reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Witam wszystkie mamy i pszyszłe mamy do których ja tez naleze ja jestem z Essen i ciesze sie ze znalazłam waz bo całkiem to pszypatkiem sie stało

reklama
Czesc Przyszla Mama - witaj i mam nadzieje, ze bedzie Ci sie u nas podobalo, a jak masz jakies pytania to wal smialo:-)nie jestem z Twoich okolic, ale to nic
rzeczywiscie jakos ostatnio tu pusto, nie wiem gdzie dziewczyny sie podziewaja!!!, ale ja jestem.

Kiedy masz termin porodu? jak dlugo mieszkasz juz w Niemczech?

ello
dawno mnie tu nie bylo wybaczcie:zawstydzona/y:
Witam Przyszla Mame.Napisz cos wiecej o sobie:-)

U nas wszytko wporzadku.Laura szaleje.Szczypie niesamowicie mocno:baffled:zostawi slady na skorze:crazy:Ostatnio cwiczy rownowage puszcza sie stoi ok 10s i pada na dupke:-D
Dalej mamy tylko jednego zabka ale juz widac druga dolna jedyneczke musi sie tylko przebic:happy:

Aga 29 no to Eryk dal popis a faktycznie trzeba zwracac uwage bo takie dzieci szybko podlapuja mimo iz nie wiedza co mowia powtarzaja:laugh2:

Pscola fajnie ze swietnie spedziliscie czas.My mamy komunie w maju a to nie to samo Weselicha to jest bibka:tak:A Twoj juz wyzdrowial?

Czesc Marita - witaj u nas:-)

no i Ania - nareszcie jestes, juz myslalam, ze sama zostalam. Malozonek wyzdrowial, dzieki, ja w pracy, coraz wiecej do roboty mi daja, ale bede zagladac tutaj na pewno, bo w domu teraz nie mam za duzo czasu - jednak te 4 godziny rano gdzies uciekaja, a praca w domu nie zmalala:tak:

czesc dziewczyny ja mam termin na 31 maja mieszkam w niemczech rok i miesiac .A tak ogulnie musze wam powiedziec ze nie wiem kiedy wpadne znów bo strasznie mnie boli podbrzusze i musze lerzec w łuszku poniewasz mam szew załorzony i boja sie ze za szybko mi pujdzie a prawdopodobnie zdejma mi go w poniedziałek to wiec moge urodzic wczesniej wiec uciekam do wyrka bo wpadłam tylko na chwile jak sie poczuje lepiej to wpadne jeszcze czymajcie sie cieplutko i miłego pisania

Hej kobitki!!!!!!

Witam nowe mamusie jak i te przyszle nowe :-)

Co tam macie za plany na majowke?
My na jakis piknik mamy jechac ktory zaczyna sie ok 20:00 i bedzie w lesie:szok::laugh2: Ciekawe czy spotkam jakiego czerwonego kapturka albo wilka;-)

A tak golnie to u nas oki...mialam ostatnio malowanie w duzym pokoju..kupilismy sobie nowe mebelki do wohnzimmer,i teraz szukam sofy 3 osobowej czarnej,rozkladanej...jeszcze rozgladamy sie za plasma-tzn.Lcd,ale nie mozemy sie zdecydowac:-D no i obrazy jakies by sie przydaly,zaslonki nowe i pare iinych rzeczy...ale powoli soie rozgladam...nie chce kupic gowna...No i wtedy jak skonczymy ten pokoj zabieram sie za Noemi apartament :)

reklama
Anka-gratuluje sukcesow cory:-)
Swoja droga to niezla z niej juz pannica...Jeszcze troche abedzie biegac :-)
U nas zebow rawie komplet..tzn. juz jest 20 ale czekamy az wyjda calkowicie :-)

Do góry