nie polecam zmian mleka za szybko u nas zaczely sie przez to ogromne problemy z wypróżnianiem.. co prawda to bylo zaraz po urodzeniu... w szpitalu dostała bebiko w domu tez dałam bebiko ale potem zachciało mi się bebika omneo ,bebilonu, nana znowu bebika ...przez te zmiana zblokowała się i do dziś mamy problemy...lekarka mnie spkrzyczała ze nie wolno tak dziecku zmieniac no to już nie zmieniam teraz jest na bebilonie pepti ale jak sie okaze ze mozemy zmienić na normalne mleko to chce dac bebilon z prebiotykami fajnie sie szybko rozpuszczał i chyba malej też odpowiadał
reklama
Marta@79 - ja swojemu synkowi oprócz herbatek Hippa od tygodnia daję do picia rozwodniony soczek jabłkowy Gerbera, a rozcienczam w proporcjach 50 na 50. Synek bardzo lubi pić, nie daje jednak znać kiedy chce mu się pić, po prostu ma swoje stałe pory jedzenia mleczka, a między nimi podaję mu herbatki lub soczek, jeżeli nie ma ochoty pić to po prostu wypluwa smoczek
Dopiero od kilku dni jesteśmy na butelce, wcześniej mniejwiecej już były pory jedzonka ustalone ale teraz troszke sie pozmieniało, musze chyba na kartce przez kilka dni pisać sobie o której je i zobaczymy jak to wyjdzie.
:-) Olu czy twoja dzidzia nie jest zamała na soczek , bo mi lekarz polecil dawanie soczków za miesięc.
Ale jeśli twojemu szkrabkowi nic nie jest to może też spróbuje bo mam moją Gabrysie podtuczyć troszke.;-)
:-) Olu czy twoja dzidzia nie jest zamała na soczek , bo mi lekarz polecil dawanie soczków za miesięc.
Ale jeśli twojemu szkrabkowi nic nie jest to może też spróbuje bo mam moją Gabrysie podtuczyć troszke.;-)
tak w majuMartka urodziłaś się 79 ?
reklama
Na razie przez całe moje życie spotkałam tylko 2 Marty, nie mówiac o slicznych Martuśkach foromowiczek:-). Takie fajne imie, a takie mała popularne, ale to dobrze, bo moja siostra miała 7 immienniczek w klasie w liceum-Agnieszek(razem było ich 8 na 17 dziewczyn.... beka straszna)
Jak niektórzy słyszeli moje imie jak byłam mala to sie dziwili i każdy mówił że to imie dla starej baby:-( i mi zawsze przykro było....:sick:
Mówić takie rzeczy małemu dziecku.....
Jak niektórzy słyszeli moje imie jak byłam mala to sie dziwili i każdy mówił że to imie dla starej baby:-( i mi zawsze przykro było....:sick:
Mówić takie rzeczy małemu dziecku.....