reklama
Polunka
Aktywna w BB
Rozumiem. Prawda jest taka, że na początkowym etapie ciąży nikt nie rozwieje, ani nie potwierdzi Twoich wątpliwości. Nie pozostaje Ci nic innego, jak spokojnie czekać na kolejne USG.Hej. Może faktycznie napisałam źle. Szukam raczej opinii innych osób, które mają to za sobą, jak u nich to wyglądało
littlebunny1
Początkująca w BB
Moje USG w 5/6 tygodniu ciąży wyglądało tak samo - niewiele było widać. Na tym etapie jedyne co, to możesz czekać aż rozwinie się sytuacja. Powodzenia
bleucoco
Fanka BB :)
W jakim celu to mogę się tylko domyślać, choć mam nadzieję, że nie masz zamiaru nikogo wkręcać, że jesteś w ciążyWitam odkupię zdjęcie USG bezimienne jeśli któraś z was będzie miała USG niedługo ciąży do 6 tygodni lub 7 płacę nawet 400 zł za takie zdjęcie.
MyszkaMiki30
biedny facet..Witam odkupię zdjęcie USG bezimienne jeśli któraś z was będzie miała USG niedługo ciąży do 6 tygodni lub 7 płacę nawet 400 zł za takie zdjęcie.
bleucoco
Nie nie na studia ja już mam dziecko jedno tylko że nie mam swojego zdjęcia USG z takie wczesnego okresu ciąży
Bo jakbyś chciała na studia to jednak wydaje mi się, że zwróciłabyś z normalną prośbą i podała powód, a nie oferowała 400 zł za zdjęcie bez danychDramat czemu wszyscy myślą że takie zdjęcie ktoś chce do wrobienia faceta xd ja już mam dziecko
reklama
bleucoco
Jest dużo zdjęć z USG w sieci, wystarczy wydrukować. Nadal nie rozumiem po co ktoś ma sprzedawać zdjęcie w wersji papierowej i po co takie zdjęcie miałoby być wymagane na studia skoro obrazów USG w poszczególnych tygodniach ciąży w Google jest mnóstwoMoże być z danymi mi to nie przeszkadza wolałabym bez ale może być z a cena taka bo nikt nie chce sprzedać zawsze mogę zaoferować 50 zł ale czy ktoś się skusi
Podziel się: