reklama
Dziękuję za informacje. Właśnie dzwoniło mi gdzieś o tej klinice ale nie do końca byłam pewna czy to o to klinikę chodziło. No cóż pierwszy poród miałam w Żeromskim i niemiło go wspominam, a najgosze to jest to że nie zauważyli u mojego syna wady czaszki.... Pół roku później miał 12 godzinną operację. Sama nie wiem co robić... :-[
Jak coś to ja polecam Femine w Krakowie, ale to już tylko Twoja decyzja, także musisz ją na spokojnie przemyśleć, żeby potem nie żałować
Ja polecam zdecydowanie Ujastek w Krakowie, super szpital, świetna opieka.
Szukam ginekologa dla siebie, takiego z prawdziwego zdarzenia. Byłam u kilku.. jedni mówią, że nadżerki są, drudzy, że nie ma czegoś takiego i nie trzeba leczyć/usuwać. Kogoś, kto będzie umiał wyleczyć ew. infekcje i kogoś kto w przyszłości mógłby prowadzić moją ciążę.
Znalazłam kilka nazwisk, może któraś z Was wypowiedziałaby się czy była lub czy poleca którąś/egoś z nich?
Andrzej Piotr Jaworowski, Paulina Przybylska-Jurecka, Krzysztof Serafin, Dorota Niewęgłowska, Joanna Figuła, Joanna Korabel, Katarzyna Pośpiech-Gąsior.
Znalazłam kilka nazwisk, może któraś z Was wypowiedziałaby się czy była lub czy poleca którąś/egoś z nich?
Andrzej Piotr Jaworowski, Paulina Przybylska-Jurecka, Krzysztof Serafin, Dorota Niewęgłowska, Joanna Figuła, Joanna Korabel, Katarzyna Pośpiech-Gąsior.
no tak, jak się wybiera lekarza do prowadzenia ciąży to zawsze pojawia się milion wątpliwości, a koniec końców, jak już postawisz na jednego to i tak jak już siedzisz pod drzwiami wątpliwości się ma. Ale ja powiem Wam, że myślę, że dobrze wybrałam dra Jankowskiego świetny lekarz. Mogę polecić z czystym sumieniem.
Aguu
Fanka BB :)
Kogo ostatecznie wybrałaś?Cześć. Nie wiem, czy nie mylę wątków, jeżeli tak, to sorry. Jestem na etapie wyboru położnej środowiskowej - czy możecie polecić kogoś w Krakowie? Rejon Zabłocie - stare Podgórze
reklama
Dziewczyny odświeżam temat delikatnie... czy możecie mi polecić dobrego ginekologa do prowadzenia pierwszej ciąży na NFZ? Myślałam o Szpitalu Uniwersyteckim na Kopernika ewentualnie Narutowicz ale nie znam tam lekarzy. Możecie kogoś polecić?