reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej dziewczyny!

gratulacje dla wstajacej LAURY, ERICZKAbez pieluszki, inteleigentnego MAXA i wszytskich innych osiagniec o ktorych nie doczytalam albo zapomnialam!
tez zazdroszcze WAm weselisk..oj pobawilo by sie!;-):tak:
tez czekam na prawdziwa wiosne a nie takie nie wiadomo co...moze sie doczekamy:-p;-)

mam do Was pytanie: do kiedy podaje sie dzieciaczkom wit D (te tabletki). bo mi sie konczy opakowanie a nastepna wizyte u lekarza mam dopiero za 2 miesiace i nie wiem czy mi wypisza recepte czy kupic sie da bez recepty czy nie brac ich te 2 miesiace? jak to jest doswiadczone babeczki?

reklama
Hej Dziewczyny,

Susumali - decyzja o witaminie D3 nalezy do lekarza, moje dzieci braly je do okolo 1 roku, kiedy juz umialy dobrze chodzic, tzn uklad kostny jest juz stabilny. Moj typ: jesli cos potrzebujesz z apteki dla dziecka,a nie masz recepty mozesz to normalnie kupic, zatrzymaj rachunek, przy okazji wizyty u lekarza popros o recepte, z nia i rachunkiem idz do apteki, to dostaniesz zwrot pieniedzy:tak:

wczoraj zapisalismy Maxia do szkoly, podobalo mu sie, test na IQ tez zrobilismy, czekam teraz na wynik

milego dnia Wam zycze, u nas swieci dzis slonce:-)

dzieki Psola za TIP!!!!nie wiedzialam ze tak mozna...

super ze sie MAxiowi w szkole podobalo, jak bedziesz znala wynik IQ pochwal sie koniecznie!!!!!!!!

Dobry wieczor,

my juz w komplecie w domku, maly spi, a starsi odpoczywaja:-D:-D
susumali
, mnie rowniez pediatra kazal podawac witamine D3 do ukonczenia przez Eryka 1 roku, a potem odstawilismy, za to bral dodatkowo tableteczki fluoru, tez przepisane przez pediatre:tak:.
Pscola to z Maksia juz duzy chlop:tak:;-), kurcze do szkoly juz idzie! Ciekawe jak to bedzie jak nasz pojdzie, bo na razie to sie robi niezly agent. Dzisiaj powiedzial do mojego meza- cytuje:" Ruhe lassen!! Meine Güte noch mal!":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aga-rezolutny ten Twoj Erik:-):tak:, usmialam sie , a ciekawe, gdzie on sie tego nauczyl, pewnie w przedszkolu?

Oj obawiam sie, ze raczej nie w przedszkolu, tylko od mojego meza:zawstydzona/y::tak:;-):-D:-D:-D. Bo on tak czasami mowi, jak sie zdenerwuje:-D:-D:-D Trzeba bardzo uwazac na to, co sie mowi, bo maly powtarza jak mala papuga, ale czasami ubaw jest po pachy:-D:-D

Helloooo dziewczyny, gdzie sie podziewacie???? Nikt nic nie pisze....:baffled::no:

Ja jestem w domu na zwolnieniu, jakies chorobsko mnie zlapala i mam siedziec do piatku wlacznie w domu:no: Plus z tego taki, ze przynajmniej prasowanie odwalilam,a niecierpie tego robic:wściekła/y: Od dwoch tygodni chodze na prawko:tak:, wstyd sie przyznac, ale nie zdarzylam go zrobic w PL podczas studiow, wiec teraz przyszedl czas, jak juz jestem mezata i dzieciata:zawstydzona/y:;-). Ponadto dostalam dwie propozycje pracy. Pol etatu, evtl. 3/4 za wiecej kasy niz teraz na caly:tak::-), musze tylko dograc szczegoly i sie na ktoras zdecydowac:baffled:.

fajnie Aga- gratulacje, czasem warto sie rozejrzec za czyms nowym:-)
no i oczywiscie zdrowka zycze, u mnie choruje malzonek, znowu cos lata w powietrzu

a my w weekend mielismy wesele - bylo bardzo fajosko, bawilismy sie dlugo i dobrze, dzieciaki tez dlugo wytrzymaly:tak:i nawet pogoda dopisala, co wcale nie bylo takie oczywiste

a w ten weekend przylatuje moj brat - wreszcie ktos z mojej rodzinki:-)

no i sloneczko swieci:-)

reklama
Pscola, fajnie, ze ktos z rodzinki Was odwiedzi, u mnie nikt sie nie szykuje, ale moze w wakacje:tak: A jak weselisko sie udalo, to super!:tak::-) Ja mam pierwsze wesele 2go maja w Niemczech a drugie pod koniec czerwca w Polsce:tak:, kreacje juz sobie sprawilam, wprawdzie nie taka, jaka chcialam, ale balowa:tak: Mam nadzieje, ze nikt mnie nie pomyli z panna mloda;-);-)

Ja sie caly czas kuruje, ale kaszel jeszcze mnie nie opuscil:no::baffled:
A u nas tez sloneczko swieci!

Do góry