reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
czyli chcąc nie chcąc i jakakolwiek by to nie była metoda
chemią dzieci juz od urodzenia karminy;-)
chemią dzieci juz od urodzenia karminy;-)
heksa
Wiecie kiedy jak kupisz ziemie ekologiczną i w domu w doniczkach bedziesz chodowac i to bez nawozów chyba ze naturalny( a to smrodek w domku bedzie)
wiec?? Jakie decyzje??
JA IDE NA ŁATWIZNE
wiec?? Jakie decyzje??
JA IDE NA ŁATWIZNE
minia1976
Wredna ;o)
Ja tam nie wnikam :-) Kupuję warzywa na straganie, czasem coś teściowa z działki podrzuci, a jak gdzieś jedziemy to zabieram ze sobą zupę w słoiku. Co to za różnica kiedy dzieciak zacznie się konserwantami faszerować. Im wcześniej tym szybciej przywyknie Dla mnie ważne jest żeby jak najpóźniej poznała smak chipsów, hamburgerów, coli i innych śmieci. Do zupy sama świadomie trucizny jej nie dosypuję, a warzyw nie prześwietlę. Nie dajmy się zwariować :-)
heksa
TO TEZ WŁASNIE O TYM PISZE JA DO TYCH ZAKAZANYCH PRODUKTÓW DOŁANCZAM JESZCZE CUKIERKI BATONIKI I CZEKOLADe
Joanna - kiedy dokładnie - my 26 grudnia:-))))
Jedziemy świętować do Krakowa - to blisko Ciebie:-))))
Dziewczyny - nie dajmy się zwariować - prawo polskie jest takie że konserwanty trzeba wymieniać z nazwy. Wydaje mi się że jeśli Gerber pisze że nie ma konserwantów *zgodnie z przepisami prawa, to nie trzeba tu szukać podstępu.... Naprawdę myślę że marchewka z supermarketu jest znacznie bardziej ryzykowna bo w ogóle nikt jej nie sprawdza...
Dzieciaczkom życzę pysznego i zdrowego jedzonka a mamusiom samych "jadków":-)
Jedziemy świętować do Krakowa - to blisko Ciebie:-))))
Dziewczyny - nie dajmy się zwariować - prawo polskie jest takie że konserwanty trzeba wymieniać z nazwy. Wydaje mi się że jeśli Gerber pisze że nie ma konserwantów *zgodnie z przepisami prawa, to nie trzeba tu szukać podstępu.... Naprawdę myślę że marchewka z supermarketu jest znacznie bardziej ryzykowna bo w ogóle nikt jej nie sprawdza...
Dzieciaczkom życzę pysznego i zdrowego jedzonka a mamusiom samych "jadków":-)
reklama