moni780328
Początkująca w BB
Ja też rodziłam na Żeromskiwgo.Było ok.Atmosfera i opieka super.Dr Drozd dla mnie fenomen,a położne Jadzia Romanowska i Tereska Sawicka jak matki.Polecam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamwitam serdecznie
ja rowniez bede rodziła w wojewódzkim moja ciaze prowadzi dokturka wlasnie z tego szpitala i z tego co wiem jest tam wystarczajaco duzo miejsca by kazda kobitka mogla rodzic w normalnych warunkach
prawie 3 lata temu rowniez rodzilam w tym szpitalu naturalnie i nie mam do niego zadnych zastrzezen a w tamtym czasie podobno zamknieto oddzial polozniczy w Pasłęku.na szkole rodzenia bylo bardzo duzo kobitek a jak sie okazalo rodzilam samiutenka:-)takze glowa do gory