reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitalne wiadomości!!!!!!Bez komentarzy.

Wiadomości od Ritki!

Rozmawiałam z nią przez telefon jakoś po 15, nie miała siły napisać sms-a, a ja nie miałam jak napisać na BB.

Urodziła! O 11.50! Mały waży 3900 i ma 59 cm (jeśli nie pomyliłam)! Mówiła, że po ściągnięciu balonika wszystko potoczyło się bardzo szybko i nie zdążyli jej nawet naciąć, więc popękała i było troche problemów PO - m.in. nieobkurczająca się macica. Słychać było po głosie, że jest zmęczona, ale bardzo BARDZO szczęśliwa! Mąż był przy porodzie i bardzo jej pomógł! I miała jeszcze siłę, żeby mnie pocieszyć, że ten balonik nie jest taki zły i, że chociaż bolało, to przynajmniej było bardzo szybko. I macie pozdrowienia!

reklama
sms od Marji:)

o 3.35 urodzilam synka-jest boski, na Dorotke nie bylo ale 5h i godzina ciezka na koniec. Waga 3350 i 58cm. Jest przekochany. Ja mialam problem, utracilam sporo krwii ale juz lepiej mi. Powiedz Dagnie niech meczy meza a porod murowany:) pozdrowka.

Sms od Ritki:

"Gratki dla Marji! Teraz na was kolej :-) dochodzę do siebie! Mam mocną anemię, bo straciłam dużo krwi! Franek jest cudowny! Jestem zakochana! :-)"

Witam. Mnie dopadlo jak zwykle na partyzanta.
Phoebe przyszła na swiat 02.10 o godz 9:58.
Waga 3620 50cm dluga.
Obie czujemy sie dobrze. Porod lekki, opisze pozniej.

Ostatnia edycja:
WIADOMOŚĆ OD DAGNY!

"Leze juz w szpitalu, zakladanie balonika bolalo jak cholera, lekarka sie z tym meczyla chyba z pol godz, bo nie mam rozwarcia! Na usg brak wod plodowych, stare lozysko! Co chwile mam skurcze, wiec do rana moze cos sie ruszy ;-) Pozdrow BB :-)"

Wiadomość sms od Dagny z 17.50 dzisiaj.

"O 15.05 przyszła na świat Matylda! 3600,57 cm.Całą noc nie spałam, bo miałam bóle krzyżowe, a od 6 na porodówce,z bólami prawie bez przerwy.MAKABRA! :) "

Wiadomość sms od Dagny z godz 15:

"Wlasnie sie dowiedzielismy,ze mala ma goraczke 38.5 i wzieli nam ja. Bedzie podpieta pod kroplowke 24h, robia jej szystkie badania, schizuje jak glupia"

reklama
Do góry