reklama
stokrotka
Fanka BB :)
Jak "wykupisz" polozna to bedziesz spokojniejsza, po co Ci lekarz? Przeciez on jest dodatkiem, w porodzie pomoze Ci polozna,nie lekarz.hej Dziewczyny!
mam lekarkę prowadzącą, która pracuje w Rydygierze, a tam rodzić nie chcę. Myślę o Żeromskim i Ujastku, ale jak to załatwić, zeby tam ktoś mnie znał- wiecie o co chodzi myślałam i wykupieniu położnej, ale z tego czytam to niektórzy idą przed porodem na wizytę prywatną do poleconego lekarza ze szpitala? Zielona jestem w tym temacie, proszę- pomóżcie
Duzo osob wlasnie poleca mi Rydygiera, nowe sale, dobrzy lekarze, polozne.Osoby, kotre znam, ktore tam rodzily, nie wrocilyby tam na drugi porod.
Za niedlugo wybieramy sie na dzien otwarty wlasnie do tego szpitala
Jak "wykupisz" polozna to bedziesz spokojniejsza, po co Ci lekarz? Przeciez on jest dodatkiem, w porodzie pomoze Ci polozna,nie lekarz.
tam gdzie chce rodzić ponoć nie można wykupić usługi położnej..
Duzo osob wlasnie poleca mi Rydygiera, nowe sale, dobrzy lekarze, polozne.
Za niedlugo wybieramy sie na dzien otwarty wlasnie do tego szpitala
właśnie dużo zależy gdzie rodzili znajomi bo jak nie idziesz tam gdze lekarz prowadząyc pracuje lub masz jakieś znajmości to idziesz tam, gdzie znajomi byli zadowoleni
Ostatnia edycja:
Ja jak najbardziej polecam Rydygiera. Rodziłam tam w lipcu. W prawdzie warunki lokalowe są fatalne ale ludzie są naprawdę przyjemni. Od salowych po lekarzy. Napewno wrócę tam ponownie również polecam Panią Jole poród z nią wydaje się łatwiejszy a i przed porodem spotkałam się z nią kilka razy w szpitalu i dało to lekkie "znajomości"
reklama