reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hello kobitki.... :-)

Agiagi-najlepsze dla Was a w szczegolnosci dla dziecka jest gdy spi w swoim lozku...Ja na poczatku dla wygody tez bralam Noemi do lozka ale moj Adam stanowczo sie temu sprzeciwil i swierdzil ze jesli ja nie mam sil na kladzenie mlodej to on je bedzie mial...I tak na zmiane jak komu sie chcialo zanosilismy lub przynosilismy...Teraz z tego sie ciesze,ze bylismy tak stanowczy...Nomi spi w swoim pokoju,w swoim lozku i jest super...Ale mielismy tez i nieciekawie...bo np.po powrocie ze swiat i sylwestra Noemi nauczyla sie spac z kims i mielismy dwa tyg.ciezkiej walki....Ale tez dzieki wytrwalosci i systematycznosci postepowania udalo nam sie osiagnac cel...

Ja juz powoli tez zaczynam przygotowywac sie do wyjazdu...:-)piore wszystko ,robie zakupy itd...Wyjezdzamy w czwartek wieczorem...My zawsze jedzimy tak po 19:00-20:00 Wtedy najpusciej na drogach...Fajnie sie jedzie...
Swieta spedzamy u mojej mamy...ja juz mam kalendarz po brzegi wypchany zaproszeniami na kawe,piwko ,winko -a towszysko "przez" nasza -klasa:-D
Moj Adam niestety juz w niedziele wiczorem od nas wyjezdza bo leci we wtorek do Miami...A ja z Noemi zostajemy do 28-go ...

Jeszcze napewno do wyjazdu tu zajze ale juz teraz wszystkim zycze Weolych swiat!!! A tym co wyjezdzaja autem szerokiej drogi i tym co leca samolotem miekkiego ladowania...:-):-):-):-)

reklama
Agiagii - moje chlopaki od poczatku spaly we wlasnym lozeczku, ktore stalo u nas w sypialni, a wiec daleko nie trzeba bylo biegac
ja mialam stracha, ze mozemy dzidzie zgniesc, albo lokciem uderzyc (wiem, wiem...nie powinno sie zdarzyc, mimo to jakos mialam to w glowie)
u nas nigdy potem nie bylo problemow ze spaniem samemu

witam juz z polski niestety sama z dziecmi , bo maz musi pracowac ,

dziewczyny ogromne gratulacje z okazji narodzin dzieciaczkow

Agi agi wiem co czujesz bo ja na poczatku strasznie panikowalam i nie chcialam nawet na trzy metry od lozka kolyski odstawic...Ale zobaczysz ze z czasem bedziesz swobie wdzieczna ze synek spi w swoim lozeczku....

A ja dzis wyjezdzam juz do Polski...Zmiana planu-bardzo sie ciesze :-)

Do uslyszenia w kwietniu laski...Wesolych swiat i oby bylo juz co raz cieplej i sloneczniej :-)

Wiosenny ranek i świąt słoneczny,
koszyk pisanek i stół świąteczny,
zając z paczkami cicho się skrada
i dyngusowy deszczyk już pada
Świat cały śpiewa na Zmartwychwstanie
"Niech radość w sercach długo zostanie".
Wesołego Alleluja !

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Kurczaczków Zielonych
Baranków Czerwonych
Bazi Różowych
Pisanek Kolorowych
Dyngusa Tęczowego
I Wszystkiego Dobrego

Witam i pozdrawiam z ..........POLSKI :-):-):-)
Udało sie nam wyrobic paszport dla naszego maleństwa. Święta spędzamy w Polsce, podróż nie była wcale taka straszna maly spał 8 godzin w samochodzie. Powklejam zdjęcia po świętach a teraz papapapa bo płacze ( ma kolki):angry::baffled::zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry