reklama
Moniczka - czytaj uważniej ... ja też polecam , pod warunkiem że sie tam dostaniesz .. bo te gdzie odsyłaja z niego już nie są takie fajne ..
Ibi - ja na inflanckiej , plany sie nie zmieniły , narazie zmieniło sie tylko to że mój chłopak siedzi jak na tureckim kazaniu .. głową do góry
Ibi - ja na inflanckiej , plany sie nie zmieniły , narazie zmieniło sie tylko to że mój chłopak siedzi jak na tureckim kazaniu .. głową do góry
Aniam!!! My już też wyczekujemy i już chcemy rodzić!!!
Ostatnio wylądowałam na izbie przyjęć na Karowej i powiem ci że cisza a połozne siedziały popijały kawkę i zajadały ciasto...
Chyba nie jest tak źle z tymi przyjęciami do szpitala....powinno nam się udac!!
Masz już jakieś objawy porodu?
Buziaki wielkie:*
Ostatnio wylądowałam na izbie przyjęć na Karowej i powiem ci że cisza a połozne siedziały popijały kawkę i zajadały ciasto...
Chyba nie jest tak źle z tymi przyjęciami do szpitala....powinno nam się udac!!
Masz już jakieś objawy porodu?
Buziaki wielkie:*
Aniam ja chce już rodzić bo nie wyobrażam sobie że znów przenosze ciąże.
Pierwszą córę urodziłam 10 dni po terminie w 42 tyg ciaży i były to najdłuższe dni w życiu.
Teraz pragnę by malutka wykluła się wczesniej a jest już bezpiecznie bo w sobotę zaczynam 38 tydz. ciązy.
Torba do szpitala zapakowana i czekam i czekam i czekam i czekam.......
Pierwszą córę urodziłam 10 dni po terminie w 42 tyg ciaży i były to najdłuższe dni w życiu.
Teraz pragnę by malutka wykluła się wczesniej a jest już bezpiecznie bo w sobotę zaczynam 38 tydz. ciązy.
Torba do szpitala zapakowana i czekam i czekam i czekam i czekam.......
Mój lekarz z Centrum Damiana pracuje też w IMiD i dzisiaj na moje pytanie o dobry szpital nie polecił IMiD na pierwszym miejscu pod kątem atmosfery przy porodzie, ale stwierdził, że za to mają najlepszą w Warszawie opiekę pediatryczną.Hej.
zamierzam rodzić w IMiD. Tam chyba wszyscy lekarze są w porządku, chociaż najbardziej przypadł mi do gustu dr Tomasz Maciejewski, więc jego mogę polecić. Jak już się rozdwoję i to w dodatku w tym szpitalu, to napiszę coś więcej o atmosferze i warunkach.
reklama
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Witajcie,
czy polecacie jakiegoś ginekologa z Medicoveru w Warszawie?
czy polecacie jakiegoś ginekologa z Medicoveru w Warszawie?
Podziel się: