reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, kliniki,lekarze, połozne KRAKÓW

reklama
witam

planujemy dzidziusia wiec poszukuje dobrego lekarza ginekologa, najlepiej w szpitalu na ul. Siemiradzkiego. :)
Czy mozecie kogos polecic?

mi kolezanki polecaly dr Wierzbinska, dr Wojcik i dr Macko.
Ale zadna z nich nie byla w ciazy, tylko wizyty kontrolne.
Sporo z Was chodzilo do lekarzy w tym szpitalu podczas ciazy i rodzilo w tym szpitalu - bede wdzieczna jesli napiszecie mi ktorego ginekologa polecacie

pozdrawiam :-)

Dzięki za miłe słowa, bo póki co wszystko wskazuje na to, że się zdecyduję jednak na ten szpital...
Pozdrawiam!!!

witam,
czy urodziła Pani w tym szpitalu?? a jeśli tak, to czy opieka była odpowiednio dobra?? Ja mam lekarza z Kopernika i pewnie tam bedę rodzić.. z góry dziękuje za odpowiedź :happy2:

Witam, czy jest w Krakowie dobry lekarz, który przyjmuje na NFZ? To moja druga ciąża - jestem dużo spokojniejsza, nie chcę przepłacać, ale oczywiście zależy mi na dobrej opiece. Najbardziej zależy mi na znalezieniu dobrego lekarza w okolicach centrum a.

Cześć Dziewczyny!

Czytam i czytam, jak wszędzie wiele sprzecznych opinii - rodzę na początku lipca, chyba w Narutowiczu (dr Kuś).

Mam pytania:
- co ze znieczuleniem?
- jak znaleźć położną?

Ratunku, bo już dziś mam straszne wizje ;-)

Z góry dziękuję i pozdrawiam, N.

Witam Serdecznie ! Jestem Tu 1 Raz! Bardzo Prosze O Opinie Na Temat Pani Dr.loster (dawniej Leczyła Na Kopernika)czy Jest Chociaz Jedna Dziewczyna Która Rodziła W Tym Szpitalu I Moze Polecic Dobra Połozna ?prosze O Odpowiedz !

Dziewczyny Czy Jest Az Tak Zle W Tym Szpitalu? Co Z Nacieciem?czy Jesli Poprosisz O Sale 1 Osobowa To Taka Dostaniesz ? Czy Rzeczywiscie Jest Tam Sztab Studentów Podczas Porodu?
Jacy Sa Lekarze,połozne Słyszałam Ze Sa Niemiłe !błagam O Szybka Odpowiedz! Chodzi Mi Oczywiscie O Szpital Na Kopernika W Krakowie!pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny!

Czesc dziewczyny , czy któraś z Was wie cos o porodzie w Rydygierze w Krakowie?
Czy daja tam znieczulenie, bardzo boje sie bólu dlatego jest to dla mnie sprawa priorytetowa.Prosze o odpowiedź. Pozdrawiam

Dziewczyny w 100% polecam szpital Siemiradzkiego!!!
Rodziłam tam pod koniec stycznia tego roku, za nic nie płaciłam a opike mialam na najwyszym poziomie!!!

- dziecko z matka od momentu narodzin
- Pokoje w szpitalu wyremontowane, bardzo gustownie urzadzone, codziennie sprzatane przez salowe.
- Znieczulenie zewnatrzoponowe bezplatne
- Bardzo fachowy i mily personel
- Mozliwosc uzyskania porady od poloznej z poradni laktacyjnej
- godziny odwiedzin 9-19
- jedzenie...hmm...w sumie ok (jak to dla matek karmiacych;)
- tzw. wyprawka, tzn dostaje sie taka paczke dla dziecka z roznymi probkami, np. ja mialam próbki kosmetyków, herbatek, skarpeteczki i inne takie pierdołki

Tyle mi sie nasuwa teraz...ja jestem BAARDZO zadowolona i mile wspominam pobyt w szpitalu, a nawet sam porod (jako wydarzenie) - polecam dziewczyny!! Macie pytania, pytajcie - chetnie odpowiem!

reklama
hej
No to ja mam pytanie na temat siemiradzkiego. Jak tam wygląda poród rodzinny?
Podobno jest tam tylko 1 osobna sala do porodów rodzinnych???
no i jak tam z mozliwością wyboru pozycji w której przechodzą fazy porodu. Można sobie wybrać wygodną pozycję czy cie kłada na łózku i tyle?

Do góry