reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

Nikos przepraszam że dopiero odpisuje ale nie zaglądałam na BB, ja też jak podobnie jak dziewczyny nie gotuje butelet, myje je pod bieżąca wodą robie tak juz od dłuzszago czasu i jest wszystko wporządku. A jesli chodzi o kubeczek to mały nie zabardzo z niekapka lubi pic woli jak mu sie daje z naszego kubeczka.

reklama
miałam się już was dawno zapytać... ale cały czas zapominam ;) które smoczki do butelek są lepsze silikonowe czy z kauczuku zastanawialam sie nad tym ostatnio, ja mam nuka silikonowe, bo z kauczuku za bardzo nie idzie ani jedzenie ani picie mojej Małej..

ale pogoda Mała tylko nabiera kolorów i na wadze, a mama zrzuca z wagi..
przyjemne z pozytecznym ;) :)

mam pytanie do was czy w takie upały szczepia maluchy bo mam termin na 1 sierpnia a narzaie sie ciagle wczasujemy i nie wiem co robić

Jaga, my też używamy silikonowych nuka...są the best ! Kauczukowe czy tam lateksowe fe jak dla nas. Jakoś nie przypadły nam do gustu. Z nuka mają fajne bajery..nawet gryzaczki silikonowe, anatomiczny kształt i wydają się zawsze czyste i świeże, choć zmieniamy raz na 1-2 miechy. No właśnie, jak często wymieniacie gryzaki i smoki? Tak jak zalecają producenci?
P.S. Słońce niech sobie weźmie trochę urlopu...

ja wymieniam jak widze ze jest cos nie tak...
no to musze wrocic na szczepienie.... niestety.......
a dziś świętujemy 5 mieisęcy i flacha wskakuje na 210 ml.. ;) ;) choc już dawno wskoczyła po nocnym spaniu

reklama
Wow! ::) Jaga ile Twoje baby pije takich flach na dobę? Wszystkiego dobrego z okazji 5 miechów dla Gabrysi ;D.

Do góry