reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hello kobitki.... :-)

Agiagi-najlepsze dla Was a w szczegolnosci dla dziecka jest gdy spi w swoim lozku...Ja na poczatku dla wygody tez bralam Noemi do lozka ale moj Adam stanowczo sie temu sprzeciwil i swierdzil ze jesli ja nie mam sil na kladzenie mlodej to on je bedzie mial...I tak na zmiane jak komu sie chcialo zanosilismy lub przynosilismy...Teraz z tego sie ciesze,ze bylismy tak stanowczy...Nomi spi w swoim pokoju,w swoim lozku i jest super...Ale mielismy tez i nieciekawie...bo np.po powrocie ze swiat i sylwestra Noemi nauczyla sie spac z kims i mielismy dwa tyg.ciezkiej walki....Ale tez dzieki wytrwalosci i systematycznosci postepowania udalo nam sie osiagnac cel...

Ja juz powoli tez zaczynam przygotowywac sie do wyjazdu...:-)piore wszystko ,robie zakupy itd...Wyjezdzamy w czwartek wieczorem...My zawsze jedzimy tak po 19:00-20:00 Wtedy najpusciej na drogach...Fajnie sie jedzie...
Swieta spedzamy u mojej mamy...ja juz mam kalendarz po brzegi wypchany zaproszeniami na kawe,piwko ,winko -a towszysko "przez" nasza -klasa:-D
Moj Adam niestety juz w niedziele wiczorem od nas wyjezdza bo leci we wtorek do Miami...A ja z Noemi zostajemy do 28-go ...

Jeszcze napewno do wyjazdu tu zajze ale juz teraz wszystkim zycze Weolych swiat!!! A tym co wyjezdzaja autem szerokiej drogi i tym co leca samolotem miekkiego ladowania...:-):-):-):-)

reklama
Agiagii - moje chlopaki od poczatku spaly we wlasnym lozeczku, ktore stalo u nas w sypialni, a wiec daleko nie trzeba bylo biegac
ja mialam stracha, ze mozemy dzidzie zgniesc, albo lokciem uderzyc (wiem, wiem...nie powinno sie zdarzyc, mimo to jakos mialam to w glowie)
u nas nigdy potem nie bylo problemow ze spaniem samemu

witam juz z polski niestety sama z dziecmi , bo maz musi pracowac ,

dziewczyny ogromne gratulacje z okazji narodzin dzieciaczkow

Agi agi wiem co czujesz bo ja na poczatku strasznie panikowalam i nie chcialam nawet na trzy metry od lozka kolyski odstawic...Ale zobaczysz ze z czasem bedziesz swobie wdzieczna ze synek spi w swoim lozeczku....

A ja dzis wyjezdzam juz do Polski...Zmiana planu-bardzo sie ciesze :-)

Do uslyszenia w kwietniu laski...Wesolych swiat i oby bylo juz co raz cieplej i sloneczniej :-)

Wiosenny ranek i świąt słoneczny,
koszyk pisanek i stół świąteczny,
zając z paczkami cicho się skrada
i dyngusowy deszczyk już pada
Świat cały śpiewa na Zmartwychwstanie
"Niech radość w sercach długo zostanie".
Wesołego Alleluja !

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego

Witam i pozdrawiam z ..........POLSKI :-):-):-)
Udało sie nam wyrobic paszport dla naszego maleństwa. Święta spędzamy w Polsce, podróż nie była wcale taka straszna maly spał 8 godzin w samochodzie. Powklejam zdjęcia po świętach a teraz papapapa bo płacze ( ma kolki):angry::baffled::zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry