reklama
mi w ogóle małej nie dali na brzuch - przez ci mam wielki żal bo mi sie wydaje że coś bezpowrotnego straciłam :-(. dali mi ja jak urodziłam łozysko i jak mnie szyli to mi ją położyli już opatuloną na piersi ...
Anieczka
Zaangażowana w BB
Pisałam już o tym w innym wątku:
https://www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/czarna-lista-1846/index12.html#post1178343
https://www.babyboom.pl/forum/zlota-lista-f51/czarna-lista-1846/index12.html#post1178343
Anieczka-dziękuję Ci bardzo za informacje. Mojej siostrze też właśnie powiedział,że ma ciążę zagrożoną, skierował na badanie Hcg i przepisał Luteinę. Ale we wtorek idzie do innego lekarza, do którego już chodziła, tylko był teraz na urlopie to wszystkiego się dokladnie dowiemy.
Witam wszystkie przyszłe Mamusie
ja bede rodzila na 100% w Żeromskim, ufam temu szpitalowi bo maja dobry personel, mam zamiar wybrać się tam do szkoły rodzenia (jest za darmo) i w tym szpitalu za nic płacić nie trzeba, poród w wodzie i rodzinny za dramo a na taki sie zdecydowalismy(rodzinny)
pozdrawiam i samych miłych wspomnień ze sszpitala życzę
ja bede rodzila na 100% w Żeromskim, ufam temu szpitalowi bo maja dobry personel, mam zamiar wybrać się tam do szkoły rodzenia (jest za darmo) i w tym szpitalu za nic płacić nie trzeba, poród w wodzie i rodzinny za dramo a na taki sie zdecydowalismy(rodzinny)
pozdrawiam i samych miłych wspomnień ze sszpitala życzę
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A ja byłam w Żeromskim na ginekologii i wiem że tam na pewno nie chcę rodzić bo są tam lekarze niemili i ewidentnie czekają na małe co nieco do rączki.
Niestety ja na razie szczęśliwą mamą nie będę-poroniłam. Jednak co do szpitala w Krakowie, to muszę napisać kilka złych slów na temat Ujastka. Pojechałam dość wcześnie rano na Ujastek i niestety nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Po pierwsze- czekałam na lekarza godzinę, co uważam, że w sytuacji, gdy kobieta krwawi, trochę za długo. Po drugie pielęgniarka, ktora mnie przyjmowała miała pretensje, że bez badań i skierowania (ciekawe, gdzie w nocy mozna wziąć skierowanie od lekarza, oraz mysleć logicznie, gdy traci się dziecko). Do tego musiałam łaskawie czekać, na moją kolej, musieli mnie gdzieś cytuje "upchać" pomiędzy zabiegi.
Subiektywnie- oprócz komfortowych warunków (pokoje z łazienkami, możliwość bycia z kimś bliskim) nic ponad to. Miałam wrażenie, że jestem piątym kołem u wozu, bo musieli sie mną zająć w ramach NFZ. A tam jak dla mnie- jedna wielka masówka- kobiety idące na cc (oczywiście za kasę- od razu inne traktowanie, nawet na uśmiech i miłe słowo się potrafili wysilić). Wiadomo, że opinia jest bardzo subiektywna, może wynika jeszcze z mojego smutku i rozgoryczenia, ale na tamten koszmarny dzień widziałam to tak, a nie inaczej.
Subiektywnie- oprócz komfortowych warunków (pokoje z łazienkami, możliwość bycia z kimś bliskim) nic ponad to. Miałam wrażenie, że jestem piątym kołem u wozu, bo musieli sie mną zająć w ramach NFZ. A tam jak dla mnie- jedna wielka masówka- kobiety idące na cc (oczywiście za kasę- od razu inne traktowanie, nawet na uśmiech i miłe słowo się potrafili wysilić). Wiadomo, że opinia jest bardzo subiektywna, może wynika jeszcze z mojego smutku i rozgoryczenia, ale na tamten koszmarny dzień widziałam to tak, a nie inaczej.
reklama
ewulka123
ewulka
Szukam dobrego lekarza specjaliste ginekologa proszę o telefon lub klinike w której przyjmuje. Jestem po dwóch poronieniach [12.04.2007 i 23.08.2007] Mam jeszcze synka który skończył 5 latek. Chciałabym byc pod opieką lekarza który pomogł by mi wysprostowac moje zdrowie i porobic potrzebne badania. Jestem z krakowa ale chętnie podjade gdzie tylko będzie trzeba. Pozdrawiam