reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
W słoiczkach np Gerbera nie ma konserwantów. Jest natomiast wit C, która spełnia funkcję konserwantu - w końcu to kwas. Na pewno za jej sprawą jabłuszko nie ciemnieje. A drugą kwestią jest gatunek jabłka - nie wszystkie ciemnieją.

Pozdrawiam

Priscilla juz próbowałam przejsc ten temat i mówiłam ze są ale jest bardzo popularne karmienie ze słoiczka i zalecane przez lekarzy wiec nie da sie tego narazie przeskoczyc za pare lat dopiero napiszą nam prawde ze te słoiczki miały konserwanty a wazywa i owoce aby nie było strat na plantacjach były modyfikowane genetycznie. Tak to w Polsce jest mleko 10lat temu dyło zdrowe 5 lat temu mówili wrecz odwrotnie aby nie pic duzo a teraz znowu namawiają do picia wiec tak samo bedzie ze słoiczkami.;-)
A póki co jak braknie mi czasu na ugotowanie to sama po słoiczek siegam ale naszczescie rzadko.

reklama
Kasia BS......patrzec na suwaczek dostrzegam ze w podobnym terminie bedziemy swietowac 2 rocznice slubu :-) :-) :-)

Sloiczkow nie....gotowac tez nie bo swinstwo w marchewkach , zmieniakach..itd.....badz tu madry:baffled: ...nawet woda feeeee...

Do góry