reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SZTUCZNE MLEKO

minia
no i wszytskiego najlepszego dla roczniaczka twojego. córcia szybko rosnie ze ho oh. dopiero sie zorientowałm.moc zyczen i calusków
magda i maja

reklama
WITAM MAMUSIE!!!(trochę tu nie pasuje bo karmie cycem hihi:rofl2:, ale temat mnie zaciekawił)

Rozpisałyście sie o tych zdrowych rzeczach, które po prostu nie istnieją:baffled::baffled::baffled:!!! no pomyślcie i podajcie chodź jedny produkt, do którego nie byłoby zastyrzeżen:confused::confused::confused:???( nawet własna działka odpada, bo nasiona są konserwowane... i już dupa...:-p:-p:-p) W takim nam juz swiecie przyszło żyć niestety:sick::sick::sick: i przyznaje w tej kwestii rację mini trzeba unikać tego co na prawdę szkodzi naszym dzieciom !!!

Madzia dziękoowa za życzenia :-)
Najszybciej rosną cudze dzieci heheheheh
Witaj martka, tylko po nas nie jedź za butlę cycowa mamo :-p A to cycowe mleko też chyba w 100% zdrowe być nie może hihihihihih :-)

Kobiety, ja kompletnie nic nie mam przeciwko butelkowym mamą, i nie uważam ze to żle karmić butlą,:-) końcu mleko sztuczne jest teraz na prawde pełnowartościwe!!! ja karmię troszkę z wygody i oszczędności!!!:tak:
No i chudnę strasznie jak karmie, w końcu wyprodukowanie takiej ilości mleka pochłania kupę energii, czyli kalorii!!hihi:happy::happy::happy:

A w 100% to moje zdrowe nie jest, bo ja jem różne świństwa bo są takie smaczniutkie...mniam:confused::baffled::szok::eek::-)

Czesc, juz dawno do was nie zagladalam. Widze, ze dzidziusie rosna jak na drozdzach, moj zreszta tez:tak: :-D. Moj maz uczestniczy ostatnio w kursach roznego rodzaju. Opowiadal mi wczoraj, ze na jednym z wykladow, polozna sedziwego wieku tak sie pastwila nad jednym z kolegow, ktory opowiedzial jej, ze jego zona niestety nie mogla karmic piersia, choc bardzo chciala, ze facet w koncu nie wytrzymal i wybuchl. Kurcze, co to za jakies starodawne poglady, ze kazda kobieta jest stworzona do karmienia piersia!! G.....no prawda! Ja bardzo chcialam i sie nie dalo i co przeciez sie nie pochlastam:no: Chyba najwazniejsze, by dziecie bylo szczesliwe i zdrowe:tak:. Ponadto gdzies w jakiejs madrej ksiazce czytalam, ze najwartosciowsze dla dziecka jest mleko matki do 6go miesiaca, pozniej to juz tylko karmienie dla samego karmienia.

Ja osobiście wolałabym karmić piersią bo zaoszczędziłabym na mleku chociaż, bo na pampresach się nie da;-)Ale oczywiście różnie może być i się z tego powodu nie pochlastam;-)przynajmniej w końcu będę mogła się napić wódki;-):-D

witam
akakaneczko godzina ,,0" juz blisko.:-) :-) :-) a wodeczki trza sie napic ................trzymaj sie cieplutko i niebawem pojawi sie drugi suwaczek...hehehe . a sposób karmienia wyjdzie sam w praniu .........:)najlepszy dla całej rodzini,

Z tym małowartościowym mlekiem po szustym miesiącu, to bzdura!!!!! Mleko zawsze mas ten sam skład kaloryczny (prócz siary),no chyba że mamuska jakaś diete "cód" stosuje ti wtedy dupa blada!!!!

A ja to alkoholu w ustach nie miałam od kwietnia 2005 (nie liczac lampki szampana na sylwestra):baffled::baffled::baffled: Przekichane jesli o to chodzi!!!!:confused::-p:szok:

reklama
Mleko może takie samo, ale potrzeby dziecka już nieco inne, ale jak zawsze podkreślam, ekspertem nie jestem :-)
Ostatnio jakiś film dokumentalby oglądałam i jakaś Angielka wypowiadała się, że jeszcze karmi swojego synka. Synek ma 4 lata i dwa miesiące. Chore jak dla mnie, pokazywali tego dzieciaka przy cycu - obłęd :szok:

Do góry