbia a Moj tez nie gardzi.

dzis nawet sie wzielam za porzadki sypialnie wysprzatalam na piko bello Lazienka wysprzatana nawet kurz z kratki wentylacyjnej:-D Zaliczylam spacer z laura bo pogoda dopisala nawet swiecilo sloneczko

No a ja po zakupach...za wiele tego nie przynioslam :baffled: Kalosze dla mlodej,dla mnie jakies pierdoly,dla mlodej jeszcze zestaw ciastoliny z foremkami i maszynka do wyciskania ksztaltow,i jeszcze takie ramki -mam zamiar zrobic kilka obrazkow dla mojej brataniacy :-)
Wiecie co ,powiedzcie mi co teraz robia za buty dla dzieci...bylam w kilku sklepach ,upatrzylam zajebiste buty dla mlodej i normalnie nie szlo ich na noge wcisnac...No myslalam ze jej te konczyny polamne tak na chama musialam wciskac...a i tak sie nie udalo...:szok::no: Dodam tylko ze moje dziecko ma drobna nozke... No paranoja!!!

Kita to przedszkole, ale z tego, co wiem, dzieci majace dwa lata kwalifikuja sie do zlobka,ale moze w Berlinie macie przedszkole, ktore przyjmuje dwulatki:)) Pscola praca w tej samej branzy, tylko za wieksza kase, krotszy czas pracy:tak: i na wyzszym stanowisku:tak::-)

reklama
Do góry