reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Początek ciąży - USG

Jak poszłam potwierdzić ciążę to był 5tc+2 i był tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy. A dwa dni później był zarodek z bijącym sercem. Także... powodzenia 😊

reklama
Hej. Może faktycznie napisałam źle. Szukam raczej opinii innych osób, które mają to za sobą, jak u nich to wyglądało :)
Rozumiem. Prawda jest taka, że na początkowym etapie ciąży nikt nie rozwieje, ani nie potwierdzi Twoich wątpliwości. Nie pozostaje Ci nic innego, jak spokojnie czekać na kolejne USG.

Moje USG w 5/6 tygodniu ciąży wyglądało tak samo - niewiele było widać. Na tym etapie jedyne co, to możesz czekać aż rozwinie się sytuacja. Powodzenia 🫶

Ja byłam w 5+5 i był sam pęcherzyk 0,81 cm, półtorej tygodnia później zarodek z bijącym serduszkiem ❤️ Też dodawałam posta tutaj i pytałam co i jak 🙈 wiem, co czujesz 🙈 bądź dobrej myśli ❤️

Nie nie na studia 😅 ja już mam dziecko jedno tylko że nie mam swojego zdjęcia USG z takie wczesnego okresu ciąży 😃
Dramat czemu wszyscy myślą że takie zdjęcie ktoś chce do wrobienia faceta xd ja już mam dziecko 🤣
Bo jakbyś chciała na studia to jednak wydaje mi się, że zwróciłabyś z normalną prośbą i podała powód, a nie oferowała 400 zł za zdjęcie bez danych :)

reklama
Może być z danymi mi to nie przeszkadza wolałabym bez ale może być z a cena taka bo nikt nie chce sprzedać zawsze mogę zaoferować 50 zł ale czy ktoś się skusi🤣
Jest dużo zdjęć z USG w sieci, wystarczy wydrukować. Nadal nie rozumiem po co ktoś ma sprzedawać zdjęcie w wersji papierowej i po co takie zdjęcie miałoby być wymagane na studia skoro obrazów USG w poszczególnych tygodniach ciąży w Google jest mnóstwo :)

Do góry