reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szpitale, kliniki,lekarze, połozne KRAKÓW

Witam.
Jestem tu nowa. Mam na imię Natalia, mam 21 lat i dwie kreseczki na teście, NARESZCIE!
Mam pytanie odnośnie Pani dr. Janeczek ze szpitala Żeromskiego. Czy któraś z was może mi coś o niej napisać? A może macie jakiegos innego zaufanego gin. tylko koniecznie musi to być kobieta hihi.
Z góry dziękuję za odpowiedź [emoji6]

reklama
Hej :) Bardzo proszę, polećcie mi jakiegoś zaufanego ginekologa ze szpitala Żeromskiego. Mam zamiar tam rodzić i chciałabym wcześniej umówić się na wizytę, żeby obgadać różne sprawy związane z porodem. Dostałam namiary na dr Mojak-Domagałę, niestety podobno gdzieś wyjechała i już w okolicy Krakowa nie przyjmuje :(

niemartwsie
ja czytałam same dobre opinie o doktor Maii Janeczek z Żeromskiego i właśnie biorę ją pod uwagę. Tylko pytanie czy jest tu ktoś kto mógłby ją polecić?

Ja chyba w końcu zrobię tak, że po prostu się tam przejadę w weekend, pooglądam porodówkę i sale, no i pogadam z położnymi. Może kogoś mi polecą. Jeśli dowiem się czegoś o tej dr Janeczek, to napiszę tutaj.

Niemartwsie super pomysł. Ja jestem na początku dopiero więc mam czas ale napisz proszę jak wrażenia. I jak się czegoś dowiesz o jakimś dobrym gin to też poproszę o info.

Natalkuś, dam znać na pewno. Rozmawiałam wczoraj z koleżanką, która rodziła w Żeromskim i powiedziała, że nie spotkała tam lekarza, który nie byłby przemiły i życzliwy wobec niej. Mówiła, że na pewno będę zadowolona. Położne podobno też są super. Oby tak było faktycznie :)

hej Dziewczyny!

mam lekarkę prowadzącą, która pracuje w Rydygierze, a tam rodzić nie chcę. Myślę o Żeromskim i Ujastku, ale jak to załatwić, zeby tam ktoś mnie znał- wiecie o co chodzi:) myślałam i wykupieniu położnej, ale z tego czytam to niektórzy idą przed porodem na wizytę prywatną do poleconego lekarza ze szpitala? Zielona jestem w tym temacie, proszę- pomóżcie;)

Ja mogę polecić doktora Macieja Bodzka ze szpitala Rydygiera. Mogę też polecić porodówkę w Rydygierze :) ale neonatologii tam już nie!

Ostatnia edycja:
reklama
hej Dziewczyny!

mam lekarkę prowadzącą, która pracuje w Rydygierze, a tam rodzić nie chcę. Myślę o Żeromskim i Ujastku, ale jak to załatwić, zeby tam ktoś mnie znał- wiecie o co chodzi:) myślałam i wykupieniu położnej, ale z tego czytam to niektórzy idą przed porodem na wizytę prywatną do poleconego lekarza ze szpitala? Zielona jestem w tym temacie, proszę- pomóżcie;)

A dlaczego nie chcesz rodzic w Rydygierze?

hej Dziewczyny!

Do góry