reklama
MADZIA
mama majuni i groszka
Jesli chodzi o zciąganie mleka to nie wspominam tego miło. Odciągałam kupe czasu i dupa blada prawie nic nie zchodziło, a piersi az pekały. Ma to podobno związek z jakąś blokada psychiczną, bo jak zamknęłam oczy i pomyślałam o tym że karmie mała to zawsze troche poleciało...
a co do odciagania ja miałam nawał w pierwszych tygodniach sciagałam nawet 150ml z jeden pierski
ale potem dostałam zapalenia piersi oby .strupy i rany aaaaah i GRYPA NA MAXA.
MADZIA
mama majuni i groszka
a ja proponuje wode .............Witam, od kilku dni jestem butelkową mamą, karmie mojego szkraba nutranigenem, 6 razy dziennie i mam pytanko kiedy należy dopajać dzidzie i czym, zupełnie niewiem:-( . Boje się że jeśli zakażdym razem bąde jej dawała mleczko nawet jeśli ona chce tylko pić to strasznie ją podtucze:-)
Ja też karmię od jakiegoś czasu butelką (NAN 1 HA) i przepajam moją małą Natalunię herbatkami HIPPA koperkowa i na przeziębienie. mała od razu je polubiła i chętnie pije.
Tak wogóle bardzo serdecznie witam wszystkie internetowe mamusie. Jestem nową i mam nadzieję że się zaprzyjażnimy. Mam 10 tygodniową córeczkę Natalkę.
Tak wogóle bardzo serdecznie witam wszystkie internetowe mamusie. Jestem nową i mam nadzieję że się zaprzyjażnimy. Mam 10 tygodniową córeczkę Natalkę.
Witamy w gronie mamusiek:-) Moja Wiki tez pije Hippa i bardzo je lubi,zreszta mi tez smakuja;-) pozdrawiamyJa też karmię od jakiegoś czasu butelką (NAN 1 HA) i przepajam moją małą Natalunię herbatkami HIPPA koperkowa i na przeziębienie. mała od razu je polubiła i chętnie pije.
MADZIA
mama majuni i groszka
Ja też karmię od jakiegoś czasu butelką (NAN 1 HA) i przepajam moją małą Natalunię herbatkami HIPPA koperkowa i na przeziębienie. mała od razu je polubiła i chętnie pije.
witamy serdeczkie.....pisz czesto i duzo.....pozdr.
Madzia z wyglądu może i wymarzona, ale charakter to jej się po mamusi robi...a to dobrze dla przyszłej teściowej nie wróży!!!
Mam pytanko jako cyckowo-butlowa mama... Michaśka wieczorem dostaje butle i piła NAN ale moja mama kupiła mi ostatnio BEBILON a słyszałam, że jak dziecko pije BEBILON to potem nic innego nie chce:-(, Prawda???
Mam pytanko jako cyckowo-butlowa mama... Michaśka wieczorem dostaje butle i piła NAN ale moja mama kupiła mi ostatnio BEBILON a słyszałam, że jak dziecko pije BEBILON to potem nic innego nie chce:-(, Prawda???
reklama
MADZIA
mama majuni i groszka
martka79
moja piła najpierw bebilon ale pepti i potem nan i nie miałam problemów nie wiem jak odwrotnie . jednak ja ni e kupowała bym mleka ot tak. została bym przy jednym. wiem ze mała zjada niewielki ilosci ale one troche róznia sie składem .......i na zmiane moze zareagowac róznie.
hehehheheh ah te synowe- ze mnie to jedza na maxa ale tesciowa daleko wiec nie ma za wiele okazji do.....
moja piła najpierw bebilon ale pepti i potem nan i nie miałam problemów nie wiem jak odwrotnie . jednak ja ni e kupowała bym mleka ot tak. została bym przy jednym. wiem ze mała zjada niewielki ilosci ale one troche róznia sie składem .......i na zmiane moze zareagowac róznie.
hehehheheh ah te synowe- ze mnie to jedza na maxa ale tesciowa daleko wiec nie ma za wiele okazji do.....