reklama
WITAM MAMUSIE!!!(trochę tu nie pasuje bo karmie cycem hihi, ale temat mnie zaciekawił)
Rozpisałyście sie o tych zdrowych rzeczach, które po prostu nie istnieją!!! no pomyślcie i podajcie chodź jedny produkt, do którego nie byłoby zastyrzeżen???( nawet własna działka odpada, bo nasiona są konserwowane... i już dupa...) W takim nam juz swiecie przyszło żyć niestety:sick::sick::sick: i przyznaje w tej kwestii rację mini trzeba unikać tego co na prawdę szkodzi naszym dzieciom !!!
Rozpisałyście sie o tych zdrowych rzeczach, które po prostu nie istnieją!!! no pomyślcie i podajcie chodź jedny produkt, do którego nie byłoby zastyrzeżen???( nawet własna działka odpada, bo nasiona są konserwowane... i już dupa...) W takim nam juz swiecie przyszło żyć niestety:sick::sick::sick: i przyznaje w tej kwestii rację mini trzeba unikać tego co na prawdę szkodzi naszym dzieciom !!!
Kobiety, ja kompletnie nic nie mam przeciwko butelkowym mamą, i nie uważam ze to żle karmić butlą,:-) końcu mleko sztuczne jest teraz na prawde pełnowartościwe!!! ja karmię troszkę z wygody i oszczędności!!!
No i chudnę strasznie jak karmie, w końcu wyprodukowanie takiej ilości mleka pochłania kupę energii, czyli kalorii!!hihi
A w 100% to moje zdrowe nie jest, bo ja jem różne świństwa bo są takie smaczniutkie...mniam:-)
No i chudnę strasznie jak karmie, w końcu wyprodukowanie takiej ilości mleka pochłania kupę energii, czyli kalorii!!hihi
A w 100% to moje zdrowe nie jest, bo ja jem różne świństwa bo są takie smaczniutkie...mniam:-)
aga29
Fanka BB :)
Czesc, juz dawno do was nie zagladalam. Widze, ze dzidziusie rosna jak na drozdzach, moj zreszta tez . Moj maz uczestniczy ostatnio w kursach roznego rodzaju. Opowiadal mi wczoraj, ze na jednym z wykladow, polozna sedziwego wieku tak sie pastwila nad jednym z kolegow, ktory opowiedzial jej, ze jego zona niestety nie mogla karmic piersia, choc bardzo chciala, ze facet w koncu nie wytrzymal i wybuchl. Kurcze, co to za jakies starodawne poglady, ze kazda kobieta jest stworzona do karmienia piersia!! G.....no prawda! Ja bardzo chcialam i sie nie dalo i co przeciez sie nie pochlastam Chyba najwazniejsze, by dziecie bylo szczesliwe i zdrowe. Ponadto gdzies w jakiejs madrej ksiazce czytalam, ze najwartosciowsze dla dziecka jest mleko matki do 6go miesiaca, pozniej to juz tylko karmienie dla samego karmienia.
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Ja osobiście wolałabym karmić piersią bo zaoszczędziłabym na mleku chociaż, bo na pampresach się nie da;-)Ale oczywiście różnie może być i się z tego powodu nie pochlastam;-)przynajmniej w końcu będę mogła się napić wódki;-)
MADZIA
mama majuni i groszka
witam
akakaneczko godzina ,,0" juz blisko.:-) :-) :-) a wodeczki trza sie napic ................trzymaj sie cieplutko i niebawem pojawi sie drugi suwaczek...hehehe . a sposób karmienia wyjdzie sam w praniu .........najlepszy dla całej rodzini,
akakaneczko godzina ,,0" juz blisko.:-) :-) :-) a wodeczki trza sie napic ................trzymaj sie cieplutko i niebawem pojawi sie drugi suwaczek...hehehe . a sposób karmienia wyjdzie sam w praniu .........najlepszy dla całej rodzini,
Z tym małowartościowym mlekiem po szustym miesiącu, to bzdura!!!!! Mleko zawsze mas ten sam skład kaloryczny (prócz siary),no chyba że mamuska jakaś diete "cód" stosuje ti wtedy dupa blada!!!!
A ja to alkoholu w ustach nie miałam od kwietnia 2005 (nie liczac lampki szampana na sylwestra) Przekichane jesli o to chodzi!!!!
A ja to alkoholu w ustach nie miałam od kwietnia 2005 (nie liczac lampki szampana na sylwestra) Przekichane jesli o to chodzi!!!!
reklama
minia1976
Wredna ;o)
Mleko może takie samo, ale potrzeby dziecka już nieco inne, ale jak zawsze podkreślam, ekspertem nie jestem :-)
Ostatnio jakiś film dokumentalby oglądałam i jakaś Angielka wypowiadała się, że jeszcze karmi swojego synka. Synek ma 4 lata i dwa miesiące. Chore jak dla mnie, pokazywali tego dzieciaka przy cycu - obłęd
Ostatnio jakiś film dokumentalby oglądałam i jakaś Angielka wypowiadała się, że jeszcze karmi swojego synka. Synek ma 4 lata i dwa miesiące. Chore jak dla mnie, pokazywali tego dzieciaka przy cycu - obłęd