reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Puk, puk, nie ma Was??? a gdzie Wy???

przyznaje, ze mam teraz mniej czasu na pisanie, bo praca, potem szybko odebrac dzieci, a w domku czeka codzienny chaos

w przyszlym tygodniu idziemy zapisac Maxia do szkoly
zrobimy tez przy okazji test na inteligencje, bo pani dyrektor w przedszkolu podejrzewa wysokie IQ - zobaczymy:-)

a co u Was?

reklama
no i jeszcze obiecane zdjecie naszego urodzinowego Nikosia:-)

Załączniki

• Ostern_2008 042.jpg
    Ostern_2008 042.jpg
    101,8 KB · Wyświetleń: 39
ello

Pscola swietne zdjecie syn uroczy :)
A u Nas z nowosci to raczkujaca Laura z jednym zebem:tak:
Od wczoraj trenuje wstawanie na nogi z pozycji raczkowania.Lapie sie wszystkiego i staje na nozki.Teraz musze miec ja ciagle na oku.

Pscola gratuluje inteligentnego dzieciaczka:tak:
Anka z Laury to "szybki Bill":tak:;-):-) Dopiero, co zaczela raczkowac a juz staje na nogi mala spryciula:tak: Zuch dziewczyna!:tak::-)
A my bylismy wczoraj na bilansie dwulatka. Lekarz zbadal rozwoj motoryczny i jezykowy syna i stwierdzil, ze motorycznosc bardzo dobra, a jezykowo super!!:tak::-) Daleko ponad przecietna w tym wieku!:-):tak: Jestem bardzo zadowolona tym bardziej, ze Erika chowamy dwujezycznie, a niedlugo pewnie dolaczy trzeci jezyk-angielski:tak: Nasz pediatra twierdzi, ze w wieku 2 lat dziecko powinno wymawiac 20 wyrazow i 2 krotkie zdania, nawet bezookolicznikowe:tak:, a nasz "zapiernicza" juz jezykowo jak mala motorynka:-D:-D Najwazniejsze, ze wszystko w porzadku i dziecko zdrowe:tak:

PScola spoznione ale jak najbardziej kolorowe i slodkie zyczonka wszystkiego co najlepsze dla synka!!!! No i gratuluje takiego zdolniachy...

Dla naszej slodkiej krolewny Laury tez wielkie brawa!!!! :-)

MAgda slodki synek i juz ponad miesiac ma...jak ten czas leci...:szok:
Co do kolek popros lekarza o SAB SIMLEX..U nas sie sprawdzil...z reszta juz od wielu osob slyszalam i nawet kilku osobom slalam do polski bo tez uwazaja to za rewelacje...No i wracaj tu jak najszybciej :-)

A ja dopiero wrocilam w srode teraz do domu ...Moj Adam we wtorek wrocil z Miami...opalony,zadowolony ale wykonczony...zmiana czasowa i szalenstwa go powalily:-D
Nasza panna rozgadala sie juz calkiem calkiem...Nawija w dwoch jezykach...:-)

Dobry wieczor:-), u nas dzis prawie caly czas padalo:wściekła/y: pogoda jakas taka nie zaciekawa:wściekła/y: Ja chce juz wiosne!:tak: Nawet z Erikiem na spacer nie dalo rady pojsc, bo ten cholerny deszcz.... Ale za to po poludniu pojechalismy na zakupy. Trzeba bylo malemu kupic buty na wiosne i troche podkoszulek z gatkami:tak:. Kupilismy mu buty z Geoxa, drogie jak choler, ale pani w sklepie zapewniala, ze stopa sie w nich nie poci:tak: i o to nam chodzilo:tak:, wiec pieniadze chyba nie wywalone w bloto:-). W poniedzialek czeka Erika wielki dzien, bo bedzie latal juz bez pieluchy. Panie tak go chwala, ze juz od jakiegos czasu pieknie chodzi na sedes i lata z sucha pielucha, ze zaproponowaly jej calkowite zdjecie:tak:. Ale w zamian musimy zaopatrzyc Erika w jeszcze wiecej ubranek na zmiane, bo wiadomo, w razie wpadki, a beda pewnie jeszcze w tym miesiacu sie zdarzaly, trzeba go przbrac:tak:

Aga - to szybko pozegnal sie z pielucha - gratulacje, moje chlopaki dluzej potrzebowaly (z mamusia w domu to jakos dluzej trwa:tak:) , ale jak juz to od razu , z dnia na dzien.

a ja jak patrze na ta pogode za okne, to mi sie odechciewa, wlasnie padal snieg!!!!:szok:
a my mamy w sobote wesele brata mojego malzonka i mam sukienke na ramiczka:szok:, chyba plaszcz trzeba zalozyc, zimowy!!!

reklama
Aga - to szybko pozegnal sie z pielucha - gratulacje, moje chlopaki dluzej potrzebowaly (z mamusia w domu to jakos dluzej trwa:tak:) , ale jak juz to od razu , z dnia na dzien.

Jeszcze tak nie do konca sie pozegnal:tak:, bo w domu raz szedl na kibelek a innym razem nie chcial i robil w pieluche:szok:, wiec niezly z niego aparat:-D:-D. Ale tym bardziej jestem zadowolona, ze w zlobku juz tak dlugo jest "trocken":tak:
Apropos wesela, ja mam niedlugo dwa wesela w tym jedno na poczatku maja, a jeszcze sobie sukienki nie uchodzilam:szok:, bo wszystko jakies takie przedpotopowe w sklepach. Mam nadzieje, ze zdaze z zakupem, bo inaczej to chyba pojde w pizamie;-);-):-D

Do góry