reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
W słoiczkach np Gerbera nie ma konserwantów. Jest natomiast wit C, która spełnia funkcję konserwantu - w końcu to kwas. Na pewno za jej sprawą jabłuszko nie ciemnieje. A drugą kwestią jest gatunek jabłka - nie wszystkie ciemnieją.

Pozdrawiam

Priscilla juz próbowałam przejsc ten temat i mówiłam ze są ale jest bardzo popularne karmienie ze słoiczka i zalecane przez lekarzy wiec nie da sie tego narazie przeskoczyc za pare lat dopiero napiszą nam prawde ze te słoiczki miały konserwanty a wazywa i owoce aby nie było strat na plantacjach były modyfikowane genetycznie. Tak to w Polsce jest mleko 10lat temu dyło zdrowe 5 lat temu mówili wrecz odwrotnie aby nie pic duzo a teraz znowu namawiają do picia wiec tak samo bedzie ze słoiczkami.;-)
A póki co jak braknie mi czasu na ugotowanie to sama po słoiczek siegam ale naszczescie rzadko.

reklama
Kasia BS......patrzec na suwaczek dostrzegam ze w podobnym terminie bedziemy swietowac 2 rocznice slubu :-) :-) :-)

Sloiczkow nie....gotowac tez nie bo swinstwo w marchewkach , zmieniakach..itd.....badz tu madry:baffled: ...nawet woda feeeee...

Do góry