reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, lekarze, położne WARSZAWA

reklama
Moniczka - czytaj uważniej ... ja też polecam , pod warunkiem że sie tam dostaniesz :).. bo te gdzie odsyłaja z niego już nie są takie fajne ..

Ibi - ja na inflanckiej , plany sie nie zmieniły , narazie zmieniło sie tylko to że mój chłopak siedzi jak na tureckim kazaniu .. głową do góry :szok::szok:

Aniam!!! My już też wyczekujemy i już chcemy rodzić!!!
Ostatnio wylądowałam na izbie przyjęć na Karowej i powiem ci że cisza a połozne siedziały popijały kawkę i zajadały ciasto...
Chyba nie jest tak źle z tymi przyjęciami do szpitala....powinno nam się udac!!
Masz już jakieś objawy porodu?
Buziaki wielkie:*

Objawy są tylko takie że wygladam jak słoń a sapie jak lokomotywa .. narazie chyba jakoś bez objawów :)..
Ze szpitalami nawet nie wiem jak jest ale teraz już chyba troszkę się skończyło tych remontów ..

Aniam ja chce już rodzić bo nie wyobrażam sobie że znów przenosze ciąże.
Pierwszą córę urodziłam 10 dni po terminie w 42 tyg ciaży i były to najdłuższe dni w życiu.
Teraz pragnę by malutka wykluła się wczesniej a jest już bezpiecznie bo w sobotę zaczynam 38 tydz. ciązy.
Torba do szpitala zapakowana i czekam i czekam i czekam i czekam.......

Hej.
zamierzam rodzić w IMiD. Tam chyba wszyscy lekarze są w porządku, chociaż najbardziej przypadł mi do gustu dr Tomasz Maciejewski, więc jego mogę polecić. Jak już się rozdwoję i to w dodatku w tym szpitalu, to napiszę coś więcej o atmosferze i warunkach.
Mój lekarz z Centrum Damiana pracuje też w IMiD i dzisiaj na moje pytanie o dobry szpital nie polecił IMiD na pierwszym miejscu pod kątem atmosfery przy porodzie, ale stwierdził, że za to mają najlepszą w Warszawie opiekę pediatryczną.

reklama
Do góry