MADZIA
mama majuni i groszka
nie było mnie tu wieki ale miałam problemy z kompem , na szczęscie juz jest ok tylko nie wiem jak długo
co do mleka to ja zaczynałam od nana ale Gabi miała problem z kupką po nim i zmieniłam na bebilon, ktory faktycznie strasznie się pienił, ale nie było probleów do momentu wykrycia skazy i teraz to tylko pepti, ale daje małej danonki chlebek z masłem który jest rarytaskeim dla niej i widzę że chyba jej przeszło, ale mleka nie chce zmieniac bo nie chce zeby miala znów jakieś problemy z kupką
ale wasze maleństwa urosły... teraz zbieram sie w odwiedziny bo w srode jedziemy do prababci na swieta i musimy zaliczyć wszystkich na miejscu, ale po nowym roku napewno zamieszcze kilka zdjęć
jakby mnie nie było to życzę Wam zdrowych i radosnych pierwszych, drugich itd. Świąt razem ze swoimi gwiazdeczkami.;-) :-)
witamy . ja tez coraz zadziej tu zaglaam a to pewnie dlatego ze u nas butelka idzie powoli calkkowicie w odstawke . pijemy tylko mleczko rano i wieczorkiem a czasem przed popłudniowa drzemka . ale jestem nadal butelkowa mama i nie wygonicie mnie . buahhahahhahah/ pozdrawiamy.