hejnapisz do mnie mój nr gg 7140560 dzastin_a
reklama
To musialo sie cos pozmieniac.. jak ja chodzilam to na palcach jednek reki ciezko zliczyc dobrych lekarzy
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
skazawisla1
Aktywna w BB
Szukam lekarza lub przychodni, która zdrowo podchodzi do szczepień i nie neguje ciagle decyzji o odroczeniu szczepień dziecka. Ktoś coś? Najlepiej nh
Cześć Dziewczyny, Jestem nowa na tym forum i mam sporo pytań dotyczących wyboru szpitala i położnej w Krakowie. Ze względu na konflikt serologiczny i inne dolegliwości moja gin poleciła mi poród na Kopernika, sama przyjmuje tylko prywatnie wiec nikogo tam nie znam. Jestem przerażona faktem porodu i w związku z tym chciałam Was zapytać czy znacie jakąś miłą i empatyczną położna właśnie z Kopernika która będzie towarzyszyła mi podczas całego porodu i pozwoli jakoś w miarę przejść przez te ciężkie chwile. Chciałabym normalnie z położną podpisać umowę, zapłaci za jej czas i porady. Proszę o pomoc i rady.
Witajcie Drogie mamy, w zasadzie przed chwilą przeprowadziliśmy się do Krakowa. Nie znam miasta a co za tym idzie Nie mam pojęcia o lekarzach i o szpitalach. Jestem obecnie w 27 tygodniu ciąży i szukam lekarza który mógłby poprowadzić moją ciążę już do końca. Byłoby dobrze gdyby przyjmował na NFZ co nie jest warunkiem koniecznym ale mile widzianym. No i oczywiście Gdyby jeszcze przyjmował w szpitalu lub pracował w szpitalu w którym będę rodzić byłoby idealnie. Czytałam trochę poleceń na temat szpitala na ujastku Co myślicie na jego temat może możecie polecić jakiegoś lekarza stamtąd??? Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi
Witam Cię. Z czystym sumieniem mogę polecić Ci Szpital Ujastek, gdyż sama tam rodziłam. Świetna atmosfera, personel bardzo przyjemny i pomocny w każdej nurtującej Cię sprawie, a co do lekarza prowadzącego ciążę i zarazem pracującym w w/w szpitalu to poleciłabym Ci mojego lekarza, który tam pracował, ale niestety już nie żyje, więc mogę polecić Ci dr. Piotrowskiego, który wykonywał mi dwa usg genetyczne. Świetny specjalista, bardzo miły i sympatyczny. Przyjmuje bodajże na ul. Starowiślnej i na Os. Oświecenia. Tak więc do prowadzenia ciąży to możesz śmiało się do niego umawiać.Witajcie Drogie mamy, w zasadzie przed chwilą przeprowadziliśmy się do Krakowa. Nie znam miasta a co za tym idzie Nie mam pojęcia o lekarzach i o szpitalach. Jestem obecnie w 27 tygodniu ciąży i szukam lekarza który mógłby poprowadzić moją ciążę już do końca. Byłoby dobrze gdyby przyjmował na NFZ co nie jest warunkiem koniecznym ale mile widzianym. No i oczywiście Gdyby jeszcze przyjmował w szpitalu lub pracował w szpitalu w którym będę rodzić byłoby idealnie. Czytałam trochę poleceń na temat szpitala na ujastku Co myślicie na jego temat może możecie polecić jakiegoś lekarza stamtąd??? Będę wdzięczna za wszystkie podpowiedzi
gabrika
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny, czy któraś z Was może polecić dobrego ginekologa z Krakowa, który pomoże w staraniach po ciąży obumarłej? Jest dużo klinik w Krakowie, ale mam obawy że zdzierają kasę, a nie do końca pomagają... Macie kogoś zaufanego?
reklama
Witaj.Hej Dziewczyny, czy któraś z Was może polecić dobrego ginekologa z Krakowa, który pomoże w staraniach po ciąży obumarłej? Jest dużo klinik w Krakowie, ale mam obawy że zdzierają kasę, a nie do końca pomagają... Macie kogoś zaufanego?
Napiszę tak jak wyżej. Polecam dr. Piotrowskiego, który pracuje w szpitalu Ujastek a przyjmuje na Os. Oświecenia.